Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Február 7-ig lehet gyűjteni az aláírásokat a székely petícióhoz

A lap informéciója szerint az aláírók svédországi sztárok felhívására csatlakoznak az akcióhoz. Az egymillió szignó már összegyűlt, és eddig Horvátországban,...

Havazás lehet Szegeden

Északkeleten több mint 5 centiméternyi hó is hullhat, egy keveset azonban Szegedre is jósolnak.

A korona is feldolgozza majd Diana halálát: elmondták, hogyan

A sorozat készítői elmondták, hogy Elizatbeth Debicki (Diana hercegné megformálója) aktív szereplője lesz az ötödik és hatodik évadnak.

Sportoló is gyanúsított lehet a telekocsis drogügyben

Sportoló is érintett lehet a telekocsis drogügyben. Még júliusban fogtak el két miskolci férfit a rendőrök, mert a gyanú szerint telekocsival küldtek kábítószert Budapestről Miskolcra. Az ügyben indult nyomozás egy 26 éves férfihoz is elért, akit csütörtökön letartóztattak. Úgy tudjuk, az Újpest jégkorong csapatának egyik játékosa. A klub annyit kö

Kásler szerint politikai hangulatkeltés, hogy nem bírja az egészségügy

Mértéktartásra inti a véleményformálókat, és leszögezi, hogy “győzni fogunk”. A magyar egészségügy bírni fogja a rá nehezedő történelmi nyomást, a politikai hangulatkeltések ellenére most a szakembereink elhivatottsága és teljesítménye a záloga a sikeres járványkezelésnek – írta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szombaton a…

A tudósok szerint ezekben a városokban lehetséges egy új világjárvány kitörése a jövőben

„Mumbai, Nairobi vagy Jakarta. Ezek a városok egyikük azoknak, amelyek egy jövőbeli járvány kiindulópontjává válhatnak” – magyarázzák a sidney-i tudósok, akik speciális kutatást végeztek e tény bebizonyítására.

A szakszervezet Alaptörvénybe írná, hogy mindenkinek joga van az otthoni munkavégzéshez

A közszféra munkaadói érthetetlen módon tartanak a home office-tól, kevés helyen, és esetlegesen engedélyezik az otthoni munkavégzést – Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKKDSZ) elnőke szerint.

LMP: a lehető legtovább maradjanak nyitva az SNI-iskolák

Az LMP azt kéri a kormánytól, hogy a lehető legtovább tartsa nyitva a sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkozó intézményeket a koronavírus-járvány alatt.

Exhumálni akarják Dániában a koronavírus miatt tömegsírba temetett nyérceket

Tömegével mészárolták le a nyérceket Dániában, miután kiderült, hogy azok terjesztik a koronavírust. Azonban hiba csúszott a számításba.

Amikor tudod, hogy szeret, de mégsem kéri meg a kezed

Amikor már évek óta élsz együtt a szerelmeddel, és mindketten elköteleződtetek egymás mellett, akkor joggal számíthatsz rá, hogy hamarosan megkéri a kezed. De mi van akkor, ha Ő még csak hezitál?

Már több mint másfél millióan írtak alá egy petíciót azzal a céllal, hogy Amber Heardöt eltávolítsák az Aquaman 2-ből

Az online petíciót azután indították el, hogy Johnny Deppet eltávolították a Legendás állatok-filmekből

Mégsem lesz decemberben tömeges tesztelés Szlovákiában

Habár korábban Igor Matovič miniszterelnök belengette, hogy a karácsonyi ünnepekig legalább három alkalommal elvégezhetik az antigéntesztes mintavételezést a lakosságon, végül kihátrált az ötlet mögül.

Kazincbarcikán és Miskolcon is csak elővételben lehet jegyet venni a Volánbuszra az állomásokon

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében december 1-től bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés – közölte a Volánbusz Zrt. szombaton az MTI-vel.  A személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a pénztári nyitva tartás időszakában kötelező…

Foci-Eb 2021: Négy alternatívát hozott létre az Uefa a szurkolókkal kapcsolatban, a koronavírustól függ, hogy melyiket a…

Az Európa Labdarúgó Szövetség (UEFA) négy lehetséges forgatókönyvet hozott létre arra vonatkozóan, hogy a koronavírus miatt elhalasztott, jövő évi foci-Eb mérkőzésein hányan lehetnek ott a helyszínen a nézők közül.