Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Döbbenetes szám: 13ezer, Ausztriában dolgozó magyar vesztette el az állását

Ausztria - Minden 7-ik Ausztriában élő magyar, s minden 29. osztrák lett munkanélküli a járvány okozta válság miatt. Eszerint 13 ezer ausztriában dolgozó magyar vesztette el munkáját, akik közül 8034 fő regisztrált munkanélküli az országban.

Megszólal a 240, Észak-Amerikából hazamenekített magyar egyike

Origo
-
  Ma 15:33 Belföld

Az egyik utas beszámolója az Origónak.

A Magyar Orvosi Kamara véleménye az egyszeri félmilliós juttatásról

Hírklikk
-
  Ma 15:33 BelföldMOK

500 ezer forint nagy összeg. A kamara elismeri, hogy az alacsony bérezés miatt, ez az egyszeri juttatás is nagy segítséget jelent. A magyar orvostársadalom bajára azonban nem egy nagy fehér boríték a megoldás, hanem tisztes, a felelősségnek és a társadalmi értéknek megfelelő, stabil bérezés – közölte a Magyar Orvosi Kamara (MOK).

Hétfőtől ingyenesen lehet parkolni egész Magyarországon – részletek

Orbán Viktor bejelentette, hogy hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon.

A mesék, a magyar hagyományok és szokások felelevenítésével hangolódik a dinnyési család a húsvétra

Feol
-
  Ma 15:30 Megyei

A varázslat a húsvéti készülődés idejére beköltözött a Jávorfi-Bognár családba. Ágnes, az édesanya a magyar folklór mesés világát, a naturális, fenntartható alkotásokat szereti, ezeket készíti, népszerűsíti munkája során is.

Vissza a kezdetekhez - A mai LEC playoff mérkőzés magyar házigazdái Pierce és Arwyll lesznek

Esport 1
-
  Ma 15:26 Gaming

A dinamikus duó újra összeáll, hogy igazán nosztalgikus hangulatban hozza el a Misfits és Rogue összecsapását a magyar közösségnek!

„Túlhatalomtörvény” – Uniós eljárást sürget a magyar kormánnyal szemben a Párbeszéd

„Reméljük, az Európai Bizottság meg tudja állítani Orbán Viktor antidemokratikus hatalmi törekvéseit” – ebben bíznak az ellenzéki politikusok.

Magyarország megkapta a vám- és áfamentességet a szájmaszkok és egyéb védőfelszerelések behozatalára

Az egészségügyi termékek vám- és áfamentessége nemcsak adóügyi könnyítést jelent, hanem segíthet a koronavírus elleni küzdelemben - összegezte az intézkedés jelentőségét az államtitkár. Izer Norbert felidézte, hogy a magyar kormány az elmúlt héten - több országgal együtt - az Európai Bizottsághoz fordult, és kérte, hogy a köztehertől…

Itt van Orbán Viktor újabb bejelentése: ez vár hétfőtől minden magyar autósra

Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon - közölte az MTI-vel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap. A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság...

A felvidéki magyarság hontalanságának kezdete

Hetvenöt évvel ezelőtt, 1945. április 5-én hirdették ki a második világháború után felálló csehszlovák kormány programját. A Zdenek Fierlinger vezette kormány fogadta el a kassai kormányprogramot, mely tartalmazta  a felvidéki magyarságot sújtó jogfosztást is.

Erős kiállás a magyarságért és a kereszténységért

Gondola
-
  Ma 14:57 BelföldTrianon

Igenis van magyarellenesség a szomszédos országokban, hiába telt el száz esztendő a trianoni békediktátum óta – jelentette ki a Magyar Nemzetnek az elmúlt egy évtizedben tapasztaltak alapján az idén tízesztendős Emberi Méltóság Tanácsának elnöke

Hétfőtől egész Magyarországon ingyenes a közterületi parkolás

A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása.

Hétfőtől ingyen lehet parkolni Magyarországon

Fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját tömegközlekedés helyett.