Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Légy vegetáriánus vagy megöljük a házi kedvencedet!

Magro
-
  Ma 13:03 Állatvilág

Egy brit tv-csatorna (Channel 4) valóságshow-jában olyan húsevő családokat követhetünk, akik mezőgazdasági haszonállatot fogadnak be magukhozm azt nevelgeti és szeretgetik, majd le kell vágniuk, egyébként csak vegetáriánusként élhetnek tovább.

23 évet töltöttünk együtt, apuka mindent vitt volna

Velvet
-
  Ma 13:02 Életmód

Olvasónkat megcsalta a férje, elváltak, és a vagyonmegosztási per 13 évig tartott. Hogy élte ezt meg ő és hogy a közös gyerek? Erről szól ez a poszt.

Elektromos kerékpárral hajtott neki egy férfi egy biciklis nőnek Sarkadon

Háromkerekű elektromos kerékpárral hajtott neki egy férfi egy biciklis nőnek Sarkadon. A nő elesett és megsérült. A baleset után a férfi adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte. Sarkadon, a Kossuth utcában kiépített kerékpárúton, 2019. június 19-én egy elektromos meghajtású háromkerekű…

Harsányi Levente: Szakítás után is szeretjük egymást Ágival - interjú

BorsOnline
-
  Ma 13:00 Bulvár

A műsorvezető családi élete harmonikusnak mondható, pedig két esztendeje nem is él együtt egykori kedvesével, akivel 11 évig voltak egy pár. Két külön otthonban élnek mégis szinte együtt, de hogy lehet ez?

Egyre nagyobb baj miatt aggódik Varga Mihály

Napi
-
  Ma 13:00 Külföld

A jele szerint az elmúlt másfél évben elindult világgazdasági lassulás egyre inkább eléri a Kelet-Közép-Európát is, ezért érdemes minden országnak mind a monetáris, mind a fiskális politikában válaszlépéseket előkészítenie mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az MTI-nek a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és Világbank washingtoni közgyűlésén.

Kiszolgáltatottak vagyunk a vízszennyezéseknek és annak is, ha mások a víz egy részét felfogják

Az ENSZ által megfogalmazott fenntartható fejlődési célok víz nélkül teljesíthetetlenek, a víz központi kérdéssé vált – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az Egyesült Államokban

HírTV
-
  Ma 12:56 Külföld

A bébiételek 87 százaléka egynél több nehézfémet tartalmazott, minden négyedikben pedig egyszerre mind a négy fémet kimutatták.

Magyarország is segítene a Világbanknak

Magyarország szeretné, ha a Világbank a migrációt kiváltó problémákra koncentrálna - jelentette ki Varga Mihály.

Még egy hét és oda a folyószámla

Propeller
-
  Ma 12:54 Belföld

Október 31-ig kell elvégezni a kötelező banki adategyeztetést – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője. Binder István hozzátette: a pénzmosás elleni törvény nemcsak a banki, hanem az egészségpénztári, életbiztosítási ügyfelekre is vonatkozik. Megjegyezte: a banki azonosítás csak azoknak előírás, akik…

Eldurvult a vita: félholtra vertek egy férfit Tatabányán

Tatabányán ütött meg egy férfi egy másikat. A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Megöltek egy török katonát a kurd erők

Egy török katona életét vesztette, egy pedig megsebesült a szíriai kurd erők támadásában vasárnap – közölte az ankarai védelmi minisztérium.

Pellegrini: A Smer nem kötött alkut egyetlen pénzügyi csoporttal sem

Körkép
-
  Ma 12:44 Határtalan

„Semmilyen megállapodást nem kötöttünk semmilyen pénzügyi csoporttal. Engem senki sem irányít, nekem nem osztanak feladatokat, senkinek sem felelek, csak a választóknak” – mondta Peter Pellegrini (Smer) kormányfő a TA3 V politike (A politikában) című vitaműsorában.    Peter Pellegrini (Smer) kormányfő teljes egészében…

Két legyet ütött egy csapásra a rendőrség

Elfogták a gyanúsítottat, a takaró alatt pedig egy másik bűnöző is rejtőzött.