Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lewandowski megsérült, veszélyben a BL-visszavágója

Origo
-
  Ma 18:01 Foci

A 31 éves csatár a Chelsea ellen szenvedett térdsérülést.

Schmidt Mária támadása után az Oscar-díjas Szabó István nem veszi át az életműdíjat

Nem veszi át Szabó István, a nemzet művésze a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját – derül ki az egyesület elnökségének szerdai közleményéből.

Nagyon rossz hírt kaptak a lakáshitelesek: nem hiába kongatta az MNB a vészharangot

Márciustól emelkednek a törlesztőrészletek a változó kamatozású lakáshiteleknél. Aki két éve vett fel 10 millió forintot 20 évre, már havonta 3 ezer forinttal fizethet többet, mint 2018-ban, a futamidő végéig pedig 663 ezer forinttal nőhetnek a terhei.

A koronavírus miatt veszélyben a Tankcsapda koncertje

Dehir
-
  Ma 16:57 Zene

Debrecen, Innsbruck - Pont abban az ausztriai városban koncerteznének Lukács Laciék, ahol az első két beteget regisztrálták.

Szabó István nem veszi át a Magyar Filmakadémia életműdíját

Nem veszi át Szabó István, a nemzet művésze a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját - derül ki az egyesület elnökségének szerdai közleményéből. Mti A Magyar Filmakadémia Egyesület tiszteletben tartja és tudomásul veszi Szabó István filmrendező döntését, hogy nem veszi át az életműdíjat - olvasható a közleményben. Döntéséről…

Újabb VR stúdiót vesz a Facebook

HWSW
-
  Ma 16:05 Infotech

A közösségi óriás ezúttal a veterán Sanzaru Gamest kebelezi be.

Rausz István veszprémi rendőrkapitány: „A közutakon zajlik az igazi háború”

Veol
-
  Ma 16:00 Baleset-bűnügy

Mindegy, hogy milyen felhanggal emlegetik a közlekedési rendőröket idén, a türelmi időszak, az állampolgár „simogatása” megszűnt.

Újabb veszélyforrás Magyarországon, mindenki érintett

Infostart
-
  Ma 15:59 Életmód

Már nemcsak az erdőn-mezőn, de a városi parkokban is nő a fertőzött kullanccsal való találkozás veszélye. A háziorvosok javasolják a védőoltást, amelyet jelenleg nem támogat a tb.

A legjobb iskolák tiltakozását veszik semmibe

Miközben a kormány szerint csekély a Nat ellen tiltakozók aránya, csak arról feledkeztek meg, hogy épp az ország legjobb iskoláinak tanárai szólaltak fel az új Nemzeti alaptanterv bevezetése ellen.

Benkő Erika: a székelyek nem veszélyt, hanem értéket jelentenek Romániának

Székelyföld autonómia statútumáról tárgyaltak kedden a parlament emberjogi bizottságában. A statútum törvényes keretet biztosítana a romániai magyar kisebbség alapvető etnikai, nyelvi és kulturális jogainak – emelte ki Benkő Erika.

Szabó István nem veszi át a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját

Az Oscar- és Kossuth-díjas rendező kitüntetését többen kritizálták ügynökmúltja miatt.

Nem veszi át a Magyar Filmakadémia életműdíját Szabó István

Nem veszi át Szabó István, a nemzet művésze a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját - derül ki az egyesület elnökségének szerdai közleményéből.

Újabb két olasz beteg a vesztegzáras tenerifei szállodában

További két olasz turistánál mutatták ki szerdán a koronavírus-fertőzést annak a karantén alá vont tenerifei szállodának a vendégei közül, ahol a külügyminisztérium tájékoztatása szerint magyarok is vannak.

Nagy veszélyben vagy, ha Google Chrome-ot használsz - Azonnal frissíts!

Megtalálták a Google népszerű böngészőjének gyenge pontját.