Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

A mentősök kérik, telepítse ezt az alkalmazást a telefonjára

Az ÉletMentő névre keresztelt ingyenes applikáció szó szerint életeket menthet, hiszen a megfelelő megadások után másodpercek alatt vészjelzést tudunk küldeni telefonunk segítségével. A Play áruházból és az App Store-ból is letölthető program másodpercek alatt települ a mobilra. Első körben a szoftverben regisztrálni kell a telefonszámunkat,…

Maria Joao portugál énekesnő Magyarországra jön

Kisalföld
-
  Tegnap 10:58 Zene

Az Ensemble Darcos kamarazenekarral közös lemeze, az Agora muda tudo anyagával és Schubert Pisztrángötösének újraértelmezésével lép fel.

Maria Joao portugál énekesnő Magyarországra jön

Feol
-
  Tegnap 10:58 Kultúra

Az Ensemble Darcos kamarazenekarral közös lemeze, az Agora muda tudo anyagával és Schubert Pisztrángötösének újraértelmezésével lép fel.

Maria Joao portugál énekesnő Magyarországra jön

Beol
-
  Tegnap 10:58 Kultúra

Az Ensemble Darcos kamarazenekarral közös lemeze, az Agora muda tudo anyagával és Schubert Pisztrángötösének újraértelmezésével lép fel.

Már 41 áldozatot követelt – eljuthat -e Magyarországra a koronavírus?

Sorra jelennek meg a hírek a Kínában terjedő és halálos áldozatokat követelő korona vírusról, amely tüdőgyulladást okoz. Megerősített, friss információk szerint a vírus már Franciaországban is megjelent!

Minden ipari rendszert feltörtek a híres Pwn2own versenyen

Index
-
  20.01.24 21:26 Tudomány

Mindenki retteg, hogy a közművek és a gyárak eleshetnek egy kibertámadásban. Most kiderült, hogy a félelemnek van alapja.

Visszahívtak egy orosz eredetű kekszet, amiből Magyarországra is érkezett

VG
-
  20.01.24 18:36 Gazdaság

Határérték feletti glicidil-észter tartalom miatt visszahívtak egy orosz kekszet.

Terhes nők miatt érzik veszélyben az állampolgársági rendszert

Infostart
-
  20.01.24 17:40 Külföld

Engedett a Trump-adminisztráció egy régi republikánus követelésnek, és szigorították a terhes nők vízumkérelmének elbírálását. Január 24-től hatályos az új szabályozás, amely a turista, orvosi és üzleti vízumot igénylőkre vonatkozik elsősorban.

Egyértelműen Magyarországra van kitalálva Soros ötlete

Origo
-
  20.01.24 13:21 Belföld

Boros Bánk Levente szerint befolyást akar szerezni az amerikai bevándorláspárti milliárdos.

A Huawei okosszemüvege is jön Magyarországra

Huawei blog
-
  20.01.24 11:52 Mobiltech

A Huawei P30 széria bemutatóján leplezte le a Huawei a Gentle Monsterrel közösen készített okosszemüveget, amely rövidesen Magyarországon is megjelenik. A Google évekkel ezelőtt az okosszemüveget úgy képzelte el, hogy egy speciális kis képernyőn keresztül vetítik a szem elé a képet. A fejlesztések végül leálltak, a projektet törölték és…

Új gigabites Huawei router érkezik Magyarországra

Huawei blog
-
  20.01.24 08:37 Mobiltech

A Huawei által épített 1+8+N stratégia összekötő elemei lesznek például a hálózatok, amelyek lehetőséget nyújtanak a kölönböző termékek közötti kommunikációnak. Ennek részeként érkezik hazánkba a Huawei WS5200-as router. A fehér színű hálózati kiegészítő négy antennával rendelkezik és számos olyan képességgel, funkcióval rendelkezik,…

Több mint 37 milliószor használtuk a Nemzeti Mobilfizetési Rendszert

Tavaly 30 milliárd forintos forgalmat bonyolított a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által üzemeltetett Nemzeti Mobilfizetési Rendszer.

Magyarországra jöhet a Huawei Sound X hangszóró

Huawei blog
-
  20.01.24 07:47 Mobiltech

A Huawei 2019. novemberében mutatta be a Sound X prémium okoshangszórót, amely várhatóan Magyarországon is megjelenik. A 2020. január 21-i sajtóeseményén a Huawei Fogyasztói üzletágának hazai vezetője, Lyon Shen mutatta be a Sound X-et, mint egy idei évben várható termék. Az eseményen megtudtuk, hogy a francia Devialet…

Magyarországra is elérhet a kínai koronavírus

NLC
-
  20.01.24 06:34 Külföld

6 érintett ország, 611 megbetegedés, 17 áldozat: a CNN legfrissebb adatai szerint egyelőre itt tart a kínai Vuhan városából még decemberben indult koronavírus-járvány, ami egyes előrejelzések szerint heteken belül akár világméretű is lehet. Összeszedtük, mit érdemes tudni a vírusról, és utánajártunk, vajon eljuthat-e a járvány Magyarországra is.