Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Erre a nőre cserélte Liam Hemsworth Miley Cyrust?

Cosmopolitan
-
  Ma 12:15 Bulvár

Egy csinos színésznőről van szó…

Végleg vége! Jamie Foxx dögös énekesnőre cserélte Katie Holmes-t

A sztárpár sosem erősítette meg hivatalosan a szakítást, de a színész új barátnővel mutatkozott.

A múzeum nemrég felújított helyiségében nyílt tárlat, Körmenden

Vaol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Átiratok címmel nyílt időszaki kiállítás Körmenden a dr. Batthyány-­Strattmann László Múzeum díszterem mögötti helyiségében hétfőn. Izgalmas kortárs alkotásokkal avatták föl a Körmendi Napokon a megújult teret.

Így ünnepelte augusztus 20-át Körmend - Szent István napi ünnepi műsor a Rába-parton

Vaskarika
-
  Tegnap 17:00 Kultúra

Augusztus 19-én az esti nyolc órás harangszót követően a Rába-parton államalapító Szent István király és az új kenyér ünnepére került sor, melyen ünnepi köszöntőt mondott Bebes István polgármester. Az ünnepi műsort követően a fénypompás csónakfelvonulás és az 56. Rába Tűzijáték zárta a Rába-parti ünnepi programot.

Csatajelenetek körmendi módra - Hagyományőrző csapatok felvonulása és csata a Rába-parton

Vaskarika
-
  Tegnap 02:00 Kultúra

Augusztus 19-én Körmend történelmi belvárosán vonultak végig a hagyományőrző csapatok. A színes forgatag végcélja a Rába-part volt, ahol a Batthyány Lovasbandérium és vendégei, azaz a török és a magyar seregek lőporfüstben gazdag csatát vívtak.

Esti fények a Rábán – avagy csónakfelvonulás Körmenden

Vaol
-
  19.08.19 20:59 Színes

Egyik kedves Olvasónk küldte be számunkra a látványos vízi programról készített képeit, melyeket most Önökkel is megosztunk.

Vadászok ünnepe - Vas Megyei Vadásznap Körmenden

Vaskarika
-
  19.08.19 17:45 Színpad

A Körmendi Napok részeként rendezték meg a 22. Vas Megyei Vadásznapot a Batthyány-kastély északi kertjében. A többi közt főzőverseny, kirakodóvásár, ifjú vadászok fogadalomtétele, trófeakiállítás, agár- és munkakutya bemutató és a színpadon fellépők sora várta a kilátogatókat.

A 775 éves Körmenden, a Batthyány-kastély kertjében ünnepeltek a vasi vadászok

Vaol
-
  19.08.19 07:00 Megyei

A 775 éves város remek házigazdája volt a megyei vadásznapnak: szombaton sokan látogattak el a Batthyány-kastély parkjába és északi kertjébe, hogy megkóstolják a vadászok főztjét és egy kicsit megismerjék ezt az ősi, emberrel egyidős tevékenységet.

Körmendi Napok 2019: új zászlót kapott a Batthyány Lovasbandérium

Vaskarika
-
  19.08.19 01:04 Kultúra

A Szabadság tér melletti parkban adták át és szentelték meg a Batthyány Lovasbandérium új zászlaját. Az előző négy éven át szolgálta a hagyományőrző csapatot. A zászlóba a hagyományok szerint Kiss László plébános vert be három díszszeget, majd a város polgármestere, Bebes István, végül a bandérium parancsnoka, Horváth János kapitány.…

Noxtalgia - Péter Szabó Szilvia koncertje a Körmendi Napokon

Vaskarika
-
  19.08.18 11:00 Kultúra

A Nox együttesből megismert aranytorkú énekesnő, Péter Szabó Szilvia látványtechnikai elemekkel kiegészített nagykoncertjének tapsolhatott szombaton a körmendi Szabadság tér közönsége. Nagyszerű Nox-slágerek keltek életre újragondolva, valamint a nemrég megjelent, Ébredő című albumáról csendültek fel várhatóan közönségkedvenc…

Nőkre cserélt férfi főhősök

Klubrádió
-
  19.08.18 10:36 Vélemény

A Hangosfilm – Szélesvásznú verzió szombati adásában több szempontból, és különböző példákon keresztül vizsgáltunk adaptációkat. Először is folytattuk a Paár Ádámmal a múlt héten elkezdett beszélgetést, amely a Jókai Mór regényeiből készült filmes feldolgozásokról szól; majd Baski Sándorral megvizsgáltuk azokat a filmeket, amelyekből…

Sérüléses balesetek Körmenden és Szombathelyen

Nyugat
-
  19.08.18 09:21 Baleset-bűnügy

A két szombati balesetben összesen öt ember sérült.

Jamie Foxx erre a vonzó énekesnőre cserélte Katie Holmest

hirado.hu
-
  19.08.18 05:36 Bulvár

Eddig csak pletyka volt a szakítás, de Jamie láthatóan már továbblépett.

Rebrov sort cserélt az NB I-ben, ez lett belőle

Rangadó
-
  19.08.17 21:32 Foci

Gróf védte a Fradi kapuját.