Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megkezdődött a Klubrádió és az NMHH közötti per, a frekvenciapályázatot felfüggesztették

múosz
-
 Ma 15:12Média

A Klubrádió azonnali ideiglenes bírói jogvédelmi intézkedést kért annak érdekében, hogy február 14. után akkor se némítsák el, ha addigra nem születik jogerős ítélet a perben, amit azért indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellen, mert a Médiatanács nem hosszabbította meg a rádió lejáró médiaszolgáltatási jogosultságát – írja a Média1.…

Nem biztos, hogy az időseket kell először oltani

24.hu
-
 Ma 15:10Tudomány

Inkább a nagyobb átoltottságra kell törekedni, de a lezárások továbbra is a leghatékonyabb fegyvert jelentik a koronavírussal szemben.

Játékkiadókat bírságolt meg az Európai Bizottság

24.hu
-
 Ma 15:08Infotech

A kiadók megsértették a digitális egységes piac szabályait.

Az éhes majmok meglepően jó értékbecslők

A Bali délnyugati részén található Uluwatu templom látogatóinak az épület szépségei mellett arra is fel kell készülniük, hogy a területén élő majmok megpróbálják majd kirabolni őket. Ha pedig sikerrel járnak, csak váltságdíj fejében adják vissza a tulajdonukat.

Több mint 400 óvodás számára kezdődött meg a második félév

A téli szünetet után – igazi zimankós időben – hétfőn kezdődött meg az óvodai foglalkozás Szenttamáson. A községben 3 településen 9 épületben összesen 419 óvodás kezdte meg a második félévet. 

Hoppá: teljesen megújul ez a vidéki fürdő, milliárdos gigafejlesztés indul

A tervek szerint többek között csúszdaparkot építenek, újabb wellness szolgáltatásokkal bővül a jelenlegi kínálat, és növekszik az egészségmegőrző gyógyászati kezelések száma.

Még közelebb a minimálbér-egyezség, ennyi az "annyi"

A Munkástanácsok belemehetett a munkaadók javaslatába, két másik tömörülés még nem, így is szövegezik a megállapodást.

13 éves budapesti kisfiú mentette meg édesapja életét

Origo
-
 Ma 15:03Belföld

Az apa elvesztette az eszméletét, de a fiú nem esett pánikba.

Kezd látszani, hogyan lehetne mobilalkalmazásokkal megkönnyíteni a nyaralást

G7
-
 Ma 15:02Életmód

Nehéz eligazodni a ki- és beutazási szabályok káoszában, a negatív teszteredmények és az oltási bizonyítványok tárolása mellett ebben segíthetnek az applikációk.

Almás lett az palacsinta, ilyen finomat még nem ettél!

Vendégeket vársz délután? Nem számítottál rájuk, de gyorsan szetenéd őket megkínáln valami finomsággal? Íme egy szuper recept, érdemes kipróbálni!

Meghalt Tim Bogert

ContextUs
-
 Ma 15:00Zene

A rákbetegséggel küzdött Bogert.

Megjelenik a Shattered - Tale of the Forgotten King

Másfél évnyi korai hozzáférés után hamarosan megjelenik a Shattered - Tale of the Forgotten King. A Redlock Studio szerepjátéka bekalandozható nyílt világot és a Souls-játékokhoz hasonló élményt ígér.

Nagy a baj, rákos a ValóVilág sztárja, többször megműtötték

Sokkoló diagnózist kapott orvosától a ValóVilág harmadik szériájában megismert Tommyboy – írja a Blikk. A reality egykori sztárja bőrrákban szenved. „Nem temetem magam, de beszélgettem a párommal a halálról, és a lányomat is úgy nevelem majd, hogy ez ne legyen tabutéma, hiszen – ahogy a születés – a halál is az élet velejárója – mondta

160 éve létezik, mégis milliók számára elérhetetlen luxus

Elődje már a XVI. században is létezett, és a legtöbb ember számára ma már alapfelszerelésnek számít, mégis, a világ elmaradott tájain megengedhetetlen luxuscikk. Ez pedig nem más, mint az öblítős toalett. A világ egyik leghasznosabb találmányát 160 éve szabadalmaztatták, ám már az 1500-as években megalkotta elődjét Sir John…