Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Átlépte a 3 milliárd forintot a folyósított otthonfelújítási támogatások összege

A támogatás év eleji bevezetése óta több, mint kétezer esetben, 3 milliárd forintot meghaladó értékben hagyott jóvá lakásfelújítási támogatást a Magyar Államkincstár – tudta meg a Bank360.hu a Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter hivatalától. Több ezer igénylés van még folyamatban, az elfogadott számlák között az anyagköltség dominál.

Sergio Agüero megegyezett a Barcával - sajtóhír

Rangadó
-
 Ma 10:48Foci

Sergio Agüero állítólag már meg is egyezett a Barcelonával, fizetéscsökkentésbe is belemegy.

Az ivóvizünk egyelőre nincs veszélyben, de folyóinkban már ott van a mikroműanyag

Hússzor annyi mikroműanyagot juttat a szervezetébe egy évben, aki csapvíz helyett kizárólag palackozott termékeket iszik. A magyar ivóvízbázis egyelőre nincs

Gyorsít a lazítási versenyben a lengyel kormány is

Napi.hu
-
 Tegnap 19:48Külföld

A lengyel kormány felgyorsítja a lazításokat a járvány miatt bevezetett szabályokon, ami azt jelenti, hogy a hasonló magyar intézkedéseket legfeljebb néhány hét késéssel követik.

Műút. Mielőtt kattintanak vagy megveszik a kiváló folyóiratot

Északhírnök
-
 Tegnap 19:39Megyei

Tandori megírta halál utáni versét A felfoghatatlanul termékeny és sokoldalú Tandori Dezső mindent megírt, így szinte természetesnek tűnik, hogy 2019-ben bekövetkezett halálát is megírta, évekkel korábban. A Műút folyóirat friss számában megjelent a tandori light című vers, amelyet a hagyatékot gondozó irodalomtörténész, Tóth Ákos adott…

Az ivóvizünk egyelőre nincs veszélyben, de folyóinkban már ott van a mikroműanyag

Hússzor annyi mikroműanyagot juttat a szervezetébe egy évben, aki csapvíz helyett kizárólag palackozott termékeket iszik. A magyar ivóvízbázis egyelőre nincs veszélyben, de a hazai folyók közül a Felső-Tisza nemzetközi összehasonlításban is súlyosan szennyezett, míg Budapestnél egy-egy pontminta adataiból az látszik, hogy ötödével emelkedik a…

Már hárommilliárd forint feletti értékben folyósítottak otthonfelújítási támogatást

Origo
-
 Tegnap 15:26Gazdaság

Több ezer igénylés van még folyamatban, mutatjuk, mi dominál az elfogadott számlák között.

Csala Károly Vencel és Ráday Zsófia versei a Negyed folyóirat új számában

f21
-
 Tegnap 14:37Kultúra

A Negyed kortárs irodalmi és művészeti folyóirat 2021-es első lapszámát Ráday Zsófia Helyeken aludni és Csala Károly Vencel Land art című versével ajánljuk.

Tiborcz István édesanyja is beszállt a mezőgazdasági bizniszbe

A 24.hu figyelt fel rá, hogy újév napján alapított új, mezőgazdasági céget Tiborcz Eszter, a miniszterelnök vejeként is ismert Tiborcz István nővére.

Hálót feszítettek ki a Gangesz folyóban, miután holttesteket sodort ki a víz

India északi részén hálót feszítettek ki a Gangesz folyóban, miután

Folytatódik a Fidesz-féle családok éve: Tiborcz István anyukája beszállt a mezőgazdasági bizniszbe

Orbán Viktor sokszoros milliárdos vejének nővére, Tiborcz Eszter újév napján alapított cégében, a Rekettyés-Agro Kft.-ben január végén bukkant fel kisebbségi tulajdonosként Dr. Tiborcz Sándor Istvánné.