Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Xiaomi Mi 11 Pro – lehetséges, hogy megérkezett az első fotó a mobilról

GSMring
-
 Ma 19:04Mobiltech

Valakinek sikerült lencsevégre kapni az állítólagos Xiaomi Mi 11 Pro-t. Azt már tudjuk, hogy a Xiaomi gőzerővel dolgozik a Mi 11 Pro-n, hogy a készülék készen álljon az eddig csak pletykaszinten hallható februári bemutatóra. A mobilról egyébként már korábban láthattunk pár promóciós képet, ami rögtön szembetűnhetett, hogy egy elég szokatlan…

2 millió dollár bevétel elég volt Liam Neeson filmjének az első helyhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott. Az eredmények meg sem közelítik a pandémia előtti számokat, mivel a mozik alig több mint fele tart nyitva, a legnagyobb városok – köztük…

Légiósok: Szalai Attila debütált, nyert a Fenerbahce

NSO
-
 Ma 18:52Foci

A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 21. fordulójában Szalai Attila bemutatkozott a Fenerbahcéban: a magyar válogatott védő végigjátszotta a mérkőzést, amelyet új csapata 3–0-ra megnyert.

Balog Zoltán elárulta, mi lesz az első feladata

Beiktatták hivatalába Balog Zoltánt, a Dunamelléki Református Egyházkerület novemberben megválasztott új püspökét.

Hullámzó játék, és tetemes spanyol előny az első félidő mérlege

A magyar válogatott egyelőre sok hibával játszik

Kerékpárutat építenek Kiskőrös és Kalocsa között

Baon
-
 Ma 18:31Gazdaság

Mivel hazánkban egyre népszerűbb a kerékpározás, újabb hosszú útvonalak létesülnek, a kalocsai járás érintésével is – írja a bacskiskun.hu.

Növekedett a szakadék a szegények és gazdagok között a járvány miatt

Az egyenlőtlenség vírusa nevet viselő dokumentumban hangsúlyozzák, hogy a járvány csaknem az összes országban növelheti az egyenlőtlenséget, aminek következtében a szegénységben élőknek legalább 14-szer annyi időbe fog kerülni, hogy visszajussanak a járvány előtti szintre, mint az ezer leggazdagabb ember.

Gólzápor volt az első meccsen

Feol
-
 Ma 18:20Sport

Hét gólt vágott az Nb Iii. Közép csoportjában szereplő Dunaújváros Pase labdarúgócsapata első felkészülési mérkőzésén.

Az SZFE kollégistái nem értik, hogy forgathatott a Pesti TV a személyes tárgyaik között

HVG
-
 Ma 18:16Kultúra

Reagáltak az SZFE kollégistái a Pesti TV riportjára. Nemrég azt mondták nekik, hogy a személyes tárgyaikat elzárva tárolják, és senki illetéktelen nem férhet hozzájuk.

Jön a Jägermeister első nemzetközi ruhakollekciója.

Életforma
-
 Ma 18:09Divat

“Best Nights” név alatt a Jägermeister piacra dobja az első nemzetközi ruhakollekcióját Magyarországon és további 21 országban.

Véget ért az első virtuális Educatio kiállítás

Több mint huszonötezer látogatóval zárult a koronavírus-járvány miatt idén online formában megrendezett, 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

Európai Parlament: mi történt 2021 első plenáris ülésén?

Az Európai Parlament idei első plenáris ülésén a képviselők átláthatóságot kértek a Covid19 oltási szerződésekkel kapcsolatban és üdvözölték Joe Biden amerikai elnöki beiktatását.

Megvan a Vaják előzménysorozat első szereplője

GameStar
-
 Ma 17:55Gaming

A The Witcher: Blood Originről viszonylag keveset tudunk, de egy tehetséges színésznő felbukkanása már biztosra vehető, méghozzá kifejezetten érdekes szerepben.

Nagytétényi grófkisasszony az első női orvosdoktorunk

Hugonnai Vilma 1847-ben látta meg a napvilágot szentgyörgyi gróf Hugonnai Kálmán és Pánczély Riza ötödik gyermekeként, az 1750 körül épített, ma múzeumnak otthont adó nagytétényi kastélyban.Mindig is tanulni szeretett volna, de az akkori szokás szerint csak bentlakásos leányiskolába járhatott. Korán férjhez ment, gyerekeket…