Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 94 hír

A kínai ipar nyolcadik hónapja töretlenül száguld

Nyolcadik hónapja töretlen volt a kínai feldolgozóipar teljesítményének növekedése októberben, miközben a szolgáltató szektor fokozott ütemben bővült a hónap elejére eső ünnepi munkaszünet kedvező hatására.

Jövő nyárra halasztották Aretha Franklin életrajzi filmjének bemutatóját

Közszolgálat
-
  Ma 08:22 Film

A Jennifer Hudson főszereplésével forgatott zenés produkció észak-amerikai premierjét eredetileg 2021. január 15-re tűzte ki a filmstúdió, ám a világjárvány ...

Kínai vakcina jöhet Magyarországra

Januárban kezdődő covid-oltást helyezett kilátásba Orbán Viktor miniszterelnök. Az influenzavakcina-hiány enyhítésére sikerült 360 ezer adagot utánrendelnie a kormánynak.

Lefújták a Lufthansa magyar beruházását - ugrott 400 munkahely

Felfüggeszti miskolci beruházását a Lufthansa. A lépést azzal magyarázzák, hogy hatalmas veszteséget generált a járvány számukra: a Lufthansa csoport az első fél évben több mint 100 millió eurós veszteséget termelt - írj az atv.hu.

Izland: a koronavírus-járvány miatt lefújták a bajnokságot

NSO
-
  Tegnap 22:26 Foci

A koronavírus-járvány miatt hivatalosan is véget ért az izlandi labdarúgó-bajnokság 2020-as kiírása – olvasható a ksi.is honlapján.

Egy kínai divatcég már népszerűbb, mint a H&M és a Zara

Noizz
-
  Tegnap 17:36 Divat

A kínai Shein lett a világ legnagyobb online divatcége. Az applikációjukat csak szeptemberben 10,3 millióan töltötték le, míg a Zara és a H&M alkalmazásait mindössze 2-2,5 millióan.

2021-től vége a 22 euró alatti áfamenteségnek. Például a kínai rendeléseknél, és még vámkezelés is lesz!

Minner
-
  Tegnap 16:03 Cégvilág

2021. július 1-től (tovább tolták a határidőt január 1-ről) a harmadik országból érkező áruknál eltörlik az eddigi 22 eurós áfamentes határt. Ez nem csak azt jelenti, hogy az ilyen termékek is drágábbak lesznek a hazai 27%-os áfával, hanem vámkezelés alá is vetik ezeket az árukat. Csépe Gábor kínai import szakértőnk szerint lesz hatása a hazai

A 2021-es Rio de Janeiró-i karnevált is lefújták

Rio de Janeiróban nem rendeznek jövőre utcai karneváli ünnepségeket a koronavírus-járvány miatt.

Lefújták az utcai karneválokat Rióban

Semmilyen nyilvános utcai karnevált nem tartanak meg Rio de Janeiróban a járvány miatt - jelentették be a brazil metropoliszban.

Paradigmaváltás jön a kínai gazdaságpolitikában

Kína a jövőben sem zárkózna el a világ többi részétől, ám előtérbe helyezi a belföldi piacának fejlesztését - közölte Vang Csi-kang kínai tudományos és technológiai miniszter pénteken egy pekingi sajtótájékoztatón, amelyen a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága plenáris ülésének egyes részleteit ismertették.

Már a 2021-es utcai karneválokat is lefújták Rio de Janieróban

A szervezők, a Riotur turisztikai hivatal, valamint egészségügyi és biztonsági szakértők egyetértettek abban, hogy a 2021-es utcai karneválokat el kell halasztani addig, amíg elérhetővé válik egy vakcina - számolt be csütörtökön a G1 nevű brazil hírportál. Rio de Janeiróban már szeptemberben lefújták a világhírű riói karneváli felvonulást a…

Rio de Janeiróban lefújták a 2021-es utcai karneválokat is

Rio de Janeiróban nem rendeznek jövőre utcai karneváli ünnepségeket a koronavírus-járvány miatt.

Rio de Janeiróban lefújták a 2021-es utcai karneválokat is

Az Egyesült Államok és India után Brazíliában a legtöbb az igazolt fertőzöttek száma.

Paradigmaváltás a kínai gazdaságpolitikában?

Kína a jövőben sem zárkózna el a világ többi részétől, ám előtérbe helyezi a belföldi piacának fejlesztését.