Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Drónfejlesztő cégbe vásárolta be magát a 4iG

A tulajdonszerzés célja a szoros együttműködés a vállalatok között az egyedi pilóta nélküli repülőeszközök informatikai és K+F központú fejlesztésében.

Tiszaalpáron élő bábművész is oktat majd az SZFE-n

kecsUP
-
 Ma 08:20Megyei

Lénárt András nevét mindenki ismeri az országban, akinek valami köze is van a bábszínházakhoz. Külföldön is elismert szakember, hiszen rengeteg országban járt már és lépett fel. Most egy újabb munkát kapott. A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) ugyanis felkérte, hogy a 2021/22-es tanévben induló bábszínészosztálynak legyen az…

Borzalom: Agyonverte, majd elásta nevelőapját egy férfi 

A nyomozás szerint a 2020 novemberében eltűnt férfi és vele egy háztartásban élő nevelt fia szóváltásba keveredett, majd az idős férfit az 58 éves nevelt fia többször megütötte, és addig bántalmazta, amíg az áldozat a sérüléseibe belehalt. Az elkövető ezután a holttestet a házuk mellett elásta, amelyet a rendőrök január 26-án…

Bűnösnek vallja magát a gyógyszerész, aki 570 vakcinát semmisített meg szándékosan

Liner
-
 Ma 08:09Külföld

A gyógyszerész a vád szerint több száz koronavírus elleni vakcinát tett tönkre, ami súlyos bűncselekménynek minősül ebben a helyzetben.

Letarolt egy utcát a gyöngyösi ámokfutó, majd feladta magát a rendőrségen (videó)

Először egy autót zúzott le, majd letarolt egy egyirányú utcát Gyöngyösön egy mikrobusz sofőrje. A Borsonline beszámolója szerint a férfi azért hajtott olyan eszeveszettül, hogy odaérjen a rendőrségre és feladja magát.

A településfejlesztési koncepcióhoz várnak véleményeket Bicskén

Feol
-
 Ma 07:35Megyei

A polgármester, a képviselők, illetve a polgármesteri hivatal szakemberei várják tizenöt napig a város fejlesztési tervdokumentációjához beérkező véleményeket, javaslatokat, kérdéseket.

Gyilkosság Bárnán: agyonverte, majd háza mellé elásta nevelőapját

A Nógrád megyei falucskában a 58 éves férfi egy vita lezárásaként addig verte az 75 éves nevelőapját, amíg az mozgott. Január 26-án a szomszédok telefonon riasztották a rendőrséget, mert hosszú hetek óta nem látták az 75 éves bácsit. A nyomozók kihallgatták a családtagokat, ismerősöket, majd őrizetbe vette az áldozat nevelt fiát. Kiderült: az…

Hamilton: Majd visszavonulok, ha elmúlik a varázs

Lewis Hamiltonnak továbbra sincs élő szerződése az idei szezonra, így egyelőre kérdéses, láthatjuk-e még az F1-ben a hétszeres világbajnokot, ám legutóbbi interjúja alapján ez elég valószínű.

A Covid miatt majd' 2 ezerre nőtt a bliccelők száma a tatabányai buszokon

Kemma
-
 Ma 07:07Belföld

A vírus a tömegközlekedésben nemcsak új szabályokat, de szabálysértőket is hozott!

Mit eszünk majd?

444.hu
-
 Ma 07:01Vélemény

A magyar vendéglátóhelyek nyomorúsága, Putyin és Biden első dumcsija, és a legújabb dokumentumfilmünk a 444 napindító hírlevelében.

Egy kedvelt szín tűnt el vele a megyei irodalmi palettáról

Teol
-
 Ma 07:00Kultúra

„Egyszer talán eljön az az idő, amikor képes leszek fölmérni a hiányát”

A Szolnoki Dózsa vezetőedzője is beoltatja magát

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk védekezni a koronavírus-járvánnyal szemben, az emberek nagy részének beoltására van szükség.

Trump több korrupciós perét is leállította az amerikai legfelsőbb bíróság

Az amerikai legfelsőbb bíróság leállított hétfőn, öt nappal elnökségének vége után több olyan pert Donald Trump ellen, amelyekben azzal vádolták meg őt tagállamok, egy civilszervezet, szállodák és éttermek, hogy megsértette az alkotmány korrupcióellenes pontjait, mert hivatali idejére nem vált meg üzleti tulajdonaitól, egyebek között a…