Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Majdnem ötvenmillió Xiaomi talált gazdára három hónap alatt

A harmadik negyedévben nagyon mentek a kínai gyártó telefonjai, a Xiaomi stabilizálta magát a harmadik legnagyobb mobilgyártóként.

Király Linda megégette magát, ráadásul majdnem kétszer is

Liner
-
 Ma 15:09Divat

A neves magyar énekesnő hirtelen az egyik legrosszabb teljesítményt nyújtotta a Konyhafőnök VIP-ban, így akár kétszer is megégethette volna magát.

Egyetlen cég kezelheti majd az ország szemetét

24.hu
-
 Ma 15:00Belföld

A hulladékos szakmában már korábban beszéltek róla, de az éjjel valóban be is nyújtották azt a törvényjavaslatot, amellyel központosítják a szemétszállítást és a teljes hulladékgazdálkodást, ráadásul az állam egyetlen szereplőt bízhat meg az üzemeltetéssel.

Ursula von der Leyen: A magyar és a lengyel kormány forduljon az Európai Bírósághoz

Az Európai Bizottság elnöke felszólította a két kormányt: ne tartsák vissza a helyreállítási forrásokat az EU-s állampolgároktól.

Nem kerül majd többe, ha a mobilfizetést választjuk

Eltörlik a kényelmi díjat Innovációs és Technológiai Minisztérium törvényjavaslata szerint.

Ursula von der Leyen: Vétó helyett az Európai Bírósághoz forduljanak a magyarok és a lengyelek

Új elem jelent a költségvetési-jogállamisági vitában. Vezető néppárti politikusok szerint akinek gondja van a jogállamisági mechanizmus alkalmazhatóságával, annak az Európai Bíróságtól kellene kérnie ezzel kapcsolatos jogi állásfoglalást. A kérdésről az Európai Parlament vitázott, csütörtökön pedig a magyar és a lengyel kormányfő egyeztet…

Kate Hudson elég meglepően nyilatkozott arról, milyen anyának tartja magát

Joy
-
 Ma 14:21Bulvár

Kate Hudsonnak három csemete édesanyjaként van némi fogalma a gyereknevelésről - a minap azt is beismerte, a látszak ellenére ő valójában egészen másmilyen anyuka.

Hiába volt koronavírus, rommá kereste magát az Apple, a Samsung és az Amazon is

A telekommunikációs, média- és technológiai cégek (TMT) november elején vizsgált pénzügyi eredményei, illetve tőzsdei értékelései vegyes képet mutatnak, de néhány trend kiolvasható belőlük. A technológiai cégek értéke folyamatosan nő, miközben a telekommunikációs és médiaipari szektorban még mindig nem látszik a fény az alagút végén. A…

Azonosították a nőt, aki megszülte, majd a mosdóban hagyta gyermekét a dohai reptéren

A dohai repülőtéren egy nő a mosdóban szülte meg a babáját, de utána ott is hagyta őt. A csecsemő még élt akkor, amikor rátaláltak, most pedig az 'anyát' is azonosítani tudták.

Vétó helyett menjen a bíróságra Magyarország és Lengyelország – üzente az Európai Bizottság elnöke

Ha bármely tagállamnak baja van az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez kötésével, akkor ne a vétójával éljen, amivel megakasztja az egész uniós költségvetési folyamatot, hanem menjen az Európai Unió Bíróságára, ott szoktuk rendezni az ilyen jogi jellegű vitákat - lényegében ezt üzente az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen ma,…

Von der Leyen: Magyarország és Lengyelország az európai bírósághoz fordulhat

A jogállamiság elvével kapcsolatos politikai feltételrendszer elleni fellépés veszélybe sodorhatja az Európai Unió hétéves költségvetését és a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását célzó alap életbelépését – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén szerdán.   Von…

Gyűjtse a kilométereket az év utolsó napján, mert cipőket érnek majd

Travelo
-
 Ma 13:55Utazás

Van, akit a sportban a felszerelés hiánya akadályoz a leginkább.