Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 134 hír

Szabó Tímea: soha nem fog véget érni a felhatalmazás

Demokrata
-
  Tegnap 21:44 Belföld

A Párbeszéd képviselője szerint a kormánypárti képviselők keresztes hadjáratot hirdettek. Videóval.

Most érkezett: a holtan talált babát az anyja dobhatta a folyóba

Kezd világossá válni, hogy mi okozta a tragédiát...

Mátészalkára érkezett a Coop Segély kamionja

Különleges helyzetben folytatja a Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. 2011-ben megkezdett támogatási programját – fogalmazott Pekó László szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ mátészalkai épületének tágas udvarán.

Robbanás egy karcagi üzemben, mentőhelikopter érkezett a sérültekért

Egy ember súlyosan, ketten könnyebben megsérültek szerdán egy karcagi üzemben történt robbanásban – közölte az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs kapcsolattartója. .hu Ménes Dávid elmondta: a helyszínre egy mentőhelikopter és két mentőautó érkezett, a sérülteket ellátás után kórházba vitték. Németh Ádám, a…

Brutális jégesővel érkezett meg a vihar

A zivatarok miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye kivételével az egész országban riasztás van érvényben, a Dunántúl nyugati felén másodfokú, máshol elsőfokú. A Dunántúlra jégesővel érkezett meg a vihar. Pakson, Baján és több más városban is volt jégeső. Dunapatajon, a Szelidi-tónál mindent befehérített a jég – közölte a Met Hír Facebook…

A jósoltnál kedvezőbb adat érkezett az amerikai munkaerőpiacról

MFor
-
  Tegnap 16:13 KülföldUSA

9 millió helyett "csak" 2 millió 760 ezerrel esett a foglalkoztatottak száma.

Váratlan hír érkezett az Egyesült Államokból

A szakértők által vártnál jóval kisebb mértékben csökkent a foglalkoztatás az amerikai magánszektorban májusban.

Jéggel érkezett a vihar Kőszegre

Vaol
-
  Tegnap 15:31 Időjárás

Jönnek-mennek felettünk a viharfelhők...

Frissítve: The Last of Us: Part II - TV-reklám érkezett

Már csak valamennyivel több mint két hét van hátra a The Last of Us: Part II megjelenéséig, így nem csoda, hogy kis túlzással minden napra jut belőle valamilyen új infó és/vagy videó.

Még egy brazil Ligue 1 TOTSSF CB? – Három új liga SBC érkezett

Leet
-
  Tegnap 14:15 Gaming

Újabb liga SBC-k köszöntöttek be hozzánk. Ezen a héten is három bajnokság kapott új TOTSSF játékosokat, így a hozzájuk járó kirakós is kibővült. Rodríguez, Gabriel és Carles Gil 90-es lapja zsebelhető be. Az uruguayit a mexikói liga SBC-be találjátok. Gyorsulása jó, ahogy a helyezkedése, és a befejezése is. Agility és Balance párosa se mondható…

Az „IPA-hajó” Karlócára érkezett, de a községi vezetőség nem mutatkozott

Magyar Szó
-
  Tegnap 13:47 Határtalan

Bemutatták Karlóca község új hajóját a Pasent étteremben, de a 021.rs tudósítása szerint a hét eleji átadón nem jelentek meg sem Nenad Milenković községi elnök, sem Stefan Stević, a helyi önkormányzat vezetője.

Észrevétel érkezett a Központi Statisztikai Hivataltól

ÁSZ
-
  Tegnap 12:30 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megküldte észrevételezésre az államháztartás információs rendszerét érintően lefolytatott utóellenőrzésről készült számvevőszéki jelentéstervezetet az ellenőrzött szervezetek vezetőinek. A jelentéstervezet megállapításaira a négy ellenőrzött szervezetből, egy szervezet – a Központi Statisztikai Hivatal – tett észrevételt.

Vajna Tímea magára maradt a pokolban

Vajna Tímea párjának egy üzleti ügy miatt kellett elutaznia, ezért az özvegy magára maradt a George Floyd halála után lángba borult Los Angeles-ben.

Izgalmas új játék érkezett a Facebookra, azonnal indítható

HVG
-
  Tegnap 12:03 Infotech

A cyberpunk játékok kedvelőit igyekszik megszólítani egy vadonatúj alkotással a Facebook. A Go Go Bots már nálunk is játszható.

Most érkezett: Olaszország újra megnyitja a határait

A mai napon Olaszország újra megnyitotta a határait az európaiak számára, az ország ezzel a kísérlettel próbálja megmenteni az idei turizmust.