Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szép volt, fiúk! – a magyar válogatott bebizonyította, hogy a legnagyobbaknak is méltó ellenfele

Meccsről meccsre egyre nagyobb meglepetést okozott a magyar játék. Csodákra lesz képes ez a csapat, ha ezen az úton mennek tovább.

Az én focim: Szép volt, fiúk!

Németország – Magyarország 0:2, egy eredmény 2004-ből, amelyre minden, a magyar focit szerető ember tisztán emlékszik. Amikor is a „levegő ura” Torghelle „Air” Sándor kettőt gólt vágott a kapuslegenda Oliver Khannak. Örültünk ennek az eredménynek nagyon, pedig csak egy jelentéktelen barátságos meccs volt. Nem úgy, mint az 2020 Uefa…

Április tréfából lett egy önvezető bringa. Akár nagy biznisz is lehet

Bitport
-
 Ma 08:08Mobiltech

Egy pekingi vlogger a valóságban is legyártotta, amit fél évtizede a Google filmtrükkökkel csinált meg áprilisi tréfa gyanánt.

Fantasztikus siker! Kőszegi bolt lett az Év Boltja

Vaol
-
 Ma 08:06Megyei

Független kategóriában érdemelte ki a szakmai díjat.

Fürdőzés közben ölt meg az áram egy fiatal fiút

A folyóban történt lubickolás közben szenvedett halálos áramütést egy 17

Mondd mi történik? – Változások a fiúk testén kamaszkorban

Este kisfiúként fekszel le, másnap reggel a tükörben más fiú köszön rád? Egyik pillanatról a másikra robban be az érzés, mélyül a hangod, tele leszel pattanással? Néha nem tudod miért, de indokolatlanul dühös vagy később mérhetetlenül vidám?

Ha kipróbálnád, milyen a Bikás parkban tornázni, de egyedül nem volt kedved hozzá, most itt vannak ezek a hétfői alkal…

Igyenes és csoportos testmozgásra invitál mindenkit az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. július 5-től.A XI. kerületi önkormányzati sport kft. munkatársai és ikerpárja, Németh Kata és Németh Nóra nyílt és eszközt nem igénylő szabadtéri edzéseket tart – július 19. kivételével – minden hétfőn a nyár folyamán, egészen augusztus 30-ig minden…

Öngyilkos lett spanyolországi cellájában az egyik legnépszerűbb vírusirtó szülőatyja

Öngyilkos lett spanyolországi börtönében John McAfee neves amerikai szoftverfejlesztő, az azonos nevű vírusölő program atyja röviddel azután, hogy egy bíróság elrendelte kiadatását az Egyesült Államoknak, ahol adócsalással vádolják - közölték a spanyol büntetés-végrehajtó hatóságok.

Vízbe fulladt egy 16 éves fiú Barkaszón

A szörnyű tragédia június 22-én kijevi idő szerint 19 óra 20 perckor a munkácsi járási Barkaszón történt.  Az információk szerint a fiú a barátaival a vízelvezetési csatornában úszott. A kamasz nem volt jó úszó, így a part közelében maradt, azonban egy ponton megcsúszott és elsüllyedt. A barátai próbálták kimenteni, de eredménytelenül.…

Ma kiderül, milyen lesz a Windows következő generációja

Ma mutathatja be a Microsoft az új Windows operációs rendszert.

Te mit szeretnél, milyen legyen a Nagykörút?

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Nagykörút tervezése: a lakossági vélemények, illetve a szakmai- és civil szervezetekkel tartott egyeztetések nyomán meghatározott jövőképre építve közösségi ötletpályázat indul a körút újratervezésére - írják a főváros oldalán.A Fővárosi Önkormányzat még 2020 őszén indított átfogó tervezési folyamatot a Nagykörút…

Szerelmes lett az amerikai tolmácsnő, súlyos titkokat adott ki a Hezbollahnak

Huszonhárom évi börtönre ítélték az amerikai hadsereg egyik fordítóját, amiért kiszivárogtatta az Irakban lévő amerikai informátorok nevét egy, a libanoni síita fegyveres szervezethez köthető személynek.

Koronavírus: rosszabb lett a helyzet

Napi.hu
-
 Ma 07:27Külföld

Több mint 430 ezer új fertőzöttet azonosítottak világszerte.

Rossi: Évek múlva is büszkén emlékeznek a fiúkra

Sokáig továbbjutásra állt a magyar válogatott a foci-Eb legnehezebb csoportjában, végül a németek elleni döntetlen nem volt elég.