Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szerbiában egy egész hónap lesz a téli szünet

Addig is az általános iskolák felső osztályai is átállnak az online oktatásra.

Több mint félmillióan kapták el a koronavírust világszerte egyetlen nap alatt

Egy nappal korábban 583 ezerrel kevesebb fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma nagyjából 11 ezerrel volt alacsonyabb, a gyógyultaké pedig 360 ezerrel.

Folytatódik az egyhangú, szürke idő

Borult, ködös időre számíthatunk pénteken. Szitálás, ónos szitálás bárhol kialakulhat. A hegyekben és az alacsonyabban fekvő vidékeken felszakadozhat a felhőzet.     A legmagasabb napi csúcsérték -2 és +3 Celsius-fok között alakul, de helyenként akár 5 fok is lehet. A hegyekben, 1 500 méteres magasságban kezdetben 3 fok lesz, majd az…

I. Péter király - Egy hihetetlenül izgalmas élet közepesen izgalmas feldolgozásban

Port
-
 Ma 07:50Film

Ha valaki igazán megérdemelte, hogy közép-európai történelmi alakok közül saját filmet kapjon, az a kalandos életű Karagyorgyevics Péter szerb király, akiről akár több sorozat is szólhatna.

Jövőre egy gyorsabb Apple Silicon processzor is érkezhet, az M1X

iPON!
-
 Ma 07:49Infotech

Ez már a felsőkategóriás Mac-ek igényeit is kielégítheti, de egyelőre elég keveset lehet tudni a technikai részletekkel kapcsolatban.

Lenyúlta az Azonnali cikkét egy KESMA-lap, majd az interjúalany szájába adta, amit mi írtunk

Újságírónk egyik riportalanya elmondta a történetét a Kisalföldnek is. A Győr-Moson-Sopron megyei napilap azonban nem fektetett túl sok energiát az anyag megírásába: a cikk nagy részét az Azonnali riportjából másolták át.

Egy nő letépte egy rabbi kipáját, és kiabálva késsel megfenyegette őt Bécsben

A hírről az APA osztrák hírügynökség tudósított a belügyminisztériumra hivatkozva, hozzátéve, hogy nyilvánvalóan antiszemita támadás történt, amelyet Sebastian Kurz osztrák kancellár elítélt.

Lakhelyére csalt, majd megerőszakolt egy 12 éves kislányt egy szír migráns

A 19 éves férfi többszörösen büntetett előéletű.

Ketten megsérültek egy autóbalesetben Nagykanizsán

Egy 22 éves nemesvidi nő közlekedett csütörtök este autójával Nagykanizsán a Dózsa György utcában, a Petőfi utca irányából a Boszorkány utca felé.

A remény és az egység szimbóluma a debreceni főtéren

Haon
-
 Ma 07:36Kultúra

Fontos üzenetet hordoz az advent idejére kiállított virágkocsi, érdemes újra megtekinteni.

Késsel támadtak egy rabbira Bécsben

Antiszemita támadás történhetett. Egy hónap sem telt el azóta, hogy terrorista a város legnagyobb zsinagógájánál nyitott tüzet a járókelőkre.

Egy 94 éves nő holttestére bukkantak Hegymegen

A rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Kicsi a bors, de erős – kategóriájában egyedülálló lézerjelölő az AMSY Jelöléstechnikától

Minden nagy dolgot egy kicsi előz meg, ahogy ez a Titus esetében is igaz, amely a világ legkisebb jelölőfejjel rendelkező lézere. A Titus™ méretéből is adódóan könnyen integrálható a gyártósorokba és a bizonyított kezelőfelületeknek köszönhetően a kezelése is egyszerű. A magas színvonalú gyártáshoz magas színvonalú jelöléstechnikával…

Együttműködési megállapodást kötött a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt megyei sze…

Szorosabbra fűzi együttműködését a jövőben a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete és a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat. Közös cél, hogy egymás küldetését segítve végezzék szerteágazó tevékenységeiket a megye lakosainak érdekében a szociális felzárkóztatás, az egészségnevelés, az életminőségünk javítása érdekében. Az…