Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Videó: lecsapott a TEK a Komáromban brutális drogot terjesztő dílerhálózatra

Összehangolt akcióban csaptak le a szlovák és magyar bandatagokra. A terjesztett drog a Szlovákiában népszerű pikó fantázianevű amfetamin volt.

Lecsapott a Tek Győrben – Pikó drogot árulókat fogtak el – videó,

Nyugat-dunántúli akció keretében ütöttek rajta a kábítószer-terjesztőkön.

Nem szereti a bitcoint a török jegybank

Pénteken Törökország bejelentette, hogy betiltják a kriptovalutákkal való vásárlást. A központi bank arra hivatkozott, hogy helyrehozhatatlan hibákat lehet kriptót használva elkövetni.

OTT-ONE: a jegybank felfüggesztette a részvények tőzsdei kereskedését és fel is jelentette a társaságot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta a megbízását. A jegybank a rendelkezésére álló adatok alapján feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen – közölte az MNB. A…

A jegybank felfüggesztette az OTT-ONE részvények tőzsdei kereskedését

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) péntektől felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank a rendelkezésére álló adatok alapján feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen - közölte az MNB pénteken…

A Vanguard ismét lecsapott – Élő adás közben kapott bant a top 100-as játékos

Leet
-
 Tegnap 13:30Gaming

Komoly hír rázta meg a Valorant világot, ugyanis csalás miatt végleges bant kapott egy észak-amerikai játékos. Ha ez nem lenne elég, Solista éppen élő közvetítést tartott Twitch-en, amikor utolérte végzete, egy vörös háttér és egy rövid kiírás formájában. Cheating doesnt pay. Another cheater banned live. Remember to join our discord to…

A jegybank tartozásai nőttek, a követelései csökkentek

vg.hu
-
 Tegnap 13:28Pénzügy

Az MNB követelései 320 milliárd forinttal csökkentek, a tartozások 1152 milliárddal emelkedtek.

A jegybank felfüggesztette az OTT-ONE részvények kereskedését

Az MNB mától felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan – lényegi, a megítélését potenciálisan érintő információt elhallgatva – tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását.

Részvények tőzsdei kereskedését függesztette fel a jegybank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) péntektől felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank a rendelkezésére álló adatok alapján feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen – közölte az MNB pénteken…

Távozott az OTT-One könyvvizsgálója – lépett a jegybank. Nagy a baj?

Az OTT-ONE Nyrt. hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását, ezért a Magyar Nemzeti Bank felfüggesztette részvényeinek tőzsdei kereskedését. A jegybank feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen.

Betiltja a török jegybank a bitcoin használatát mint fizetőeszköz

BitcoinBázis
-
 Tegnap 09:43Gazdaság

A török jegybank a Reuters értesülései szerint megtiltotta a bitcoin és altcoinok használatát a termék- és szolgáltatásvásárlásoknál, mert szerinte “javíthatatlan”

Három megyében is lecsapott a NAV: cigarettát és alkoholt foglaltak le

Több mint hárommillió forint értékben foglaltak le cigarettát és alkoholt Veszprém, Baranya és Győr-Moson-Sopron megyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.

Felfüggesztette egy hazai részvény kereskedését a jegybank

Az MNB a már beszerzett információk elemzését követően feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen a társaság tevékenységével összefüggésben.

Feljelentést tett a jegybank, felfüggesztették egy hazai részvény kereskedését

Az MNB mától felfüggesztette az OTT-One részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását tegnap, és a könyvvizsgálatra vonatkozó szerződést rendkívüli felmondással felmondja. A kibocsátó erről ugyan kiadott tájékoztatást rendkívüli közleményben, de a felmondás indokát…

Lecsapott a jegybank Gyurcsány cégére, mert engedély nélkül nyújtott kölcsönöket

A jegybank 15 millió forintra büntette a Gyurcsány-család tulajdonában álló Altus Portfólió Kft-t.