Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 494 hír

Újabb szigorítások Németországban

HírTV
-
 Ma 19:07Külföld

Németországban is egyre gyorsabban terjed az új típusú koronavírus.

Németh Zsoltot alelnökké választotta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése

A képviselő mától egy éven keresztül fogja betölteni a közgyűlés monitoring bizottságának alelnöki tisztségét.

Németh Zsolt lett az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Megválasztása azért is fontos, mivel hamarosan hazánk veszi át az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának elnökségi tisztségét.

Németh Zsoltot alelnöknek választotta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése

Az MTI-t tájékoztatva Németh Zsolt kiemelte: megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan, május 21-től fél évre Magyarország veszi át az Európa Tanács Miniszteri bizottságának elnökségi tisztségét.

Németh Zsolt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnökét választotta egyik alelnökének a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése.

Németh Zsolt lett az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan hazánk veszi át az Európa Tanács Miniszteri bizottságának elnökségi tisztségét – emelte ki Németh Zsolt.

Előnyös küllemmel érkezik a Motorola Edge S

Úgy nézhet ki, mint az LG Velvet szteroidon.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a Navalnij mellett tüntetők ellen

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben – közölték hétfőn Berlinben.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a tüntetők ellen

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben - közölték hétfőn Berlinben.

Reset Earth: mobiljátékot készített az ENSZ az ózonréteg védelméről

A Reset Earth az ENSZ vadiúj mobiljátéka, amellyel az ózonréteg fontosságára, egyúttal védelmére kívánják felhívni a figyelmet.  Hogyan tanítsuk meg a fiataloknak az ózonréteg szerepének és védelmének fontosságát? Hát mobiljátékkal! Az ENSZ ingyenes, reklámmentes alkalmazásának éppen az lenne az apropója, hogy egy disztópikus…

Bevezetik a németek a Trumpon alkalmazott Covid-terápiát

Több százmillió eurós ráfordítással új terápiát vezetnek be Németországban az új típusú koronavírus által okozott betegség (Covid-19) súlyos lefolyásának megelőzésére – mondta a szövetségi egészségügyi miniszter.   Jens Spahn a Bild am Sonntag című lapban közölt interjúban elmondta, hogy a szövetségi költségvetés forrásaiból 400 millió…

A német kormány elítéli az orosz rendőri erőszakot a Navalnij mellett tüntetőkkel szemben

Manfred Weber szerint meg kell állítani a külföldről az orosz elnök, Vlagyimir Putyin követői felé irányuló pénzmozgásokat.

Németországban is terjed a koronavírus-mutáció, gócponttá alakult egy berlini klinika

Egy berlini kórházban többen is elkapták a koronavírus Nagy-Britanniában azonosított mutációját, ami miatt az intézményben járványgócpont alakult ki, és átmenetileg szüneteltetik a betegfelvételt is.