Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A SEC bekeményít a digitális eszközökkel szemben, most ehhez keresi partnereit

BitcoinBázis
-
  Ma 15:32 Gazdaság

A SEC (Securities and Exchange Commission, azaz az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet) egyre keményebben akar fellépni a kriptopénzek és egyéb

Alma, Thomas és Gino is új otthont keres

Boon
-
  Ma 15:30 Életmód

Ezen a héten megint a Miskolci Állategészségügyi Telep három lakóját mutatjuk be.

Ki hitte volna? Azzal is sokat tehetünk a klímaváltozás ellen, ha otthon főzzük a sört

Egy svéd vállalat házi sörfőzdéket készít, amelyek alig 33 négyzetmétert foglalnak el, sört és cidert is lehet velük készíteni, ráadásul a vizet is megtisztítják. Így havonta akár 8 tonna szén-dioxidtól és 200 ezer műanyagpalacktól kímélik meg a környezetet.

A fővárosnak nincs beleszólása abba, hogy mi történik az egyik legfontosabb jelképével

HVG
-
  Ma 15:26 Belföld

A rozsdaövezeti akcióterületek kijelölésével a kormány két legyet üt egy csapásra: kedvez a barátoknak és bünteti az ellenzéki fővárost – írja e heti számában a HVG.

Azt hiszed, hogy a randiappok biztonságosak? Nem mindegyik!

PCWorld
-
  Ma 15:21 Infotech

Az OkCupid az egyik legnépszerűbb randiapp, és mint ilyen, fokozottan ügyel a felhasználói adatok biztonságára - gondolhatnánk, de most kiderült, a fejlesztők nem tettek meg mindent.

4 dolog, amit meg kell tenned, amikor úgy érzed, hogy nem tudsz pozitív maradni

Style
-
  Ma 15:18 Életmód

A pozitív gondolkodásnak hála sokkal egyszerűbben megoldhatod a problémáidat, úgy általában jobban érezheted magad a bőrödben, és sok esetben jobban teljesíthetsz, mint egyébként. Azonban ez nem mindig olyan egyszerű, a negatív gondolatok és érzések könnyedén behálózhatják az életünkben, így most eláruljuk, hogy mit lehet ezek…

Eddig nem volt semmi digitális a vállalkozásomban. Kellene valamit online csinálni. Hogyan?

Minner
-
  Ma 15:16 Cégvilág

Az előző cikkben olvashattad azt, hogy a taxi társaságok milyen módon reagáltak a jelenlegi helyzetre, és egy offline-digitális üzleti modell átalakulást láthattál, vagy itt-ott csak kiegészítő tevékenységet találtak a cégek. Ahogy már írtam nem lepődünk meg, ha egy taxis hozza ki nekünk az ételt. Láthattad itt is, hogy csak részben digitális a műk

Hogyan flörtölj?

KamaszPanasz
-
  Ma 15:12 Életmód

Flörtölni mókás, egészséges, és ez a legnagyszerűbb dolog, amit valaha is meg fogsz tanulni a szerelem térén.

Bekerültek a pótlóbusz megállóhelyek a Máv-Start online menetrendi keresőjébe

Már az ELVIRA menetrendi keresőbe is bekerültek a pótlóbuszok megállási helyei, így az utasok könnyebben, pontosabban tudnak tájékozódni a vonatok helyettesítő buszok megállóiról.

"Hello me": Hogyan ismerhető fel a kiégés?

Dunaújváros
-
  Ma 15:05 Megyei

A kiégés szindróma mára mindenki számára ismert fogalom, azonban még így is hajlamosak vagyunk elbagatellizálni a jelentőségét. A kiégés ugyanis nem egyszerű fáradtság vagy munkahelyi nehézség – hanem olyan állapot, ami igazoltan negatív hatást gyakorol az egészségünkre, a társas kapcsolatainkra, és a teljesítményünkre is. Harsányi…

A nyugdíjakra idén eddig 6 százalékpontot vertek a keresetek

MFor
-
  Ma 15:04 Gazdaság

Néhány hét múlva kiderül, lesz-e és mennyi nyugdíjkiegészítés.

Az olasz ellenanyagszűrés nyomán derült ki, hogy valójában hatszor több fertőzött lehet az országban

HVG
-
  Ma 15:03 Infotech

A hivatalosnál sokkal többen fertőződhettek meg koronavírussal Olaszországban egy új felmérés alapján, amely során az ellenanyagkészlet nagyságát igyekeztek feltérképezni helyi szakemberek.