Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 438 hír

Spanyolországban vasárnaptól szabadon lehet utazni a tartományok között

Az országban lejár a koronavírus-járvány miatt tavaly október vége óta érvényben lévő szükségállapot.

Hétfőtől foglalhatnak időpontot a 16-18 év közöttiek

60 ezer 16 és 18 év közötti fiatal regisztrált az oltásra péntek éjfélig - mondta a köztelevíziónak a területi közigazgatásért felelős államtitkár.

Ennyi 16-18 év közötti regisztrált a koronavírus elleni oltásra

Az MTI értesülése szerint a péntek éjfélig koronavírus elleni oltásra regisztrált 16-18 évesek száma meghaladja a 84 ezret, a regisztrációk ellenőrzése még folyamatban van.

Többek között Kálmán Olgát, Tordai Bencét és Kunhalmi Ágnest is támogatja az előválasztáson a Mindenki Magyarorszá…

 Kálmán Olga és Tordai Bence is Budapest 4. számú egyéni választókörzetében indul az előválasztáson.

Tízből csak négyen regisztráltak a 16-18 év közöttiek az oltásra

Az oltási munkacsoport vezetője szerint 60 ezer fiatal regisztrált péntek éjfélig a 16-18 éveseknek meghirdetett oltási akcióra. Az MTI információ szerint 84 ezren. A regisztrációk ellenőrzése pedig még tart. Aki regisztrált, az jövő hét hétfőtől szerdáig foglalhat időpontot, csütörtöktől pedig megkezdik az oltásokat. Az általunk megkérdezett vírus

Hiába támadta Orbán, még egy EU-s nyilatkozatba került be a nemek közötti egyenlőtlenség

HVG
-
 Ma 17:39Belföld

Új fejezetet kezdene az EU Indiával, amely hamarosan a világ legnépesebb országa lesz. A portói csúcstalálkozó a kapcsolatok erősítésére vonatkozóan konkrét eredményeket hozott. Közben az EU elfogadott még egy nyilatkozatot, amelyben ismét szerepel az Orbán Viktor által sikertelenül támadott "nemek közötti egyenlőség" kifejezés.

Ennyi 16 és 18 év közötti magyar fiatal regisztrált az oltásra

Az Mti értesülése szerint a péntek éjfélig koronavírus elleni oltásra regisztrált 16-18 évesek száma meghaladja a 84 ezret, a regisztrációk ellenőrzése még folyamatban van.

Motorost gázolt a vonat Pápa és Szany-Rábaszentandrás között

A két állomás között a helyszínelés ideje alatt átmenetileg nem közlekednek a vonatok.

A 16-18 év közötti regisztráltak hétfőn, kedden és szerdán foglalhatnak időpontot az oltásra

A 16-18 éves regisztráltak számára hétfőn, kedden és szerdán nyílik meg az  időpontfoglalás lehetősége a koronavírus elleni oltásra, és csütörtöktől kezdik a korosztály oltását Pfizer-vakcinával – nyilatkozta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szombaton a közmédiának. György István, aki egyben az országos oltási…

Hétfőn, kedden és szerdán foglalhatnak időpontot oltásra a 16-18 év közöttiek

A 16-18 éves regisztráltak számára hétfőn, kedden és szerdán nyílik meg az időpontfoglalás lehetősége a koronavírus elleni oltásra, és csütörtöktől kezdik a korosztály oltását Pfizer-vakcinával - nyilatkozta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szombaton a közmédiának.

György István: hétfőn, kedden és szerdán foglalhatnak időpontot oltásra a 16-18 év közöttiek

A 16-18 éves regisztráltak számára hétfőn, kedden és szerdán nyílik meg az időpontfoglalás lehetősége a koronavírus elleni oltásra, és csütörtöktől kezdik a korosztály oltását Pfizer-vakcinával – nyilatkozta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szombaton a közmédiának.

Hétfőtől szerdáig foglalhatnak oltási időpontot a 16 és 18 év közöttiek

A 16-18 éves regisztráltak hétfőn, kedden és szerdán, május 10-én, 11-én és 12-én tudnak időpontot foglalni a koronavírus elleni oltásra, csütörtöktől oltják őket Pfizer vakcinával - nyilatkozta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.György István elmondta, hogy összesen 60 ezren regisztráltak ebben a…

Hétfőn, kedden és szerdán foglalhatnak időpontot oltásra a 16-18 év közöttiek

A 16-18 éves regisztráltak számára hétfőn, kedden és szerdán nyílik meg az  időpontfoglalás lehetősége a koronavírus elleni oltásra, és csütörtöktől kezdik a korosztály oltását Pfizer-vakcinával.

Panasz érkezett: szűk a hely a sírok között a barcikai temetőben

Boon
-
 Ma 15:30Belföld

Az elhunytak és a síremlékeket látogató családtagok számára is méltó körülményeket szeretnének biztosítani.