Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rekordot döntött az új fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

Az egyik gyógyszergyártó cég bejelentette: utolsó szakaszába ért egy ígéretes vakcinája próbája.

Távolról segíthetik az automatizálást a tanácsadók

autopro
-
  Ma 06:20 Cégvilág

Egy új szolgáltatással a gyártóvállalatok a korábbinál olcsóbban, valamint személyes felkeresés nélkül kaphatnak tanácsokat robotizálási terveikhez.

Egyelőre ellenállnak Orbánnak – Ha felvizezve is, de ragaszkodnak a jogállamisághoz

Népszava
-
  Ma 06:20 Vélemény

Nem lesz könnyű „harapós” szankciós rendszert bevezetni a korrupció megelőzésére és büntetésére, de az EU tagállamok nagy része egyelőre nem enged a magyar miniszterelnök zsarolásának.

30 éve él egyedül egy szigeten, most elköltöztetik

24.hu
-
  Ma 06:17 Életmód

Már a gondolat is felzaklatja, hogy vissza kell térnie egy olyan társadalomba, amely ilyen rosszul bánik a természettel.

Online tanítják a stroke tüneteinek felismerését a Semmelweis Egyetem orvosai

Az ingyenes online rendezvényre az egyetem honlapján lehet jelentkezni.

Feltörték és egy kriptós átverésre használták fel a világ legismertebb embereinek Twitter fiókjait

Feltörték a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb embereinek Twitter fiókjait, hogy azokat egy kriptós átverésre használják fel. Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, Warren Buffett, Michael Bloomberg és Barack Obama mellett több celeb, például Kim Kardashian és Wiz Khalifa, valamint olyan…

Így válhat egy egyszerű konténerből igazi luxusotthon

Player
-
  Ma 06:05 Divat

Konténerből lett igazi ékszerdoboz.

Ebben pontosan tudod, mi van: friss májpástétom rozmaringgal és aszalt szilvával

Dívány
-
  Ma 06:04 Életmód

Azért mégiscsak jobb egy otthon, frissen készült, néhány összetevős pástétom, mint a májkrém. Percek alatt elkészül és tökéletes egy pirított kenyérszeleten néhány szelet vékonyra vágott uborkával.

A szakember elárulta: így kell dinnyét választani!

Kopogtatni, lékeltetni, szagolni, ütögetni, nyomkodni. Számos trükk és praktika forog közszájon, ha a legtökéletesebb dinnye kiválasztásáról van szó. De honnan tudjuk, hogy valóban érett az általunk kiválasztott darab?

„Miért kéne a kutyát állandóan otthon hagyni a négy fal között?” - Gáspár Zsófi, az Óbudai Kutyás Egyesület elnöke

Gáspár Zsófival, az Óbudai Kutyás Egyesület elnökével beszélgettünk arról, milyen kihívások elé állnak nap mint nap a kutyás-nemkutyás viták és az urbánus kutyatartás dilemmái miatt.

Czeizel Barbara: El kell fogadnunk a tökéletlenséget – a saját szülői tökéletlenségünket és a gyerekünk tökéletlenségét …

WMN
-
  Ma 06:00 Életmód

A magányosan szorongó friss anyukák, a speciális igényű gyereküket rejtegető szülők és a fogyatékos gyerekektől tartó felnőttek mind ugyanannak a problémának az áldozatai: a tabuknak, amik fenntartják a tökéletes szülőség és a tökéletes gyerekek látszatát. Tabudöntő beszélgetés Czeizel Barbarával, a Budapesti Korai Fejlesztő Központ…

Linkek csoportos másolása weboldalakról egy kattintással a Firefoxban

Techwok
-
  Ma 06:00 Infotech

Korábban mutattunk már néhány praktikus kiegészítőt Chrome böngészőhöz, amelyekkel gyakorlatilag a link-másolás mesterévé válhatott bárki. Szinte minden variációban lehetett velük linkeket másolni és eltárolni, feldolgozni. Szerencsére a Firefoxot használóknak sem kell nélkülözniük az ilyen megoldásokat. Anno mutattunk már egy…

A visegrádi országok jobban függnek egymástól, mint gondolnánk

Növekedés
-
  Ma 05:51 Gazdaság

A négy visegrádi ország nyitott, a külkereskedelemtől függő gazdaság. Megnézzük, kik a legfontosabb kereskedelmi partnereik, és hogy mennyire jelentős a csoport egymás közti kereskedelme.

Tolvai Reni megmutatta, milyen egy álom „tűzoltónő”

Liner
-
  Ma 05:50 Divat

A sikeres és híres énekesnő szettet és ezzel együtt tempót váltott, amit egyáltalán nem bánnak a rajongói és követői.