Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Abigail Breslint zavarja, hogy sokan még mindig kislánynak tartják

Starity
-
 Tegnap 23:09Bulvár

Abigail már gyerekkorában a színészi pályát választotta, sokan emiatt gondolják még mindig kicsinek.

Nem Biztos, Hogy Megtaláljuk, De Nagyon Jó Keresni Beszélgetés Mester Viktóriával és Molnár Leventével

A Kékszakállú herceg vára az operairodalom egyik legtitokzatosabb műve. A Szentendrei Teátrum és a Coopera Zakariás Zalán rendezésében mutatja be Bartók Béla operáját augusztus 6-án és másnap Szentendrén. Titkokról, női és férfi lelkekről is beszélgettünk Mester Viktória és Molnár Levente operaénekesekkel. Marton Éva Interjúja.

Rákosi hatalmának csúcsán nem látszott, hogy közel a vég

Telex
-
 Tegnap 22:56Vélemény

Egy antikváriumból szerzett baráti ajándékként került az ország legnagyobb fényképes magángyűjteményéhez, a Hórusz Archívumhoz egy album a Szabad Nép Rákosi Mátyásról szóló propagandafotóival. Sok híve volt, akik később belátták, kritika nélkül nem szabad egy politikust követni és egy rendszert szolgálni.

Két Oscar-díjas filmet is vetítenek az Artmozik éjszakáján Budapesten

Színház.online
-
 Tegnap 22:10Film

A két Oscar-díjas, Még egy kört mindenkinek és A nomádok földjén című filmek mellett több alkotást is először láthat a közönség az Artmozik éjszakáján,amelyet augusztus 27-én, péntek késő délutántól másnap hajnalig tartanak öt fővárosi moziban.

Annyit elárulok, hogy nem a rektor az, sőt, nem is oktató…A nap kommentje

Északhírnök
-
 Tegnap 22:09Megyei

És azon is sokan meglepődnének, ha kiderülne, ki keresi a legtöbbet az egyetemen. Annyit elárulok, hogy nem a rektor az, sőt, nem is oktató…

Az eszakhirnok.com három különböző forrásból úgy értesült, hogy egy 30 éves miskolci férfi a bírósággal szeretné me…

Északhírnök
-
 Tegnap 21:31Megyei

Az eszakhirnok.com három különböző forrásból úgy értesült, hogy egy 30 éves miskolci férfi a bírósággal szeretné megállapíttatni, hogy  egy már elhunyt miskolci politikus az apja. A férfi megjelölte a fogantatás helyét (egy rock koncert), pontos idejét és a körülményeket.  (Valszeg a mama elmondása alapján.)  Megkérdeztük a bíróságot. További…

„Egyenlő a vegánsággal” - 6 tévhit a növényi alapú étkezésről, amiről tudnod kell

Azon agyalsz, hogy ideje lenne váltani? Akkor olvasd el a listánkat, ugyanis biztos tartogat meglepetéseket még számodra is.

„Egyenlő a vegánsággal” - 6 tévhit a növényi alapú étkezésről, amiről tudnod kell

Azon agyalsz, hogy ideje lenne váltani? Akkor olvasd el a listánkat, ugyanis biztos tartogat meglepetéseket még számodra is.

Billie Eilisht már nem érdekli, hogy mi tetszik az embereknek – teszteld az új albumát!

Billie Eilish Happier Than Ever címmel adta ki a legújabb lemezét.

Hogyan gondozd helyesen a yuccát?

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

A yucca a kezdő kertészek számára egy ideális választás lehet, hiszen tartása igen egyszerű, mégis egy mutatós modern növényt tarthatunk otthonunkban.

Gyergyónak fel kell nőnie az Egyfeszt szintjére

Székelyhon
-
 Tegnap 21:15Határtalan

Megélénkült Gyergyószentmiklós és hangulatba jött az egész Gyergyószék is négy napra. Az Egyfeszt összművészeti fesztivál még akkor is népszerűnek mondható, ha egyes programokra a vártnál jóval kevesebb néző váltott jegyet. Kezdetnek több mint jó, és ami a legfontosabb: 2022-ben újra lesz Egyfeszt.

A Manchester City sztárja akkora gólt lőtt, hogy csak pislogunk

Liner
-
 Tegnap 21:11Sport

Mahrez finoman szólva sem volt szégyenlős, olyan határozottsággal vágta be a labdát a hálóba, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Meglepő, hogyan szültek a nők a középkorban

HáziPatika
-
 Tegnap 21:03Életmód

A középkorban a szülés korántsem volt olyan intim, privát dolog, mint manapság. Az arisztokráciák nőtagjai sokszor több száz fős közönség előtt hozták világra az újszülöttet.

Megtenné azt az apró szívességet, hogy rendelkezésünkre bocsát egy térképet… A nap kommentje

Északhírnök
-
 Tegnap 20:50Megyei

Pusztai Úr! Megtenné azt az apró szívességet, hogy rendelkezésünkre bocsát egy térképet, hogy Miskolc mely területei érintettek vízbázisvédelmi védőterületként? Előre is köszönöm.