Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Kőbányai János fotói Nagy Feró tárlatvezetésével a Műcsarnokban

A Műcsarnokban szubjektív tárlatvezetést tart Nagy Feró énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere a Beat ünnep. Kőbányai János fotói című kiállításon.

Átok ül az Omegán? Kóbor János ismét gyászol

Csapás csapás után éri az Omegát és rajongóikat.

„Jobbak lehetünk, mint a versenytárs” - Interjú az Exim elnök-vezérigazgatójával

Komoly zuhanást élt meg a világkereskedelem az idei évben, de fontos különbség a mostani helyzet és a 2008-as válság között, hogy ma meglehetősen nagy mennyiségű forrás áll rendelkezésre, ráadásul kedvező feltételek mellett – mondta el lapunknak Jákli Gergely. Az Exim elnök-vezérigazgatója értékelte a tavasszal bejelentett Kárenyhítő…

Dohányosok, figyelem: erre készül Lázár János

Kiderült, hogy milyen terveket forgat a fejében Lázár János, a nem dohányzók védelme érdekében szükséges teendők összehangolásáért felelős miniszterelnöki biztos a dohányzás visszaszorítása érdekében.

Elhunyt Babos János!

infoVáros
-
 Ma 07:31Megyei

Csütörtökön este érkezett a szomorú hír, hogy elhunyt a fotóművész.

Karácsonyék kitüntették Atkári Jánost

Mandiner
-
 Ma 07:00Belföld

Miután megbízta azzal, hogy szerezze vissza a főpolgármester-helyettessége idején privatizált csatornázási műveket, Karácsony Gergely Pro Urbe-díjat adott Atkári Jánosnak, Demszky Gábor egykori bizalmasának. A főpolgármester jobbkeze, Tordai Csaba egyenesen példaképének tartja Atkárit.

Online olvasópróba Benedek Miklóssal, Egri Mártával és Gálvölgyi Jánossal

A vírushelyzet szokatlan megoldásokra kényszeríti a színházakat – de néha azért jó dolgok is akadnak köztük. Az Orlai Produkciós Iroda Hárman a padon című, készülőfélben lévő előadásának alkotói, Benedek Miklós, Egri Márta és Gálvölgyi János, valamint a rendező, Göttinger Pál aligha találkozhattak volna személyesen ezekben a hetekben. Az…

Lázár János napirendre tűzte a dohánypiaci ellátó kártérítésre kötelezését

MFor
-
 Ma 05:37Gazdaság

A törvénybe bekerülne az állammal szembeni kártérítési kötelezettség. Ami vonatkozna a kiskereskedelmi ellátóra is, amely mögött két nagy dohányipari cég áll. Lázár továbbra is tiltaná a dohányzást az autókban, javaslatai a kormány döntésére várnak.

Nagy Ii János és Brockhauser István eleveníti fel emlékeit Diego Maradonáról

Szerdán életének 61. évében az égi pályákra költözött a futball korszakos zsenije, Diego Armando Maradona. Az argentin szupersztár a magyar válogatott ellen mutatkozott be az Albicelestében.

Kövek Énekelnek – 2020.11.26. – Komáromi János: Fáj

TelePaks
-
 Tegnap 19:55Kultúra

Kövek Énekelnek című magazinunkban ezúttal Komáromi János: Fáj című művét hallgathatják meg Bodroghalmi László előadásában.

Lázár: Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon

Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék- nyilatkozta egy interjúban a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztos. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.

Leclerc megtanulta a leckét, elmondta, mit csinálna másképp

M4 Sport
-
 Tegnap 18:48Forma1

Kicsúszott az utolsó kanyarkombinációban, és ezzel elbukta a dobogóját – Charles Leclerc utólag már látja, mit kellett volna másképpen csinálnia Isztambulban.

Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon – interjú Lázár Jánossal

Interjút készített Lázár Jánossal, a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztossal a boon.hu. Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.

Éhesebbek leszünk a mesterséges édesítőktől?

Nosalty
-
 Tegnap 18:03Életmód

Az édesítőszerek hatást gyakorolnak arra, hogy testünk hogyan használja fel a cukrot.

Kell egy csapat – Kárpáti János jegyzete

Klubrádió
-
 Tegnap 18:03Vélemény

Ma ugyan Budapestre jött a lengyel bajnok, de csak azért, hogy a házigazdával kettesben dekázgassanak egy kicsit a karmelita kolostor teraszán, és azon töprengjenek, hogyan lehetne a meccset kihozni legalább döntetlenre. De hát ahhoz – miként Minarik Edétől jól tudjuk – kell egy csapat.