Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Arcok az elnökségből 5.rész: Siklósi Máté

Arcok az elnökségből 5.rész: Siklósi Máté

Arcok az elnökségből 5. rész: Siklósi Máté

„Nagyapai örökség a családunkban a vitorlázás szeretete” – kezdi Siklósi Máté - „annakidején nagyanyámmal a Balatonon, még a harmincas években, egy Kalózon töltötték a nászútjukat.” A nagyapa, Lehoczky Csaba később 25-ös jolléra váltott. A legendás C6 Dögök tulajdonosaként 1986 után, az újraalakuláskor a 25-ös flotta első kapitányának…

Arcok 1956-ból – Szabó István

Az InfoRádió – együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával – október 23-tól hétköznaponként egy-egy portréval tiszteleg harminc hős és mártír emléke előtt.

Tizennégy éve nincs köztünk Lázár Ervin

Teol
-
 Ma 16:20Kultúra

Decemberben lesz tizennégy éve, hogy Lázár Ervin Kossuth-díjas magyar író, elbeszélő, meseíró, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja búcsút vett a földi léttől.

Hihetetlen, arcon rúgta feleségét a lagzin az ifjú férj

Szokás, hogy az esküvő után az ifjú pár tánca nyitja meg a mulatságot a vendégek

Egyelőre mégsem felügyelheti Lázár János a szabadkígyósi kastélyt

HVG
-
 Ma 13:33Gazdaság

Levette napirendről a békési Weinckheim-kastély ügyét a gazdasági bizottság, így egyelőre nem lesz szavazás sem erről a parlamentben. A fordulatról a térség jobbikos képviselője a közösségi oldalon jelentett.

Ibra: "Ki adott engedélyt az EA-nek, hogy a nevem és az arcom használja?"

A svéd sztár kifakadt a FIFA 21 kiadójára, mert szerinte semmi joguk nem lenne az ő személyével pénzt keresniük, hiszen meg sem egyeztek vele.

Arcok Az Elnökségből 5. Rész: Siklósi Máté

Sokan, sokszor, sokat olvastunk már arról, hogy mi is történt a Magyar Vitorlás Szövetség elnökségi ülésein, valamint arról, hogy a tisztújítások alkalmával kik maradtak az elnökségben. Nagyon keveset tudunk viszont azokról, akik javaslataikkal, döntéseikkel, munkájukkal szeretnék megfelelően képviselni és előbbre vinni a magyar…

Lázár: Idén karácsonykor tényleg az lesz a legnagyobb ajándék, ha egészségben együtt tud lenni a család

A térség országgyűlési képviselőjét a Magyar Falu Programról, a vásárhelyi-makói kórház helyzetéről, a fürdő bővítéséről és a szállodaépítésről kérdezte a Makó Híradó.

Elérkezett az arcon található barnás foltok eltüntetésének ideje

Az arcon, kezeken megjelenő barnás elváltozásokat öregségi foltoknak is nevezik, mert az idő előrehaladtával természetes módon jelennek meg. Csakhogy a stresszes életvitel és a káros napsugarak idő előtt előhozhatják ezeket az arcot öregítő foltokat. Mindegy azonban, hogy miért alakulnak ki, tehetsz ellene!

Arcok 1956-ból – Silye Sámuel

Az InfoRádió – együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával – október 23-tól hétköznaponként egy-egy portréval tiszteleg harminc hős és mártír emléke előtt.

Lázár János: Makó nyertese lesz a következő éveknek

Az év vége nehéz lesz, de a vírus terjedése ellen mindenki tehet, ezért mindenkinek tennie is kell – mondta a Makó Híradónak Lázár János. A térség országgyűlési képviselőjét a Magyar Falu Programról, a vásárhelyi-makói kórház helyzetéről, a fürdő bővítéséről és a szállodaépítésről kérdezte a lap. És vajon igaz a hír, hogy Lázár János focidrukker le

Fűszeres arcpakolás házilag: a fahéj csodát tett az arcommal

She
-
 Tegnap 05:05Életmód

Fűszeres arcpakolás házilag: a fahéj csodát tett az arcommal