Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Lassan ereszkedik a járványgörbe Törökországban

Törökországban szerdán az előző napi 786 után ismét 800 feletti értékkel, 867-tel emelkedett a koronavírus-járvány újonnan igazolt fertőzéses eseteinek a száma - derült ki a Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter Twitter-fiókján megosztott táblázatból, amely szerint így a regisztrált fertőzöttek száma 166 ezer 422-re nőtt.

Lassan visszatér az élet Franciaországba is

Franciaországban szerdán 29 ezer fölé emelkedett a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, de a kórházban ápoltak száma tovább csökkent, és a járványügyi korlátozások előző napi újabb enyhítésének köszönhetően az élet egyre inkább visszatért a régi kerékvágásba, amitől a kormányzat a gazdasági visszaesés tompítását…

Törökországban továbbra is lassan ereszkedik a járványgörbe

A járvány volumene április 11-én érte el csúcspontját, akkor 5138 embernél diagnosztizálták a vírust.

Törökországban továbbra is lassan ereszkedik a járványgörbe

A regisztrált fertőzöttek száma 166 ezer 422-re nőtt.

Lassan a spanyolok is fellélegezhetnek

Spanyolországban 219 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt egy nap folyamán - közölte a spanyol egészségügyi minisztérium szerdán.

Szép lassan Belgium is újra kinyit

Belgiumban a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítésének harmadik szakaszában, június 8-tól újra kinyithatnak a vendéglátóhelyek, és a határzárakat is feloldják június 15-től - jelentette be a belga kormány biztonsági tanácsa szerdán Brüsszelben.

Lassan visszatér az élet a hazai színházakba: maszkban ugyan, de már próbálnak a színészek

Lassan visszatér az élet a hazai színházakba: az aktuális járványügyi helyzet függvényében szeptember 11-én lesz a Pogánytánc bemutatója – adta hírül a Weöres Sándor Színház, ahol már túl is vannak a csonka évad első maszkos olvasópróbáin.

Lassan rutinos bagolymentők lesznek a vásárhelyiek

Hódpress
-
  Tegnap 16:36 Megyei

Békésen üldögélt az úton.

Lassan éledeznek a kisüzemi sörfőzdék

Tíz korsó sörből legalább hetet békeidőben a vendéglátóiparnak értékesítenek a kisüzemi sörfőzdék, amelyek az éttermek, kocsmák bezárásával kieső bevételek 20-30 százalékát webshopos eladásokkal pótolták az elmúlt két hónapban.

Lassan éledeznek a kisüzemi sörfőzdék

VG
-
  Tegnap 07:20 Gazdaság

A kisüzemi sörfőzdék, amelyek az éttermek, kocsmák bezárásával kieső bevételek 20-30 százalékát webshopos eladásokkal pótolták az elmúlt két hónapban.

Szép lassan elnéptelenedik a Jakab Péter által vezetett párt

Varga-Dammot, Sneidert és Mirkóczkit további ismert politikus, országgyűlési képviselő is követte.

A koronavírus európai gócpontja lassan megnyitja határait

A kormány döntésének értelmében éjféltől újranyitnak a március 11-től lezárt tartományok. Az olaszok szabadon, bármilyen engedély és igazolás nélkül elhagyhatják régióikat, és az ország más térségeibe utazhatnak. A nagyobb vasútállomásokon és belföldi repülőtereken kiemelt forgalomra számítanak, az újraindulás utáni első hetekben növelik a…