Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 248 hír

A szennyvíz nem hazudik, lassan lecseng a járvány második hulláma

Index
-
 Ma 18:30Belföld

A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országosan csökkenő tendenciát mutat.

Elmondta Kovács Zoltán, mitől függ a vendéglátóhelyek fokozatos újranyitásának ideje

A kormány is szeretné, ha a vendéglátóhelyek mielőbb újranyithatnának, de minden a vakcinán múlik, vagyis attól függ a nyitás időpontja és üteme, hogy az ország milyen gyorsan tud vakcinához jutni - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn az MTI-nek.

Őszig 70 helyett csak 15 százalékos átoltottság várható az EU-ban, ha ebben a tempóban halad a vakcinaszállítás

SzMo
-
 Ma 15:51Külföld

Az Unió százmillió eurós nagyságrendű összeget fizetett az AstraZeneca gyógyszergyárnak, most azt kérdezik, mire költötték ezt az összeget.

Csak lassan normalizálódik a helyzet Szíriában, sokaknak nem érdeke a gyors rendezés

Bokor Balázs egykori szíriai és libanoni nagykövet tizedik könyve, Trilógia – Közel-keleti nagykövetségeken címmel a közelmúltban jelent meg. Ebből az alkalomból beszélgettünk a szerzővel a kötetről, amely személyes jegyzeteken, visszaemlékezéseken alapul, és kifejezetten érzékletesen mutatja be a két állam fénykorát, illetve hogy mi…

A 30 napnál több folyamatos táppénz levonásra kerül a Nők 40 szolgálati idejéből?

Epeműtét miatt 2019.10.10-től 2019.11.29-ig táppénzen voltam. Ebből az időszakból kivették a 2019.10.10-10.31-ig terjedő időszakot, mert szolgálati időként nem lehet figyelembe venni, a biztosításban töltött időnek a 30 napot meghaladó azt a tartalmát, amely alatt munkabérben nem részesült, illetve biztosítása szünetelt.

Faültetéssel küzd a környezetszennyezés ellen a Kaukázus és Udvaros Dorottya

Femcafe
-
 Ma 15:00Bulvár

A Kaukázus zenekar frontembere, Kardos-Horváth János mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkentse ökológiai lábnyomát és bízik benne, hogy a dal és a klip hatására többen gondolják majd át, mit tehetnének a Föld jövőjéért. A forgatásra boldogan mondott igent Udvaros Dorottya is, aki feltűnik a zenekar klipjében.

Ideje metszeni a szőlőt, megmutatjuk, hogyan!

Ugyan vannak olyan területek, ahol az őszi szőlőmetszésre, vagy éppen közvetlenül a fakadás előtti tavaszira esküsznek, ám a leghíresebb borvidékünkön, Tokaj-Hegyalján már javában zajlanak a szőlőmetszési munkálatok.

„Le van szarva Kádár János” – így graffitiztek a kommunizmus idején

A Kádár-rendszert szidalmazó falfeliratokra bukkantunk a legnagyobb hazai képmegosztó oldalon, a Fortepanon. Az ötvenes évek végén és a hatvanas években készült fotókat rendőrségi bűnügyi helyszínelők készítették, s nem egyszer a III/III-as osztály bevonásával próbálták kézre keríteni a tettest.

A halmozódások idején ugrik meg jelentősen a lottó forgalma

Az ötös lottó forgalmi részaránya a Szerencsejáték Zrt.-nél a számsorsjátékok értékesítéséből már csak 39, a teljes árbevételből pedig 9,5 százalék.

Nyárra éledhet újra a szállodaipar, ha idejében feloldják a korlátozásokat

Először a vidéki szálláshelyek iránt térhet vissza a kereslet BDO Magyarország szerint. Az egy kiadható szobára jutó árbevétel 2019-es szintjét várhatóan csak a 2023-as szezonban érheti el az iparág.

Kapitális méretű szürkeharcsát fogtak ki fogási tilalom idején

A fogási tilalom ellenére két horgász egy több mint 2 méteres harcsát próbált eladni egy étteremnek - a rendőrség a vendéglőnél tetten érte a feltételezett elkövetőket.

Tilalom idején akadt horogra a harcsa, a rendőrök előállították a tetteseket

A halfaj ugyanis február 28-ig terjedő időszakban fogási tilalom alá esik. A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, a szürkeharcsát lefoglalták.

Orbán őszintén elismerte - reakciók

NB1
-
 Ma 11:00Foci

Fontos pontokat szereztek Szalaiék.