Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Egy korszakokat megélt lakóház különleges története

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 13:10Életmód

Lám, a veszprémi Pokoli toronyból tíz év alatt élhető társasház lett!

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Vác külvárosában

Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete szombat délben a Vác külvárosában húzódó Szitakötő utcában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Érden

Teljes terjedelmében égett egy negyvenöt négyzetméter alapterületű lakóépület Érden, a Kovács utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik három vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Berendezési tárgyak égtek egy kiszombori lakóházban

Tűz ütött ki egy családi házban Kiszomborban, a Mező utcában. Berendezési tárgyak égtek egy húsz négyzetméteres szobában. A tűzesethez a makói és a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését. Az oltási munkálatok közben az egységek egy…

Kigyulladt egy lakóház Törökszentmiklóson

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Törökszentmiklóson

A szolnoki és a törökszentmiklósi tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat.

Teljes terjedelmében ég egy lakóház Törökszentmiklóson

Teljes terjedelmében ég egy negyven négyzetméter alapterületű lakóház Törökszentmiklóson, a Szivárvány utcában. A tűzesethez a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral oltják a lángokat.

Lakóházba csapódott kocsijával a részeg férfi, 37 éves utastársa nem élte túl az ütközést

Parameter
-
 20.11.27 10:45Határtalan

Rendőrségi információk szerint egy 27 éves autós vélhetően gyorsan hajtott a belvárosban, megcsúszott járművével, és egy korlátot áttörve egy lakóháznak csapódott. A járműben a sofőrön kívül ketten utaztak: egy 26 éves férfi megsérült, míg egy 37 éves férfi nem élte túl az ütközést. Mint kiderült, a sofőr részegen ült volán mögé: 2,10 ezrelék…

Korom izzott Komádiban

Komádiban, a Fő utcában egy családi ház kéményében a korom izzott csütörtök délután. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, majd kéziszerszámokkal eltávolították az izzó részeket.

Két iroda- és három lakóház lesz a Dürer Kert és a Keleti Blokk helyén

WeLoveBudapest
-
 20.11.27 05:33Belföld

Már bontják az épületeket: az underground zenekarok és művészek közösségi helyét újgenerációs ingatlanok veszik át.

Épülnek Európa 3D betonnal nyomtatott lakóházai

Németországban az elmúlt hetekben két építkezés is nagy figyelmet kapott, melyeket a világ leggyorsabb 3D-s beton nyomtatójával kiviteleznek. Szeptemberben kezdődtek az észak-rajna-vesztfáliai Beckumban Németország első 3D nyomtatóval épülő lakóházának munkálatai. Alig 2 hónappal később pedig már egy 5 lakásos társasházat is…

Droglabort üzemeltetett a lépcsők alatt egy fickó, majdnem felrobbantotta a lakóházat

Parameter
-
 20.11.26 11:57Határtalan

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi a lépcsők alatt lévő tárolóban rejtegette az eszközöket. Tudatmódosító szer készítése közben nem szakszerűen manipulált a vegyi anyagokkal, és tüzet okozott a gázcsap közelében. A férfit kábítószerrel kapcsolatos bűncselekménnyel és általános veszélyeztetéssel gyanúsították meg, amiért akár ötéves…

Kigyulladt egy lakóház Cibakházán

A tűzoltók megkezdték a lángok oltását.

Kigyulladt egy lakóház Cibakházán

Egy lakóépület tetőszerkezete és több helyisége ég Cibakházán, a Kossuth utcában. Az esethez a kunszentmártoni és a szolnoki hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását.

Tűz ütött ki este Mohácson egy lakóházban

Tűz keletkezett egy lakóház fürdőszobájában szerda este Mohácson, a Gólya utcában.  A városi hivatásos tűzoltók két gázpalackot találtak az épületben, információk szerint az egyiket hőhatás érte, mindkét palackot hűtötték.    Az egység egy vízsugárral körülhatárolta a tüzet, majd eloltották azt.