Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 205 hír

Dombon törik a diót

A Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet Gyurcsó István Alapítvány Könyvek sorozata 74. köteteként jelent meg még 2017-ben Száraz Pál Dombon törik a diót című kiadványa. A sorozat szerkesztői 1992 óta régióink néphagyományai, örökségünk megőrzését és bemutatását tűzték ki célul a sorozat beindításával. Ha végigtekintünk az elmúlt évtizedek…

Gulácsi örömmel figyeli Szoboszlai Dominik fejlődését

Liner
-
 Tegnap 23:17Sport

Interjújában az RB Leipzig kapusa azt is elmondta, nem feltétele a berögzült rutín annak, hogy bajnokságokat nyerjen egy csapat.

Így lendült bombaformába Dominikán Gelencsér Timi

Metropol
-
 Tegnap 19:22Bulvár

Az Exatlon felvételei közben arra is volt ideje, hogy sportoljon egy kicsit.

Gelencsér Timi mellei ellopják show-t a dominikai napfényben

BorsOnline
-
 Tegnap 17:00Bulvár

A szépségkirálynő múlt héten csatlakozott az Exatlon Hungary 2021 stábjához, második éve riporterkedik az akadálypályák mellett. Gelencsér Timi Dominikán sem mond le szenvedélyéről, a futásról, a távokat a nagy hőség miatt falatnyi ruhákban teszi meg, a férfi rajongói legnagyobb örömére.

Pécsi virológusok: a brit mutáns életképesebb, csak idő kérdése, mikor lesz domináns

Ha a vírus variánsa gyorsabban és több emberhez jut el, jobban leterheli a kórházakat, így a lassítás az egyetlen védekezés.

Megszületett Dombóvári István kisfia

Egész életében erre a találkozásra várt a 42 éves édesapa

Elkerülhetetlen, hogy a koronavírus mutációja legyen a domináns

De nem mindegy, hogy az átmenet milyen gyors. Így járványügyileg, a kórházi nyomás növekedésének elkerülése érdekében indokolt az új variáns vizsgálata és fékezése – írják a Virológia Pécs Facebook-oldalán.

Dominó, avagy összedől vagy helyreáll?

Feol
-
 Tegnap 12:30Megyei

A történet szereplői kitalált alakok, sőt lehet, hogy a történet maga is kitalált, pusztán egy olyan lány fantáziájának szüleménye, aki egy hajón ragadt fél évre.

Gettófelszabadítási megemlékezéseket tartanak a Hitközségek

A járványhelyzet miatt rendhagyó megemlékezéseket tartanak az idén a budapesti gettó felszabadításának 76. évfordulója alkalmából: a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) hétfőn videofelvételt tesz közzé az általa tartandó eseményről, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség …

Ismét Románia szétesésétől tartanak a román pártok, miután Kelemen Hunor autonómiáról beszélt

Azonnali
-
 Tegnap 10:10Vélemény

Egy napilap szerint az RMDSZ a törékeny parlamenti többségért cserébe székelyföldi autonómiát kér, a legnagyobb jobboldali kormánypárt szerint lényegében már most is megvan az autonómia Székelyföldön, Kelemen Hunor pedig amellett érvel, hogy az egyetemek és a tömegközlekedési cégek is autonómok, mégsem veszélyeztetik az állam…

Mind az 50 amerikai államban erőszakos zavargásoktól tartanak Biden beiktatása alatt

Az FBI arra figyelmeztetett, hogy az összes állam fővárosaiban felfegyverzett Trump-szimpatizánsok tüntethetnek szerdán, de már vasárnapra is tüntetéseket hirdettek meg szélsőjobboldali oldalak.

5 magyar szépségguru elárulta, szerintük idén mire kell figyelnünk a bőrápolás és a sminkelés terén

woohoo
-
 Tegnap 09:00Divat

Torkos Rita (@torkosrita) A saját tapasztalataim alapján azt mondanám, idén a bőrápolás az eddiginél is nagyobb figyelmet kap a legtöbb nő életében. A bevált rutinok mellé újabb rituálékat vezetünk be, legalábbis én biztosan ezt teszem. A sok otthon töltött nap alatt több idő jutott magamra, így amit az előző években elhanyagoltam, azt most…

Fordult a kocka! Juli lesz annyira kitartó, mint Dominik?

Nem is egyszer fordult már elő ilyen a Középsuli történelmében!

A hollandok nem tartanak az F1-es naptár változásainak hatásaitól

A Forma–1 eleinte még egy viszonylag normális 2021-es évet képzelt el, de mivel a globális járványhelyzet még mindig okoz gondokat, ezért már most változtatni kellett az előzetesen tervezett programon.A szokásos idénynyitó Ausztrál Nagydíjat novemberre halasztották, a szezon előtti teszt, valamint az első futam is Bahreinben lesz, emellett…

Kiss-B. Atilla és Kiss Domonkos Márk is az SZFE új tanárai között van

A tegnapi napon közzétett listát új nevekkel frissítettük a nap folyamán, miután kiszivárgott a Színház- és Filmművészeti Egyetem huszonhat új oktatójának neve.