Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 98 hír

Hajós András megsérült

Life
-
  Ma 15:00 Egészség

Hajós András megsérült: Fotó

Csókay András idegsebész és a Gombaszögi Nyári Tábor a Highlights of Hungary díjazottjai között

Csókay András idegsebész, a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó orvoscsoport egyik vezetője kapta a tegnap átadott Highlights of Hungary közösségi értékteremtő díj közönségdíját. A rendezvényen a Gombaszögi Nyári Tábor is elismerésben részesült.

Elvesztette hangját az énekesnő, akiért milliók rajonganak

ContextUs
-
  Ma 13:00 Zene

Betegsége miatt sorban maradnak el koncertjei.

Felkérésektől esett el Kern András a Heti Hetes miatt

Hírklikk
-
  Ma 12:16 Belföld

Kern András – a művésztársaival együtt – korábban jó néhány felkéréstől esett el a Heti Hetes miatt. Legalábbis arról beszélt Rónai Egonnak a péntek este, az ATV Spiriten adásba került Húzós című műsor felvételén, hogy több alkalommal is visszautasították őt és Hernádi Juditot, akivel az országot is együtt járták – írja a Blikk.

Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

A gazdasági növekedés szempontjából jubileumi volt a 2019. október 1-je és december 31-e közti időszak, ugyanis pont ez volt a tizedik olyan negyedév, amikor a GDP bővülése éves alapon meghaladta a 4 százalékot. A magyar gazdaságpolitika nemzetközi megítélése egyre kedvezőbb, a hitelminősítők, az elmúlt néhány napban például a Japan…

Friss! Baleset érte Hajós Andrást!

Blikk
-
  Ma 11:28 Bulvár

Ez lesz a Nicsak ki vagyok? forgatásával:

Tállai András: jóval az Európai Unió növekedése felett teljesített a magyar gazdaság

A gazdasági növekedés szempontjából jubileumi volt a 2019. október 1-je és december 31-e közti időszak, ugyanis pont ez volt a tizedik olyan negyedév, amikor a GDP bővülése éves alapon meghaladta a négy százalékot. A magyar gazdaságpolitika nemzetközi megítélése egyre kedvezőbb. A hitelminősítők az elmúlt néhány napban – például a…

Fábián András: Járókeret és görbebot

Huppa
-
  Ma 10:23 Vélemény

Alig pár napja, február 18-án, a Nemzeti Választási Bizottság egyenként elutasította a nyugdíjasok helyzetének változtatására irányuló négy népszavazási kezdeményezést. A kérdéseket magánszemélyként Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület (NYPOE) elnöke nyújtotta be. Próbáltam ennek a Nyugdíjas Parlament…

Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

A gazdasági növekedés szempontjából jubileumi volt a 2019. október 1-je és december 31-e közti időszak, ugyanis pont ez volt a tizedik olyan negyedév, amikor a GDP bővülése éves alapon meghaladta a 4 százalékot.

Kovács András: Dunaújváros: Semmi oka sincs az ellenzéknek az örömre!

Mandiner
-
  Ma 09:59 Vélemény

Vidéken továbbra is erős pozíciókkal rendelkezik a Fidesz, sőt egy számukra hátrányos választókerületben sikerült javítani a pozíciójukon.

Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

A gazdasági növekedés szempontjából jubileumi volt a 2019. október 1-je és december 31-e közti időszak, ugyanis pont ez volt a ...

Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

A gazdasági növekedés a tavalyi negyedik negyedévben – az elemzők által várt 4,2 százaléknál is magasabb – 4,5 százalék lett, az év egészében pedig 4,9 százalék mondta a Pénzügyminisztérium államtitkára.

Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

A magyar gazdaságpolitika nemzetközi megítélése egyre kedvezőbb.

Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

A magyar gazdaságpolitika nemzetközi megítélése egyre kedvezőbb - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Iii. András halálával véget ért az Árpád-ház uralkodása Magyarországon

Duol
-
  Ma 07:00 Megyei

1301. január 14-én váratlanul elhunyt III. András magyar király, ezzel lezárult az Árpád-házi uralkodók kora.