Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Frontérzékenység - Hogyan hatnak szervezetünkre a frontok?

WebBeteg
-
  Ma 17:05 Egészség

A frontérzékenység egyénenként különböző formában jelentkezhet. Tudományosan lehetetlen biztosan megjósolni, hogy egy adott egyénnél adott fronthatás milyen panaszokat fog kiváltani.

Nemzetközi összefogás: 14 főzde együtt kéri, hogy „igyál hazait”

BeerPorn
-
  Ma 17:03 Életmód

Vasárnap este került ki a netre az a videó, amelyet a Mad Scientist kezdeményezésére hozott össze 14, különböző országokban működő sörfőzde. A kisfilm fő üzenete, hogy „maradj pozitív, vigyázz magadra és igyál hazait”.

Jót tesz a szervezetünknek, hogy talán utoljára állítottuk át az órát?

Origo
-
  Ma 17:01 Tudomány

Az évi kétszeri óraátállítás megszüntetése alvásegészségügyi szempontból pozitív.

Ma este sem hagyjuk, hogy unalmas legyen az estétek 122.

Minden este készülünk nektek egy kiadós svédasztallal, ami tartalmaz mindenféle földi jót. Itt mindenki megtalálja a kedvencét. Ebben a sorozatban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Nem hagyhatjuk, hogy egy fáradt munkanap végén éhesen feküdjetek le. Szüksége van a…

Segítünk, hogy otthonról élvezhesd a hólepte eresztvényi erdő békességét! (fotók, videók)

Nool
-
  Ma 17:00 Belföld

Egy hidegfrontnak köszönhetően hétfő délelőtt Nógrád megyét is elérte a havazás, így remek felvételeken sikerült megörökítenünk a fehérbe öltözött eresztvényi erdőt.

Orbán: Kérek mindenkit, hogy viseljen maszkot, de nem tudom garantálni, hogy mindenkinek jut

Ezért nem is lehet kötelezővé tenni. A miniszterelnök a parlamentben válaszolt az azonnali kérdésekre. Azt mondta, a veszélyhelyzet végén minden jogkört hiánytalanul visszaadnak, és nem azonnal, de mindenkinek lesz munkája.

Vannak akik nem nézik jó szemmel, hogy fertőzött: felháborító dologról számolt be a toldys diák, miután végre kijöhetett…

Új vloggal jelentkezett a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium tanulója: a karanténból tudósító fiúnak már nem kell elkülönülve élnie, s mint mondta, péntek éjszaka tojással dobálták meg nagymamájának házát.

Videón mutatják meg, hogyan edzenek a győri kosarasok

Kisalföld
-
  Ma 16:51 Megyei

Minden felvételen egy-egy gyakorlat lesz látható, összesen tizenöt ilyen felvétel lesz.

Természetes, hogy korral romlik a látásunk?

infoVáros
-
  Ma 16:49 Megyei

Bár nem mindig könnyű elfogadni, de ahogy öregszünk, testünk is folyamatosan változik. Nem kivétel ez alól a látásunk sem: szemünk romlása egy bizonyos kor után teljesen természetes jelenség.

Jól felhalmoztuk az élelmiszereket, hogy a nyakunkra rohadjanak és egy csomót kidobhassunk

Egri Ügyek
-
  Ma 16:47 Megyei

A magyar háztartások rengeteget pazarolnak, és most ráadásul a koronavírus miatt sokan a szokásosnál is nagyobb élelmiszerkészleteket halmoznak fel, aminek a nagy része a kukában fogja végezni.

Orbán Viktor a parlamentben: nem tudom garantálni, hogy lesz annyi maszk az országban, amit a magyarok meg tudna…

Orbán Viktor ma a parlamentben interpellálták, kérdésre többek között elmondta: ma nem tudom garantálni a magyaroknak, hogy lesz annyi maszk az országban, amit patikai forgalomban megtudnak vásárolni- számolt be a 444 Orbán Viktor arról a járvány terjedéséről is beszélt, elmondta három munkacsoportot kért fel, hogy készítsen…

Nem igaz, hogy nem segít a tesztelés a járvány terjedésének megállításában

Nem állják meg a helyüket a Müller Cecília által, az operatív törzs mai tájékoztatóján a tesztelés hasznáról mondottak – derül ki a járványügyi szakember szavaiból. Falus Ferenc, korábbi országos tisztifőorvos, portálunknak ugyanis határozottan leszögezte: „a járvány terjedése szempontjából a leghatékonyabb módszer, ha a tünetmentes…

Befestették a türkizkék tavat, hogy elriasszák a turistákat

Origo
-
  Ma 16:35 Utazás

Egy angol rendőrőrs szokatlan módon küzd a koronavírus-járvány ellen.