Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Beyoncé 8 éves kislánya nívós zenei díjat nyert

Beyonce 8 éves kislánya beírta magát a történelemkönyvekbe: ő lett ugyanis az egyik legfiatalabb díjnyertes előadóművész, aki valaha létezett.

Grosjean: Az F1 nem sport, mert nem fair

Formula
-
  Ma 16:08 Forma1

A francia szerint az autóversenyzés kategóriája annyira igazságtalan, mintha Federernek pingpongütővel kellene játszania. Ő kétszeres futamgyőztes lehetne, de valószínűleg elsőség nélkül fogja abbahagyni.

Horváth László: A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a „szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett – jelentette ki a miniszterelnöki megbízott

Rebrov: Nem vagyunk győzőautomaták

Népszava
-
  Ma 16:05 Sport

Sima 3-0-ás vereséget szenvedett Mezőkövesden a listavezető FTC a labdarúgó NB I. 22. fordulójában, amely ennek ellenére továbbra is magabiztosan első.

Robotok és fánkok, ennyi, és nem több

Urbanplayer
-
  Ma 16:04 Kultúra

Ez Eric Joyner szédületes retro-futurista alkotásainak központi témája, amit évtizedek óta megszállottan rajzol és fest. Nincs több mondandónk, csak a képei!

Nem mostanság dolgoztak fel ilyen kevés olajat Kínában

VG
-
  Ma 16:01 Tudomány

Több mint ötéves mélyponton az olajfeldolgozás Kínában, a járvány miatt ilyen alacsony a feldolgozás szintje.

Az új elnök továbbra is számít tapasztalt elődje segítségére

Teol
-
  Ma 16:00 Megyei

Ha valaki, akkor a most 83 éves dr. Pálos Miklós joggal nevezhető a megyei politikai élet great old man-jének, nagy öregjének.

Alapos megfontolás javasolt az észak-olaszországi utazás előtt

Egészségügyi kockázat és a krantén bővítése miatt.

Koronavírus: Az Armani divatház üres székek előtt mutatta be kollekcióját Milánóban

Az olasz nemzeti divatkamara közleményében arról számolt be, hogy az egészségügyi illetékesek ugyan nem látták szükségesnek az új vírus miatt a tervezett bemutatók megváltoztatását, de rábízták az egyes márkákra, hogy maguk döntsenek a bemutatóikról. Az Armani divatház úgy határozott, hogy vasárnapi divatshow-ját egy üres teremből,…

Tavaly is sokan lecsaptak az olcsó gyógyfürdő belépőkre

A társadalombiztosítás 2019-ben 540 millió forintot fizetett ki ennek a támogatására, amit a betegek közel ugyanennyivel egészítettek ki. Nem véletlen, hogy a gyógyvizes medencefürdőt vették a legtöbben igénybe.

Két új L.J. Shen regény is jön magyarul – de sajnos nem eredeti borítóval…

Sorok között
-
  Ma 15:53 Könyv

Tavaly a Könyvhéten debütált az első L.J. Shen regény a Sparrow a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A sikert látva az Álomgyár Kiadó két kötetre is szerződött az írónőtől. A csóktolvaj 2020. március 31-én érkezik, míg A jövő zenéje 2020. június 10-én várható. Mindkét kötetnek nagyon jók az értékelései goodreadsen és molyon is, így már csak…

Elhagyhatták a karantént a Vuhanból hazatért németek

A kórokozó nem volt jelen a szervezetükben.

Idén 21. alkalommal rendezik meg az Internet Fiestát – Hat előadással készül a könyvtár

Nyíregyháza
-
  Ma 15:48 Belföld

Idén 21. alkalommal rendezik meg az Internet Fiestát – Hat előadással készül a könyvtár

Az IMF kisebb idei kínai és globális GDP-bővülést vár

Miközben az Imf az eddig vártnál kisebb idei kínai és globális gazdasági növekedést várt, a kínai jegybank alelnöke azt nyilatkozta egy lapnak, hogy különböző intézkedésekkel tovább növelik a likviditást a gazdaság élénkítése érdekében.