Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A rendőrök és a tanár árulták a drogot a középiskolásoknak

A majdanpeki rendőrség öt személyt tartóztatott le kedden kábítószer előállítása és terjesztése miatt, közöttük két rendőr is van, valamint egy középiskolai tanár. A letartóztatottak mindannyian majdanpeki illetőségűek – írja a Blic. Miroslav Đorđević rendőr BMW márkájú gépkocsijában 336 gramm marihuánát találtak, vele együtt tartóztatták le…

Újra itt a PénzSztár verseny a középiskolásoknak

Azenpenzem
-
  19.09.18 08:42 Gazdaság

Idén is megrendezik a 2013-ban indult PénzSztár versenyt, amin hazai és határon túli magyar középiskolások vehetnek részt. A négyfős csapatok tagjai fejenként 100–100 ezer forintot és egy-egy okostelefont nyerhetnek.

Kötelező a nyelvvizsga, mégsem jelentkeznek rá többen a középiskolások

Nem rohannak tömegével nyelvvizsgázni a diákok- tudta meg a magyar nemzet, noha a jövő tavasszal végző középiskolások közül már senki sem juthat be a felsőoktatásba középfokú nyelvvizsga nélkül. A szakember szerint viszont attól, hogy valamit előírnak, a tudás nem jön vele automatikusan.

Kolozsvári középiskolások Házsongárdról szóló filmje nyert díjat ()

Maszol
-
  19.09.17 08:54 Határtalan

A Kolozsvár Filmműhely célja a környékbeli középiskolás diákok filmes képzése, a fotózás, a televíziós munkák és a filmművészet iránt érdeklődő tehetséges fiatalok felkarolása.

Ösztöndíj-támogatás általános- és középiskolásoknak

Ittlakunk
-
  19.09.16 17:03 Budapest 07. ker

Önkormányzati rendelet alapján ösztöndíjat kaphatnak azok az erzsébetvárosi, nappali rendszerű általános iskola felső tagozatán, valamint középiskola 9-12. évfolyamán tanulók, akiknek a családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a nyugdíjminimum 275 %-át, azaz a 78 375 Ft-ot.Az ösztöndíj-támogatás azon 5-8.…

Zenta: Középiskolásokat és egyetemi hallgatókat támogat a ZENDE

Szabad Magyar Szó
-
  19.09.15 18:43 Határtalan

A Zentai Diáksegélyző Egyesület – ZENDE pályázatot hirdet a 2019/20-as tanévre, egyszeri támogatás odaítélésére. A pályázatra jelentkezhetnek: azok a középiskolások és egyetemi hallgatók, akiknek bejelentett lakóhelyük a következő önkormányzatok területén van: Ada, Csóka, Törökkanizsa, és Zenta. azok a magyar anyanyelvű, Szerbiában…

Ingyenes informatikai szakköröket indít középiskolásoknak a Debreceni Egyetem

Dehir
-
  19.09.13 14:49 Megyei

Debrecen - A különböző témájú foglalkozásokon a pályaválasztás előtt álló fiatalok megismerhetik az informatika alapjait.

Középiskolásoknak indít ingyenes szakköröket a Debreceni Egyetem Informatikai Kara

Dehir
-
  19.09.13 14:43 Megyei

Debrecen - A különböző témájú foglalkozásokon a pályaválasztás előtt álló fiatalok megismerkedhetnek az informatika alapjaival.

Alternatív tanítási nappal sztrájkolnak a budapesti középiskolások

A köznevelési törvény módosítása elleni tiltakozásképpen azt akarják megmutatni: máshogy is lehet tanulni.