Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Egyszerűbb eljárással engedélyezhetik a hétvégén érkezett kínai gyógyszereket

A koronavírus-betegek kezelésénél hatásos, a hétvégén Kínából érkezett gyógyszer hazai engedélyezése folyamatban van, de a jelenlegi veszélyhelyzetben egyszerűsített eljárásrend van érvényben – írta a koronavirus.gov.hu hétfőn. Emlékeztettek, a hétvégén az egészségügyi védőeszközök mellett gyógyszer is érkezett Kínából. Összesen négy…

Kínai orvosok javaslata (?) Szerbiában

Képes vagyok fenntartással fogadni a kínai orvosoknak tulajdonított javaslatot (hogy egész Szerbiában vezessék be a 24 órás kijárási tilalmat), mivel a Kínában nyilvánosságra hozott tények egyáltalán nem támasztják alá azt. Nem tudom emlékeznek-e még a nyilvánosságra hozottadatokra? 2019. november 17. – megjelent az egyik kórházban egy…

Engedélyezhetik Magyarországon a hétvégén érkezett kínai gyógyszereket a koronavírus-betegek kezelésénél

A koronavírus-betegek kezelésénél hatásos, a hétvégén Kínából érkezett gyógyszer hazai engedélyezése folyamatban van, de a jelenlegi veszélyhelyzetben egyszerűsített eljárásrend van érvényben – írta a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Gyorsan engedélyeztetik a hétvégén érkezett kínai vírusellenes gyógyszereket

A koronavírus-betegek kezelésénél hatásos, a hétvégén Kínából érkezett gyógyszer hazai engedélyezése folyamatban van, és a jelenlegi veszélyhelyzetben egyszerűsített eljárásrend van érvényben – írta a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Egyszerűbb eljárással engedélyezhetik a kínai gyógyszereket

A hétvégén az egészségügyi védőeszközök mellett gyógyszer is érkezett Kínából Magyarországra.

Koronavírus: gyorsan engedélyezhetik Magyarországon a hétvégén érkezett kínai gyógyszereket

A koronavírus-betegek kezelésénél hatásos, a hétvégén Kínából érkezett gyógyszer hazai engedélyezése folyamatban van, de a jelenlegi veszélyhelyzetben egyszerűsített eljárásrend van érvényben - írta a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Majdnem ötszázezer kínai vállalat szűnt meg az év első három hónapjában

Cégbejegyzési adatok szerint több mint 460 ezer kínai vállalat szűnt meg az év első három hónapjában. Az összesítés magában foglalja azokat a vállalatokat, amelyeknek bevonták a működési engedélyét, valamint azokat is, amelyek maguktól szüntették be a tevékenységüket.

Maszkokat és védőruhákat küldött Magyarországnak egy kínai egyetem

VG
-
  Ma 17:26 Gazdaság

A koronavírussal szembeni védekezést szolgáló eszközök jelenleg elsősorban Kínában érhetőek el nagy tételben.

Liga 1: a Sepsi elnöke nem folytatná az idényt

NSO
-
  Ma 17:20 Foci

Nincs értelme valamikor a nyár elején sűrített tempóban lejátszani a román bajnokságból hátralevő fordulókat, mert az a következő idényt és a játékosok egészségét is veszélyezteti – véli Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke. A székelyföldi klub vezetője a Nemzeti Sportnak nyilatkozva azt is hozzátette, hogy annak ellenére van ezen az…

56 ezer maszkot küldött Magyarországnak egy neves kínai egyetem

ATV
-
  Ma 16:55 Külföld

A kínai Fudan Egyetem által felajánlott 56 ezer maszk és 300 védőruha más adományokkal együtt egy Sanghajból indult repülőgépen jutott el ma hazánkba - írta az ITM.