Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megújult az SZTE különleges emberipreparátum-gyűjteménye

SzegedMa
-
 Ma 15:35Kultúra

Példa nélküli az egyetem kollekciója...

Ennek a streamer csajnak pont olyan a hangja, mint Sirinek

Leet
-
 Ma 15:30Gaming

Egy olyan világban, ahol az iPhone számít a legmenőbb telefonnak, és még a Samsung is azzal tölti fel a promócióit, valószínűleg kevesen nem ismerik Sirit. A Siri az Apple készülékeinek AI vezérelt asszisztense, ami hangvezérléssel segít nekünk egyszerűbbé tenni az életünket. Sirinek jól ismert ikonikussá vált hangja és beszédstílusa van, amit…

Újabb röhej, egy glitch miatt félmeztelen emberek jelennek meg a FIFA 21 meccsein

Esport 1
-
 Ma 15:23Gaming

Ha az ember nem a saját szemével látná, akkor talán el sem hinné már ezeket.

Két embert vettek őrizetbe a IX. kerületi gyilkosság ügyében

B. János késsel megszúrta, K. Antal többször megrúgta és megütötte az áldozatot.

Legalább 28 embert megölt két öngyilkos merénylő Bagdadban egy piacon

444.hu
-
 Ma 15:12Külföld

Mindkét merénylő megvárta, amíg sok ember gyűlik köréjük.

Netflix: több mint 200 millió előfizető

10perc.hu
-
 Ma 15:09Film

2020-ban a streamingóriás saját korábbi rekordját is megdöntötte, mikor egyetlen év alatt 36,6 millió előfizetővel gyarapodott.

Több mint százszor csaptak le a rendőrök a maszk nélküli járókelőkre 

Még mindig sokan megszegik a maszkviselés szabályait. A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt szerdán 145 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón. Kiss Róbert elmondta: a…

Több mint két millió eladott új autóval elképesztő évet zárt a BMW Group

A bajor autógyártó továbbra is a világ vezető prémium-autógyártója. A BMW Group Magyarország sajtótájékozatóján megtudtuk, milyen modellek érkeznek idén.

Perez: A világ legostobább emberének éreztem magam

Formula
-
 Ma 14:59Forma1

Ezt gondolta magáról a mexikói pilóta, amikor tavaly nyáron az F1-esek közül elsőként kapta el a koronavírus-fertőzést – ráadásul karrierje egyik legfontosabb szakaszában kellett futamokat kihagynia.

Már több mint 2 milliárd forintot költött saját részvényekre a Richter

Szerdán ismét vásárolta saját részvényeit a Richter, így már összességében több mint 2 milliárd forintot költött sajátrészvény-vásárlásra a vállalat.

A kibocsátás csökkentésével gyorsabban eredményt érhetünk, mint eddig gondoltuk

A korábbi éghajlati modellek számításai alapján a klímaváltozás megállítására tett erőfeszítések a légkörben felhalmozódó szén-dioxid miatt csak  lassan fejthetik ki hatásukat. Egy friss kutatás szerint azonban, ha sikerül nulla közeli szintre mérsékelni a kibocsátást, azzal az eddig vártnál gyorsabban meg lehet fékezni a felmelegedést.

Kormányinfó: Ha lesz több fajta vakcina, az emberek választhatnak majd abból?

Arra, hogy vajon a számos vakcina közül van-e választási lehetőségünk Gulyás Gergely válaszolt az RTL Híradónak a csütörtöki Kormányinfón.

Hatalmas tűz van Jászberényben, több mint 12 órája dolgoznak a tűzoltók

Tűz ütött ki a jászberényi Jász Plasztik Kft. nagy méretű üzemcsarnokában szerda éjjel, a tűzoltók azóta is az oltáson dolgoznak.

Büntetőfékezés, mint közúti veszélyeztetés

Mindennapos, hogy autósok vélt, vagy valós sérelmeiket már a forgalomban próbálják megtorolni. Ennek leggyakoribb módja az úgynevezett büntetőfékezés, amely egyáltalán nem megfelelő módja a közúti közlekedésben történt konfliktusok kezelésének. Erről Miszlai Ákos rendőr alezredes beszélt, aki elmondta, hogy az ilyen manőver akár az illető…