Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 447 hír

Jól indult az iQOO 7 startja

GSMring
-
 Ma 11:04Mobiltech

A hét elején bemutatott iQOO 7 nagyszerűen teljesített, legalábbis ami első hét eredményeit illeti. A vállalat közleménye alapján $30.9 millió dollár értékben kerültek értékesítésre az új széria termékei. Az iQOO 7 kétféle konfigurációban került a boltok polcaira, az alap modell 8GB/128GB-os körülbelül 485 eurós áron a 12GB/256GB-os…

Újabb csoportos kereset indult a CD Projekt ellen

Újabb csoportos keresetet nyújtottak be a CD Projekt RED ellen, a lengyel fejlesztőcsapat szerint Kaliforniában perelte be őket egy ügyvédi iroda. A cég kész megtenni mindent, hogy megvédje magát.

A baloldal Gyurcsánytól indult és Gyurcsányhoz érkezett meg

Azzal, hogy összeturmixoljuk a hamburgerzsömlét, a húspogácsát, a salátát meg a sajtot, abból moslék lesz, nem Big Mac - mondta az összefogásról Szánthó Miklós.

Csak szánkózni indult a négy fiatal, tragédia lett a vége

Örültek a frissen leesett nagy mennyiségű hónak, de sajnos túlságosan is.

Síelni indulsz? Ezekre mindenképp figyelj!

Joy
-
 Ma 10:29Életmód

A hegyek szerelmeseinek kedvenc hónapja a január, amikor rengetegen indulnak kikapcsolódni, akár csak egy hosszú hétvégére. Nem árt azonban felkészülni mielőtt meghódítod a hegycsúcsokat.

Ingyenes, intenzív online fotótanfolyam indul a Magyar Házak támogatásával

A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a Magyar Házak támogatásával, kéthetes, intenzív, magyar nyelvű fototechnikai- és fotóművészeti tanfolyamot szervez a Kárpát-medencében élő, a fotográfia, a fényképezés iránt érdeklődő személyek számára.

Újabb nagyszabású akció indult a PlayStation Store-on, mutatunk pár jó vételt!

IGN
-
 Ma 10:06Gaming

A Sony 2021-ben sem vált üzleti stratégiát, most is folyamatosan le van árazva egy rakás játék a digitális boltjukban.

Felkérték az új Szfe 2021/22 tanévében induló osztályainak vezetőit

Felkérték a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2021/2022-es tanévben induló osztályainak vezetőit – közölte az intézmény. Az osztályfőnökök a magyar színházi élet elismert személyiségei, akik nagy ambícióval és izgalmas tervekkel várják a megújuló egyetem hallgatóit. Az egyetem Sinkovits Imre Színházművészeti Intézetének vezetője, Bodolay…

Immár nálunk is elérhető a Porsche Taycan alapváltozata: 32 milliótól indul

A Porsche rendhagyó módon, felülről lefelé építkezve bővíti első teljesen elektromos modellje, a Taycan kínálatát. Legutóbb a Taycan 4S-t köszönthettük, amely 41 millióra mérsékelte a típus beszállóját. Az új alapmodell ezt a trendet folytatja, de kompromisszumokat is kíván érte.

Kirúgásnak indult, egészpályás gól lett a vége

Az angol negyedosztályú Newport County kapusa, Tom King kirúgásból szerzett gólt.

Mészöly-centenáriummal indul a Várkert Irodalom sorozata

Streamelt esttel jelentkezik a Várkert Bazár január 21-én. A Mészöly Miklós személye köré szerveződő esten szóba kerülnek az író alkotásai, a rá ható és általa teremtett stílusirányzatok, valamint iskolák, de megelevenedik a Polcz Alaine-nel kötött házassága is, melynek 53 évét irodalmi művek és levelek őrzik.

Indulhat a Norvég Civil Alap

Megjelent a Magyar Közlönyben a Norvég Alapról szóló kormányrendelet, így elindulhatnak az elvileg 2014-től már élő (de a norvég és a magyar kormány közötti viták miatt a valóságban nem működő) támogatási programok. A Népszava még novemberben írta meg, hogy az év végével a magyar kormány felpörgette a tárgyalásokat, hogy…

A lockdown alatt indul a cserekereskedelem, de semmi baj, mert nyakunkon a "szkríning"

ma7.sk
-
 Ma 09:01Vélemény

A koronavírus-járvány megfékezésére bevezetett és hosszúra nyúló lockdown miatt beindulhat nálunk újra a cserekereskedelem, mert lassan elfogynak azok a lakossági tartalékok, amelyeket frissíteni csak a bezárás alatt álló üzletekben lehet. 

Tőzsdenyitás előtt – Iránykereséssel indulhat a tőzsde az elemző szerint

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén szerdán az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője szerint. Józsa Bence, az MTI-nek küldött kommentárjában közölte, a vezető részvények közül az OTP árfolyamában továbbra is a 13 600 forintnál húzódó támaszra érdemes figyelni, míg 14 500 forintnál található a következő ellenállási…

BÉT – Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén szerdán az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője szerint.