Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 224 hír

„Vajdaságban is szükség lenne egy kovid-kórházra”

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:48Határtalan

Az egyik legnehezebb hét előtt áll előttünk, amióta elkezdődött a járvány – mondta Aleksandar Vučić vasárnap este. 

„Vajdaságban is szükség lenne egy covid-kórházra”

Az egyik legnehezebb hét áll előttünk, amióta elkezdődött a járvány – mondta Aleksandar Vučić vasárnap este. 

Gulyás Gergely is megszólalt a Demeter írásáról: „Higgadtságra lenne szükség”

Gulyás Gergely is megszólalt Demeter Szilárd Sorosozó-gázkamrázó cikke kapcsán.

Gulyás nyilatkozott Demeterről: Higgadtságra lenne szükség

Az SzFE is szóba került. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter Kolozsváron járt, hogy Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) mellett kampányoljon. A minisztert a Transindex.ro állította meg egy rövid interjúra, ahol Demeter Szilárd és a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) ügye is felmerült. Arra a kérdésre, hogy a…

Kurz egyáltalán nem bizakodó

A koronavírus-járvány miatt elrendelt teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában.

Kurz szerint még hónapokon át megszorítások lesznek

Az osztrák kancellár továbbra is szigorú szabályokkal számol.

Kurz: a teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában

A koronavírus-járvány miatt elrendelt teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában - közölte Sebastian Kurz osztrák kancellár a Kleine Zeitunggal.

Mintha csalás lenne – Durván bugos a Gung-Ho perk a Cold Warban

Ahogy minden multiplayer shooter játékban, a Call of Duty-ban is minden játékosnak gyors reakcióidőre van szüksége, hogy eredményes legyen. Noha a reakcióidőt nehéz javítani, egy játékos talált módszert arra, hogy előnyt szerezzen másokkal szemben, természetesen tisztességtelenül. A lenti videó igen durva, csak szólok. A Gung-Ho perk…

Kurz: A cél az, hogy december 7-e után kinyithassanak az iskolák

A koronavírus-járvány miatt elrendelt teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában – közölte Sebastian Kurz osztrák kancellár a Kleine Zeitung napilap vasárnapi számának adott interjúban. A kancellár tompította a túlzóan optimista várakozásokat a jelenlegi zárlatot követő enyhítésekkel kapcsolatban. Továbbra is szigorú ko

Kurz: Még heteken, hónapokon át megszorítások mellett kell élnünk

A koronavírus-járvány miatt elrendelt teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában - közölte Sebastian Kurz osztrák kancellár a Kleine Zeitung napilap vasárnapi számának adott interjúban.

Kurz: a teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában

Az osztrák kancellár szerint a kormány nem tervez elsietett nyitást. Azt mondta, a cél az, hogy december 7-e után „óvatos lépésekkel” kinyithassanak az iskolák és a kereskedelmi egységek.

Külön hatóság felügyeli majd a techcégeket az Egyesült Királyságban

Az Egyesül Királyság azt tervezi, hogy az Európai Unióból való kilépést követően egy új hatóságot állít fel a digitális piac szereplőinek ellenőrzésére.

„Higgadtságra lenne szükség” – Gulyás reagált Demeter írására

„Ha a politikusok nem tanúsítják ezt a higgadtságot – gondoljunk arra összehasonlításként, amit az Európai Néppárt elnöke korábban a magyar miniszterelnökről mondott – akkor nehéz ezt a nem politikus kultúrszereplőktől elvárni” – fogalmazott a miniszter.

"Szükségünk lenne a turistákra is" - interjú a Nobu séfjével

A pazar Nobu étterem séfjével, Schreiner Gáborral beszélgettünk arról, hogyan lehet túlélni a pandémia okozta válságot, vannak-e jó vendéglők Budapesten és mit lehet szeretni a japán konyhában.