Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 324 hír

Éves horoszkóp: Ezt a fontos dolgot kell tudnod 2021-ről csillagjegyed szerint

Reméljük, hogy 2021 nyugodtabb, de ugyanakkor eseménydúsabb év lesz, mint a tavalyi, a csillagjegyünk pedig egy kicsit rávilágíthat arra, mire készülhetünk ebben az évben.

Ezért fontos a téli karbantartás! Ii.

A téli karbantartás az egyik fő feltétele a szezonban a zavartalan gépüzemeltetésnek, a talajmunkáknak. Ebben segítenek a szaküzletek – hívja fel a figyelmet a Habi Kft.

Télen mindennél fontosabb, hogy jól lássunk az úton

Boon
-
 Ma 08:00Belföld

Sokszor időhiány miatt nem szabadulnak meg az autósok rendesen a szélvédőn lerakódott jégtől, hótól, párától.

A szőlőhegyen élők és a turizmus szempontjából is fontos a beruházás

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Három zártkerti útszakasz újult meg az Agrárminisztérium zártkert programjának támogatásával. Péntek délután dr. Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke és Konczér Katalin polgármester avatta fel a hegyi utakat.

Minden fontos dátum egy helyen: mi vár még a diákokra a középiskolai felvételi után?

Tegnap tartották a központi középfokú felvételi vizsgákat a gimnáziumok és szakgimnáziumok. Mikorra várhatóak az eredmények és meddig kell jelentkeznetek a középiskolákba? Itt találjátok a legfontosabb tudnivalókat.

9 fontos készség, amit egy 21. századi gyereknek tudnia kell

A 21. századi életkészségek, amelyekre gyermekeinknek szüksége lesz, többnyire puha készséget* tartalmaznak. A szülők óriási szerepet játszhatnak abban, hogy gyermekeik elsajátítsák ezeket az alapvető készségeket. A legtöbb szülő a 21. században úgy érzi, kénytelen megbizonyosodni arról, hogy gyermekeik rendelkeznek-e az alapvető…

A kreativitás fontos, de nem mindegy hol és mikor alkalmazzuk - interjú Pőcze Balázs MITO-alapítóval

A kreatív ipar bebizonyította, hogy felül tud kerekedni és meg tudja oldani a felmerülő problémákat, ám annak szereplőinek fel kell készülniük egy minden korábbinál változékonyabb jövőre és ma még nem látható új helyzetekre is, amit ne csupán a third party cookie-k kivezetése, de akár a ma ismert Facebook megszűnése is jelenthet. Az…

Nem született döntés az 500 fontos brit ösztönzőről

Liner
-
 Ma 01:16Külföld

Nem született döntés arra vonatkozóan, hogy a pozitív koronavírus-teszttel zárók 500 fontot (mintegy 200.000 forintot) kaphatnának az államtól

Szijjártó Péter: Az oltóanyag áránál fontosabb az emberélet

Mandiner
-
 Tegnap 23:43Belföld

„Minden olyan munkát, amit külpolitikailag, általában, politikailag, diplomáciailag el lehetett végezni, azt mi elvégeztük, annak érdekében, hogy Magyarországra gyorsan, hatásos és biztonságos oltóanyag érkezzen” – szögezte le a minsizter.

Nagyon fontos sikert aratott a Peac-Pécs

Bama
-
 Tegnap 20:07Sport

A harmadik negyedben csak kilenc pontot engedett a Vasasnak a hazai csapat.

Fény derült az igazságra! Valójában ezért tűnt el a gyönyörű színésznő

Blikk
-
 Tegnap 19:32Bulvár

Egészen prózai oka volt a visszavonulásra, és egy cseppet sem sajnálja.

Fontos jogszabály módosítás - csökken a regisztrációs díj

KKV Magazin
-
 Tegnap 18:30Cégvilág

2021 január elsejétől a nagyvállalatoknak csak az első regisztráció időpontjában kell megfizetniük a 100.000 Ft-os regisztrációs díjat.

Fontos tanácsok a fokozott hajhullás ellen

Női NetCafe
-
 Tegnap 17:08Életmód

A hajhullás egy igen zavaró állapot, amelyre gyakran semmilyen különösebb magyarázat nincs, mégis bárkit bármely életkorban elérhet.

Kutyával a karanténban – Ezért is fontos, hogy békésen, rendszerben tudjunk otthon lenni

WMN
-
 Tegnap 17:00Életmód

Ahogyan a kutyád testi és lelki egészségéről gondoskodsz a bezártság hónapjai alatt, az terápiaként is szolgálhat saját magad számára.

Válságban a turizmus- kritikus fontosságú a kommunikáció a szálláshelyek, attrakciók, éttermek életében

Spabook
-
 Tegnap 16:59Utazás

A vendéglátóhelyek kényszerű bezárása nyomán rengeteg vállalkozás került nagyon nehéz helyzetbe, felértékelődik a saját márka (énmárka) és a közvetlen kommunikáció, közösségi média szerepe. Ehhez mutatok gondolatébresztő, konkrét, működő példát a…