Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

A Hellas Verona kiválóságával erősítene az AC Milan

FociClub
-
 Ma 19:18Foci

Az idei szezonja eddig remek a kiszemelt középpályásnak!

A női erő nem hangerő! „Ombudswomannal” erősít az nlc

Március 5-től Juhász Borbála nőtörténész, genderszakértő segíti az nlc, az első számú magyar női online magazin munkáját. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség tagja szakmai tapasztalatával egyfajta nőjogi lektorként, „ombudswoman”-ként fogja monitorozni a portálon megjelenő, érzékenyebb témájú cikkeket.

Királyi erősítés, a derbin visszatérhet a Real sztárja

Index
-
 Ma 14:33Foci

A francia támadó közel háromszor annyi gólt szerzett, mint a második legjobb madridi.

A Basf a fenntartható mezőgazdaság érdekében tovább erősíti innovációs csatornáját

A Basf tovább erősíti a fenntartható mezőgazdasági innovációkat célzó kutatási és fejlesztési (K+F) tevékenységeit, amivel segíti a gazdálkodókat abban, hogy megbirkózzanak a környezeti és gazdasági kihívásokkal, továbbá megfeleljenek a fogyasztók fenntarthatóbb módon előállított élelmiszerek iránti igényének.

Párthovatartozástól függetlenül mindenkinek az oltással kapcsolatos bizalmat kellene erősítenie

A környező országokban a különböző pártoknak sikerült az összefogás az emberéletek megmentéséért.

Igazi botrányhőssel erősített az Újpest

Metropol
-
 Ma 13:20Sport

Börtönbüntetésre ítélt belga labdarúgót szerződtetett az Újpest. Yassine El Ghanassyt közlekedési szabálysértések miatt ítélték el.

A BASF a fenntartható mezőgazdaság érdekében tovább erősíti innovációs csatornáját

A BASF tovább erősíti a fenntartható mezőgazdasági innovációkat célzó kutatási és fejlesztési (K+F) tevékenységeit, amivel segíti a gazdálkodókat abban, hogy megbirkózzanak a környezeti és gazdasági kihívásokkal, továbbá megfeleljenek a fogyasztók fenntarthatóbb módon előállított élelmiszerek iránti igényének.

„Ombudswomannal” erősít az nlc

Március 5-től Juhász Borbála nőtörténész, genderszakértő segíti az nlc, az első számú magyar női online magazin munkáját. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség tagja szakmai tapasztalatával egyfajta nőjogi lektorként, „ombudswoman”-ként fogja monitorozni a portálon megjelenő, érzékenyebb témájú cikkeket.

Valnar & Paresz: Hatodik játékosként a Paresz Army erősít majd minket

Esport 1
-
 Ma 13:00Gaming

A Team Plague már alig várja, hogy triplázást ünnepeljenek League of Legendsben a K&H MN3B-en.

Ombudswomannal erősít az nlc

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség tagja szakmai tapasztalatával egyfajta nőjogi lektorként, „ombudswoman”-ként fogja monitorozni az érzékenyebb témájú cikkeket.

„Ombudswomannal” erősít az nlc

Március 5-től Juhász Borbála nőtörténész, genderszakértő segíti az nlc munkáját.

A női erő nem hangerő! – „Ombudswomannal” erősít az nlc

Március 5-től Juhász Borbála nőtörténész, genderszakértő segíti az nlc, az első számú magyar női online magazin munkáját. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség tagja szakmai tapasztalatával egyfajta nőjogi lektorként, „ombudswoman”-ként fogja monitorozni a portálon megjelenő, érzékenyebb témájú cikkeket.   „Fontos, hogy egy női…

Szuperprodukciókkal erősít a Paramount Network

Izgalmas kalandokkal köszönti a tavaszt a Paramount Network. A márciusi szombat délutánokon vetített családi mozifilmekben a hősök és a világ megmentése játsszák a főszerepet. Érkeznek a pizzamániás teknőcök, a rettenthetetlen kincsvadászok, pár jóságos szörnyeteg és a Húsvéti Nyuszi sem maradhat ki a programból. Bennük csak…

4 játéktípus, ami erősíti a szülő-gyerek kapcsolatot és a kötődést

Dívány
-
 Tegnap 19:21Életmód

A játék segíti a kapcsolódást és erősíti az egymásba vetett bizalmat. Nem mindegy, miként veszünk részt benne.