Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

La Liga: 6 hónap börtönt kért az ügyészség az Atlético-csatárra

A spanyol ügyészek adócsalás miatt hat hónapos börtönbüntetést és több mint félmillió eurós (173.7 millió forintos) bírságot kértek Diego Costára, az Atlético Madrid brazil származású, spanyol válogatott labdarúgójára.

Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát: Presser Gábor 72

Születésnapja alkalmából pályája kezdetéről és nehézségeiről adott interjút a Retro rádiónak Presser Gábor, a beszélgetés vasárnap reggel kerül majd adásba.

Schmidt Gábor: újraindult a kajak-kenu Magyarországon

Budapest – A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének felkérésére Hüttner Csaba és Weisz Róbert szövetségi kapitány már júniusra beterjeszti a tokiói olimpiáig, illetve paralimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.

A civil szervezetek képviselői figyelmeztetnek az ügyészség politikai befolyásolására

ma7.sk
-
  Ma 12:57 Határtalan

A civil szervezetek aggodalmukat fejezték ki, hogy az ügyészségen belüli változások politikai befolyásolással mennek majd végbe.

Júniustól mindenki használhatja az Oláh Gábor utca szabadtéri pályáit

Haon
-
  Ma 09:44 Sport

A nyitásról a Debreceni Sportcentrum adott ki hivatalos közleményt.

Újra nyit a Józsa Grund, hétköznap is lehet majd sportolni az Oláh Gábor utcán

Dehir
-
  Ma 09:24 Megyei

Debrecen - A Debreceni Sportuszodát továbbra is kizárólag a DSI, illetve a Sportcentrummal szerződéses kapcsolatban lévő sportszervezetek vehetik igénybe sportcélú edzések céljából.

Presser Gábor még mindig karanténban van

Life
-
  Ma 09:15 Életmód

Presser Gábor még mindig karanténban van

Presser Gábor retteg a vírustól, ezért marad az önkéntes karanténban

Antal Imre vette észre a zongoraórákon, hogy a 7 éves fiú gondolatai gyakran elkalandoznak. A zeneszerzőm szerdán töltötte be a 72. életévét. Csak csendesen ünnepelt, ugyanis Presser alig mozdult ki az elmúlt időszakban. Még mindig karanténban vagyok. Nem erőltetem, hogy kiszabaduljak. Nem szégyellem kimondani, félek a vírustól…

Presser Gábor nem szégyelli kimondani: „Félek a vírustól!”

Három napon keresztül emlékezik meg Presser Gábor (72) életéről és munkásságáról a Retro Rádió, így köszöntve születésnapján a legendás zenészt.

Döbbenetes bűncselekményt követett el a volt vőlegény

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:20 Belföld

Nem fogadta el a jövendőbeli férj, hogy a menyasszony lemondta a tervezett lakodalmat.

Vádat emelt a Szeghalmi Járási Ügyészség az internetes csaló ellen

Üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és csalás vétsége miatt emelt vádat a napokban a Szeghalmi Járási Ügyészség egy 28 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő győri férfivel szemben.

Színészlegendák tisztelegnek Presser Gábor előtt

NLC
-
  Tegnap 15:47 Bulvár

A színészóriások a kereskedelmi rádiózásban formabontó módon köszöntik majd mindenki Pici bácsiját, akinek dalai egész hétvégén szólnak majd a Retro Rádióban.

Az MSZP gyereknapi adományokat vitt Iványi Gábor alapítványának

Hírklikk
-
  Tegnap 15:06 Belföld

Csütörtökön a Magyar Szocialista Párt adományokkal segítette a Budapesten található józsefvárosi Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott óvodát. Az előzetes adománygyűjtési akcióban nagy segítséget nyújtott Iványi Gábor lelkész, aki a mai napig – vezetőjeként – aktívan dolgozik azért, hogy az egyesület fenntartható maradjon.…