Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A volt országos tisztifőorvos szerint már lehetnek koronavírusos betegek Magyarországon

Falus Ferenc szerint sem lehet meggátolni, hogy elérjen minket a vírus.

A magyar állam részesedést vásárolna a Rail Cargo Hungaria társaságban

Az osztrák állami vasúttársaság árufuvarozó cégének magyar leányvállalata korábban a MÁV része volt.

Magyarok az olimpiákon Vii.: Párizs 1924

ma7.sk
-
  Ma 08:02 Életmód

Még javában zajlottak a stockholmi játékok, amikor a Nob úgy döntött, hogy a következő olimpia rendezési jogát Berlin kapja. Erről azonban elfelejtették értesíteni Gavrilo Principet, így az 1916-os játékok eltűntek a Nagy Háború lőporfüstjében, és velük együtt a budapesti rendezés lehetősége is.

Meghalt a negyedik beteg a Japánban kikötött luxushajó utasai közül, amelyen az első magyar megfertőződött koronavír…

Meghalt egy negyedik ember a Diamond Princess óceánjáró utasai közül, ezzel négyre nőtt a halálesetek száma a koronavírus-fertőzés miatt korábban Jokohama partjainál vesztegzár alá vett hajó utasai közt, de nem biztos, hogy az újabb elhalálozást a vírus okozta - jelentették kedden japán sajtóorgánumok.

Megfertőződött egy magyar Japánban

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

Ma kezdődik a Magyar Mozgókép Szemle

Ma kezdődik a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemle; a szombatig tartó rendezvényen 59, Magyar Filmdíjra jelölt művet, valamint számos versenyen kívüli filmet vetítenek a Corvin moziban.

Gólyahír: első gyermekével várandós a 37 éves magyar színésznő

Life
-
  Ma 07:51 Életmód

Gólyahír: első gyermekével várandós a 37 éves magyar színésznő

Volt tisztifőorvos: „lehetetlen meggátolni, hogy Magyarországot is elérje a koronavírus”

Magyarországon egyelőre nincs koronavírusos beteg. Falus Ferenc szerint ugyanakkor már itthon is lehetnek vírushordozók.

Koronavírus miatt karanténban a magyar diákok: zokogásba törtek ki, amikor megtudták a rossz hírt

Karanténba került tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője a Szent László Kórházban, mert fertőzött területről érkeztek haza. A csoport Észak-Olaszországban járt, ott, ahol a koronavírus már hét áldozatot szedett hétfő estig. Az RTL Híradó beszámolója szerint a tanulók zokogásban törtek ki, amikor megtudták,

Részesedést venne a magyar állam a Rail Cargóban

A reménybeli megegyezés kölcsönös érdekek mentén jöhet létre.

Ma kezdődik a Magyar Mozgókép Szemle

Ma kezdődik a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle; a szombatig tartó rendezvényen 59, Magyar Filmdíjra jelölt művet, valamint számos versenyen kívüli filmet vetítenek a Corvin moziban. Mti A szemlét kedden Szabó István új filmje, a Zárójelentés nyitja. A rendezvény díszvendége a film főszereplője, Klaus Maria Brandauer neves…

Megvan az év magyar étterme

NLC
-
  Ma 07:37 Belföld

Az ország legjobb éttermei versenyeztek.

Folyamatosan túlzsúfoltak a magyar börtönök

Propeller
-
  Ma 07:37 Belföld

Magyarországon összesen harminc büntetés-végrehajtási intézet és három büntetés-végrehajtási intézmény működik. Kedden szavaznak az országgyűlési képviselők a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos visszaélések megszüntetése érdekében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által benyújtott törvénymódosítási…

Részesedést venne a magyar állam a Rail Cargo Hungaria társaságban

A reménybeli megegyezés kölcsönös érdekek mentén jöhet létre.