Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A SUZUKI MIKROMŰANYAGOKAT GYŰJTŐ KÉSZÜLÉKNEK FOGADTATÁSA

Peca
-
 Ma 12:57Életmód

A Suzuki 2020. október 1-én bejelentette, hogy egy mikroműanyagokat gyűjtő készüléket fejleszt hajómotorjaihoz. Szinte már a bejelentés percétől kezdve érkeztek cégünkhöz visszajelzések a világ minden tájáról. Olaszországban 44 különböző sajtótermék tett említést fejlesztésünkről; ezekben a technológia egyszerűségét és zsenialitását…

Nem minden pamut ruha készült pamutból - így csalnak

Az ITM idén is vizsgálta, hogy a 100 százalékos pamutként kínált textiltermékek összetétele igazolja-e a címkén, csomagoláson olvasható információt.

Manóvár készült a fatönkből a csabai óvodában

Beol
-
 Ma 12:51Belföld

Az e-ovi működtetése mellett sok időt szántak az udvar és az épületbelső szépítésére a csabai Kölcsey Utcai és Ligeti Sori Óvoda dolgozói az elmúlt hetekben.

Itt az újrahasznosított anyagokból készült Matchbox

A játékgyártó Mattel vállalja, hogy 100%-ban újrahasznosított, megújuló vagy bioalapú műanyagra tér át az összes Matchbox kisautó, játékszett és csomagolásuk esetében. Ezzel nemcsak a hulladék mennyiségét, hanem az energiafogyasztást, a szénlábnyomot, a vízhasználatot is csökkentik. A Matchboxot érintő vállalás annak a stratégiának a…

Most ingyen készülhetsz fel az érettségire az ország egyik legjobb matektanárával

Gerőcs László Korrepeta című sorozatát bárki megnézheti online. Kevesebb mint három hét van már csak a matekérettségiig.

Több változat is készült a Sikoly 5-ből, hogy elkerüljék a szivárgásokat

Készülőben van a Sikoly 5, és mivel az internet korát éljük, így roppant egyszerűen szivárognak ki ilyen-olyan információk idő előtt, éppen ezért a stáb úgy döntött, hogy eszközölnek egy megoldást, ami segíthet ezt kiküszöbölni. A Bloody Disgusting

Kemenesi Gábor szerint fel kell készülni a vírus visszatérésére

Beszélnünk kell a negyedik hullámról, ugyanis egyáltalán nem zárható ki, hogy be fog következni – indítja Kemenesi Gábor víruskutató a Portfolio.hu-n megjelent cikkét, amelyben középtávú előrejelzést ad a járvány alakulásáról.

Hatalmas durranással készül Dér Heni, erre nem számíthattunk

Liner
-
 Ma 12:24Bulvár

A LifeTV műsorában beszélt a hatalmas durranásról, amire sokan lehetnek kíváncsiak, és egy igazán szép emlék lesz.

A kivégzőosztag: Film készült a két nőről, akik csínytevésnek hitték Kim Dzsongnam kivégzését

2017 februárjában Kim Dzsongun féltestvérét, Kim Dzsongnamot fényes nappal végezték ki Malajzia nemzetközi repülőterén.

Ingyenes videókurzussal készülhettek az idei matekérettségire

Eduline
-
 Ma 12:09Karrier

Ha ti is azoknak a táborát erősítitek, akik számára a matematika a legnagyobb mumus, akkor most jó hírünk van, egy ismert felkészítőtanár segítségével készülhettek a vizsgákra - teljesen ingyen.

A Mattel bemutatja az első, 99%-ban újrahasznosított anyagokból készült kisautóját, a karbonsemleges Tesla Roadstert

A játékgyártó Mattel vállalja, hogy 100%-ban újrahasznosított, megújuló vagy bioalapú műanyagra tér át az összes Matchbox kisautó, játékszett és csomagolásuk esetében. Ezzel nemcsak a hulladék mennyiségét, hanem az energiafogyasztást, a…

Vučić: Június 5-e és 10-e között elkezdődik a Torlakban készült vakcina alkalmazása

Aleksandar Vučić szerb államfő közölte, hogy túlléptük a hárommillió beadott adag vakcinát Szerbiában.

Itt az első újrahasznosított anyagokból készült kisautó

A játékgyártó Mattel vállalja, hogy 100%-ban újrahasznosított, megújuló vagy bioalapú műanyagra tér át az összes Matchbox kisautó, játékszett és csomagolásuk esetében. Ezzel nemcsak a hulladék mennyiségét, hanem az energiafogyasztást, a szénlábnyomot, a vízhasználatot is csökkentik. A Matchboxot érintő vállalás annak a stratégiának a…

Újabb bravúrra készül a Cunder

A 18. forduló összecsapásaival folytatódnak az Nb Ii-es férfi kézilabda-bajnokság küzdelmei a hétvégén, a fehérvári klubok egyaránt szombaton lépnek parkettre.

Az érsekújváriak 87,24 százalékát elektronikusan már megszámolták, most asszisztált népszámlásásra készülnek

A város önkormányzata készül az asszisztált népszámlálásra azok számára, akik ezidáig nem tudták teljesíteni törvény által előírt kötelességüket.