Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 194 hír

A cafka című írás nyerte a közönségdíjat a PesText fesztivál Reset pályázatán

Miklya Luzsányi Mónika nyerte el a közönségdíjat a PesText fesztivál Reset – az irodalom most is összeköt írópályázatán. A közönségszavazására 1243 szavazat érkezett. Miklya Luzsányi Mónika kiegyenlített versenyben 222 szavazattal lett a nyertes A cafka című pályamunkával, amely a https://pestextfestival.hu/palyazat-nyertesek/ linken…

Kulturális dzsembori a Zselicben

KaposPont
-
  Ma 17:21 Színpad

Kiállításokkal, irodalmi előadással és színházi gálával is készültek a Zselic Lelke Fesztiválra a szervezők.

Ingyenes gasztronómiai fesztiválra várja Zágráb a látogatóit

Travelo
-
  Ma 15:04 Recept

A Food Truck fesztivált a Jarun-tó hangulatos partján rendezik meg.

Moto-Rock Weekend VIP 500 néven megtartásra kerül a fesztivál

zene.hu
-
  Ma 15:00 Zene

Augusztus 27-30 között Hajdúnánáson exkluzív keretek között valósul meg a rendezvény

Koreai kulturális központ létesült Debrecenben

A nyelvtanulás mellett a koreai kultúrát és gasztronómiát is megismerhetik azok, akik csatlakoznak a Debreceni Nyári Egyetem keretei között működő Debreceni Szedzsong Király Intézet kurzusaihoz.

Tematikus hétvégék Kürtőskalács Fesztivál helyett

BDPST24
-
  Ma 12:43 Életmód

Tematikus kürtőskalács-hétvégékkel készül az erdélyi finomság rajongóinak a Vitéz Kürtős csapata. Augusztus 15-től a Kürtőskalács Fesztivál ínyenc attrakciói az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában elevenednek meg: Glutén- és Tejmentes Hétvége, Vegán Hétvége, Ínyencségek Hétvégéje és minden, mi szem-szájnak ingere…  „Az idei…

Várudvar Fesztivált tartanak Szigligeten

Kéthetes koncertsorozat veszi kezdetét hétvégén Szigligeten. A Várudvar Fesztiválon fellép mások mellett a Budapest Bár, a Wellhello, a Punnany Massif, a Kistehén zenekar, Fran Palermo, Péterfy Bori, a Bëlga és az Anna and the Barbies. A szervezők minden vendég részére biztosítanak ülőhelyet a hangulatosan kialakított, új rendezvénytéren.…

Nem semmi: elképesztő összegeket hagynak a fesztiválozók évről-évre a kártyájukon

Évről évre tetemes bevételre tesz szert a Sziget fesztivál a résztvevők fesztiválkártyáin hagyott összegeinek köszönhetően. A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. (Sziget) pénteken tette közzé a 2019-re vonatkozós pénzügyi beszámolóját, amelyből kiderült, hogy tavaly csaknem 80,5 millió forint bevételük származott a fesztiválkártyákon maradt…

Koreai kulturális intézet nyílik Debrecenben

Debrecen – A nyelvtanulás mellett a koreai kultúrát és gasztronómiát is megismerhetik azok, akik csatlakoznak a kurzusokhoz.

Mit tennél, ha ma meghalnék? – a Thealter Fesztiválon

kultura.hu
-
  Ma 10:23 Kultúra

A Mit tennél, ha ma meghalnék? című előadás újra látható lesz a Thealter Fesztiválon Gergye Krisztián rendezésében augusztus 19-én.

Brutális összeg: ennyi bevételhez jutott a Sziget a fesztiválkártyákon maradt pénzzel

Évről évre tetemes bevételre tesz szert a Sziget fesztivál a résztvevők fesztiválkártyáin hagyott összegeinek köszönhetően.

Szent István Napi Zenei Fesztivál Esztergomban

Az aktuális szabályokat és korlátozásokat betartva az idei évben is szuper koncertek várnak mindenkit augusztus 15. és 22. között a Fesztiválszigeten. A következő fellépőkre biztosan számíthatunk: Tankcsapda, Caramel, Punnany Massif, Anna and the Barbies, Radics Gigi és Charlie.

Szigligeten lesz a nyár legnagyobb fesztiválja!

Kéthetes koncertsorozattal ünnepelhetjük a nyár végét a Várudvar Fesztiválon! A fellépők között a Budapest Bár, a Wellhello, a Punnany Massif, a Kistehén zenekar, Fran Palermo, Péterfy Bori, a Bëlga és az Anna and the Barbies!