Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: meghalt 193 beteg, 5525 új fertőzöttet találtak

Jelenleg 7695 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 637-en vannak lélegeztetőgépen. Szombat reggelig 5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 243 581-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 193 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma…

MÁV: megújul az Elvira!

Megújul az Elvira vasúti jegyértékesítési rendszer a december 13-i menetrendváltástól, a tesztüzem csütörtökön elkezdődött - közölte a MÁV.

Saját tulajdonaként kezelte a prostituáltként dolgozó nőismerősét - megverte, fenyegette, elvette a bevételét

Emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya. A 39 éves gyanúsított letartóztatását elrendelte az illetékes bíróság.

Megszúrtak egy nőt a VIII. kerületben

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába december 4-én 19 óra 12 perckor érkezett bejelentés, hogy a VIII. kerületi Tömő utcai lakásban többször megszúrtak egy nőt.A nő szexuális szolgáltatást kínált, amire egy férfi előzetesen telefonon jelentkezett, majd elment hozzá és az ajtónyitást követően a lakásban a nőt több helyen megsebesítette…

Kedvenc mesém: A kiskutya meg a szamár

A karácsonyi iskolások közül ezúttal Bujdosó Zoé osztja meg velünk kedvenc meséjét.

Az immunrendszerük és a vérereik különbözősége védi meg a gyerekeket

Immunrendszerük különbözősége és vérereik jobb állapota azon tényezők között van, amely megvédi a gyerekeket a súlyos Covid-19-től – állapították meg ausztrál és svájci kutatók.

Szörnyű: Saját tulajdonaként kezelte, bezárta, megverte a prostituáltat a strici

Komoly vádak. Emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya. A nyomozás adatai szerint egy 39 éves férfi 2020 nyarán a jobb kereset ígéretével rávette prostituáltként dolgozó ismerősét, hogy tevékenységét Németországban…

Megmentette a földadótól a vásárhelyieket a kormány

Promenad
-
 Ma 08:56Megyei

Időben lépett Magyarország Kormánya: hiába akarta megsarcolni a vásárhelyieket Márki-Zay Péter, a balliberális polgármester nem vezetheti be a földadót január elsejétől. Az ország vezetése ugyanis nem hagyja, hogy az önkormányzatok új megszorításokkal terheljék a lakosságot a veszélyhelyzet miatt.

8 tévhit a depresszióval kapcsolatban – Sokan még a saját baráti körük előtt is szégyellik, Te ne tedd!

Sokan még a saját baráti körük előtt is szégyellik, ha depresszióban szenvednek, mert a társadalomtól gyakori az a téves visszajelzés, hogy ez a tartósan negatív hangulat választás és elhatározás kérdése. A szégyen sok esetben annak is gátat szab, hogy valaki szakszerű segítséget kérjen.

Koronavírus: megint nagyon sokan fertőződtek meg

65,900 millió fertőzöttet, 1,518 millió halálesetet és 42,352 millió gyógyultat tartanak nyilán a világon a koronavírus-járványban, egy nap alatt mintegy 640 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma. Szombati koronavírushíreink ebben a cikkünkben követhetők a nap folyamán.

Bécsben és Ausztria két nyugati tartományában megkezdődött a tömeges tesztelés

Bécsben és Ausztria két nyugati tartományában, Tirolban és Vorarlbergben megkezdődtek pénteken a koronavírus-járvány miatt meghirdetett tömeges tesztelések. Tirolban és Vorarlbergben vasárnapig, a fővárosban december 13-áig folyik a lakosság tömeges szűrése. A tesztállomások reggel 8 és este 6 óra között fogadják az embereket, akik…

Az Alfa Romeo előtt nagy lehetőség nyílik

Formula
-
 Ma 08:46Forma1

Az Alfa Romeo előtt nagy esély nyílik két újonc érkezése nyomán. Egy jó beállítással mindkét autójukkal eljuthatnak a Q2-be, ami fontos lenne számukra, hogy maguk mögött tartsák a Haast.

Gyorsított felvételen, ahogy megtelik az esztergomi bolt parkolója idősávváltáskor

Kemma
-
 Ma 08:44Belföld

Az esztergomi felvételen jól megfigyelhető, mennyivel nő a forgalom a vásárlási idősáv végén. Hétvégén és hétköznap is megnéztük ezt a forgalomváltozást.

Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése

Behír
-
 Ma 08:43Belföld

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái folyamatban vannak.