Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 196 hír

A Huawei sem ad töltőt a telefonjaihoz, de nem azért, amiért gondolnád

A Huawei is kihagyja a töltőt a telefonjai mellől, ám sokkal prózaibb okokból kifolyólag, mint az Apple, a Samsung vagy a Xiaomi.  Lassan fél éve annak, hogy a cupertinói cég bejelentette, környezetvédelmi okokra hivatkozva nem ad töltőt a telefonjaihoz. Környezettudatosság ide vagy oda, a vásárlók nagy része egy emberként hördült fel az új intézke

Különleges filmeket készítettek a diákok

Szoljon
-
 Ma 14:00Belföld

Különleges, elgondolkodtató kisfilmek készültek a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt felhívására. Az általános- és középiskolásoknak meghirdetett pályázaton tiszafüredi siker is született.

A Huawei lehallgathatta az egyik legnagyobb holland szolgáltató mobiljait

A Huawei cáfolja, hogy bárkit is lehallgatott volna, a holland sajtó azonban arról ír, korábbi kormánytagok és a volt miniszterelnök is áldozatául eshetett.

Huawei - Csúnya lehallgatási botrány részleteire derült fény

A cikkek szerint van egy titkosított jelentés, amely szerint a kínai kormány lehallgathatta a távközlési vállalat ügyfeleit, közöttük a holland kormány több tagját. A Huawei cáfol, a vállalat szerint nincs erre utaló jel.

Újabb kínai kémkedési botrány: távközlési vállalat ügyfeleit hallgatta le a Huawei

A lehallgatások akkor történhettek, amikor a KPN 2009 folyamán a Huawei technológiáját használta.

Különleges színfolt a kertekben: kék virágú golgota

Kint és bent is tartható az izgalmas alakú passióvirág, amelyet egyszerű gondozni és hálás növény.

Dagad a botrány: lehallgatta a Huawei az egyik legnagyobb holland távközlési vállalat ügyfeleit?

A Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat segítségével a kínai kormány lehallgathatta a KPN Telecom NV holland távközlési vállalat ügyfeleit, közöttük a holland kormány több tagját – közölte a holland sajtó a KPN által tíz éve készített, nemrégiben kiszivárgott, titkosított jelentésére hivatkozva hétfőn.

A kínai Huawei lehallgathatta a holland kormány tagjait is

A Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat segítségével a kínai kormány lehallgathatta a KPN Telecom NV holland távközlési vállalat ügyfeleit, közöttük a holland kormány több tagját - közölte a holland sajtó a KPN által tíz éve készített, nemrégiben kiszivárgott, titkosított jelentésére hivatkozva.

Holland ügyfeleket hallgathatott le a Huawei

Nemrég szivárgott ki egy titkosított jelentés.

Lehallgathatta a Huawei egy holland szolgáltató ügyfeleit

A Huawei segítségével a kínai kormány lehallgathatta a KPN Telecom NV holland távközlési vállalat ügyfeleit, közöttük a holland kormány több tagját.

Különleges lehetőség áll a Novohrad-Nógrád Geopark éttermei és termelői előtt

A Novohrad-Nógrád Geopark is csatlakozott az UNESCO Globális Geoparkok nemzetközi helyi termék programjához, amelynek a célja, hogy a helyben, helyi alapanyagokból előállított ételeken keresztül lehetővé tegyék a fogyasztók számára a geo-örökség megízlelését, ezáltal még mélyebben bemutatva a geológiai örökségre építő helyi…

Megérkezett a tavasz legstílusosabb kütyüje! Mindenképp ki kell próbálnod a Huawei Freebuds 4i fülhallgatóját

Glamour
-
 Ma 10:54Életmód

Új vezeték nélküli fülhallgatóval rukkolt elő a Huawei Technologies. A Huawei Freebuds 4i minden alkalommal gondoskodik a tökéletes zenei élményről és mindezt akár 10 órán keresztül! Egyszerűen bámulatos!

12+1 különleges kérdés, amelyet feltehetsz a netes ismerkedésnél

Eldöntötted, hogy kipróbálsz egy online társkereső oldalt? Nagyszerű ötlet! Regisztráltál, kitöltötted a fontosabb adatokat, írtál egy bemutatkozást,

Különleges nyakláncot kapott a szaúdi főváros lyukas felhőkarcolója

Travelo
-
 Ma 10:24Kultúra

A villódzó fényistalláció a csillagok születésének és pusztulásának a szimulációja.