Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

State of the Union: különböző válsághelyzetekkel kell megbirkóznia az EU-nak

State of the Union: különböző válsághelyzetekkel kell megbirkóznia az EU-nak. A magyar-lengyel költségvetési vétó, a koronavírus-járvány, a brexit és az USA-EU kapcsolatok jövője foglalkoztatja a közvéleményt.

„Fejezzétek be a dumát, kezdjetek el döntéseket hozni” – Jürgen Klopp keményen beszólt a szövetségnek

Csapata győzelmét követően rendkívül erős hangvételben kritizálta az Angol Labdarúgó Szövetséget Jürgen Klopp, és a liga játékosainak védelmére kelt.

Vállalkozóink támogatását szorgalmazza az Mkp

Az MKP pozsonyi székházában Forró Krisztián és Farkas Iván ma reggel kis- és középvállalkozókkal tárgyalt a koronavírus-járvány okozta problémákról. Az eszmecsere tapasztalatait a Magyar Közösség Pártja beépítette abba a gazdaságpolitikai javaslatába, amelyet az MKP elnöke, illetve szakmai alelnöke sajtótájékoztatón ismertetett.…

Kéri László: A kormányzati döntések köszönőviszonyban sincsenek a járvány terjedési adatait mutató trendekkel

Elkezdtek a kormányzati politikusok úgy beszélni a vakcinával történő eredményes védekezésről, hogy pillanatnyilag két dologról fogalmuk nincs.

Mkp – javaslatok a vállalkozások megtartására

ma7.sk
-
 Tegnap 21:39Határtalan

Pozsony. A kis- és közepes vállalkozói szektor támogatására dolgozott ki javaslatokat a Magyar Közösség Pártja. Az Mkp szerint ugyanis a jelenlegi járványhelyzet súlyosan érinti nemcsak a munkavállalókat, hanem a munkaadókat is. 

MKP: ne csak a munkavállalókat, a vállalkozásokat is támogassa a kormány

Parameter
-
 20.11.20 17:35Határtalan

Forró Krisztián pártelnök szerint az eddigi intézkedések elsősorban a munkavállalók védelmét célozzák, de a vállalkozásokat is védeni kell, hogy megmaradjanak a munkahelyek. Emellett sokkal kiszámíthatóbb és előreláthatóbb intézkedésekkel kellene küzdenie a kormánynak a járvány ellen. Ezért az MKP az áfakulcs további…

„Különböző korokban lényegében ugyanazok foglalkoztatják az embereket” – Bauer Barbarával beszélgettünk

Nőiváltó
-
 20.11.20 17:00Életmód

Bauer Barbara minden könyvéhez új szakmát tanult meg. Hogy ez mi volt A fekete rózsa című legújabb könyvénél, kiderül a podcastből.

Vállalkozóink támogatását szorgalmazza az MKP

Az MKP pozsonyi székházában Forró Krisztián és Farkas Iván ma reggel kis- és középvállalkozókkal tárgyalt a koronavírus-járvány okozta problémákról. Az eszmecsere tapasztalatait a Magyar Közösség Pártja beépítette abba a gazdaságpolitikai javaslatába, amelyet az MKP elnöke, illetve szakmai alelnöke sajtótájékoztatón ismertetett.

Gazdaságmentő javaslatok: az Mkp szerint a vállalkozások erőteljesebb támogatásra szorulnak

ma7.sk
-
 20.11.20 12:23Gazdaság

Forró Krisztián, az Mkp elnöke és Farkas Iván, az Mkp szakmai alelnöke a párt pozsonyi székházában tartott sajtótájékoztatót péntek délelőtt a gazdasági intézkedések hatásairól, illetve arról a szakmai egyeztetésről, amelyet a gazdaság különböző területéről érkező kis- és középvállalkozókkal tartottak.

Áfacsökkentés, támogatásnövelés, járulékteher átvállalása – az MKP saját gazdaságtámogató javaslatokat fogalmazott …

Nyitókép forrása: Körkép.sk/KZS   Az MKP saját gazdasági támogatási javaslatokat fogalmazott meg a kormány felé, miután négy gazdasági szektor vállalkozóival tárgyalt azok problémáiról. Forró Krisztián pártelnök és Farkas Iván szakmai alelnök közös sajtótájékoztatóján elmondták, hogy rövid és hosszútávon is megoldások kínáló javaslatokat…

Nem tudhatjuk, Ács Rezső milyen döntéseket hoz

Ez a lényeg
-
 20.11.20 11:34Vélemény

A koronavírus miatt megint különleges jogrend van érvényben Szekszárdon, ami azt jelenti: a súlyos beteg fideszes polgármesternek kéne egyszemélyben irányítani a várost.

Befejeződött a válságstáb ülése, 15 órakor közlik a mai döntéseket

Ma délelőtt 9 óra körül ismét összeült a köztársasági egészségügyi válságstáb, hogy megvitassa a rosszabbodó járványhelyzetet, és megfontolja az újabb korlátozások foganatosításának a lehetőségét.

Macabre – Igaz történetek különböző gyilkosokról

Fémforgács
-
 20.11.20 08:00Zene

Carnival Of Killers címmel november 13-én jelent meg az extrém metal színtér egyik úttörőjének is nevezett chicagói Macabre zenekar új albuma. A banda 9 év után tért vissza új lemezével, melyen továbbra is folytatják morbid történeteiket, amiről máris itt van The Wheels On The Bug videójuk. “A mi a zenénk igaz történeteket mond el…

Bátor válaszok, egyéni döntések a TedxLibertyBridgeWomen színpadán

BDPST24
-
 20.11.19 11:55Életmód

Neked mit jelent a szabadság? Tenni akarás, erő és a szabadság bátor megélése: ezek az energiák keltek életre és kötötték össze november 14-én a TedxLibertyBridgeWomen előadóit, történeteiket, valamint az online kapcsolódó közönséget. Szabadságvágytól fűtötten, élettörténeteikről, határátlépéseikről meséltek…

Rádiós döntéseket hozott és bírságolt a Médiatanács

A Médiatanács elfogadta és honlapján pénteken véleményezésre közzéteszi a Berettyóújfalu és Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi használatára irányuló pályázati felhívásainak tervezetét. A testület e heti ülésén a szolgáltató kérelmére hozzájárult ahhoz, hogy a Karc FM Média Kft. a Gyöngyös 88,9…