Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb LORIGO TSE sikerek - Két bajnoki cím a Formációs Magyar Bajnokságon

A hétvégén Zalaegerszegen rendezték a formációs Magyar Bajnokságot, ahol a LORIGO TSE kettő Junior csapatot indított, az egyik csapat latin mix kategóriában a Minionok produkcióval a másik csapat pedig standard mix kategóriában Crazy Heroes című produkcióval.

Megfagyott a levegő a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, újabb dráma

Sorra érkeztek a drámai pillanatok a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, többek között Kocsis Renáta miatt is, aki megint nem kapta meg a nagy lehetőséget.

Napi horoszkóp 2021. 09. 21.: Szerencsés napod lesz ma

Ma rád mosolyoghat a szerencse a napi horoszkóp szerint, ha élsz a lehetőségekkel és belevágsz a kalandokba. Csak egyszer élsz, használd ki!

Luxus lesz üzemanyagot venni történelmi drágulás

Nincs mese jön a méregdrága üzemanyag pár órán belül. Mind a benzin mind a gázolja történelmi rekordot fog dönteni, aminek az autósok sem fognak örülni. egy liter 457 forintba fog kerülni bár lesz olyan benzinkút főleg az autópályák mentén ami ezt több mint 500 forintért fogja adni.   Eltérő irányú ármozgásokat figyelhetünk meg a hét...

Idén újra lesz “Te szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akció

Megkezdődött a regisztráció a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre. A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért programot tavaly a járvány miatt nem hirdették meg, 2019-ben azonban csaknem negyedmillió résztvevője volt az akciónak. Akkor több mint 3200 helyszínen, köztük több baranyai területen is gyűjtötték a hulladékot…

Egyre több a deltás beteg Magyarországon

Megugrott a koronavírus delta variánsával megfertőződött betegek száma. A fertőzöttek száma: 1072 a múlt pénteken közölt adatokhoz képest ez plusz 593 főt jelent. Meghalt 13 beteg. Lélegeztetőgépen pedig 45 honfitársunk van. Nem jó hírek ezek sajnos.   A halálos áldozatok száma: 13, amia múlt pénteken közölt adatokhoz képest plusz 8 fővel…

Orbán: Az oltás működik, Magyarország működik

Az oltás működik, Magyarország működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlés őszi időszakának nyitó ülésén.

Egy magyar nő havi néhány ezer forinttal támogatta, ma már három kisboltja van egy kongói férfinak, aki évekig éhezett

Telex
-
 Tegnap 22:23Külföld

Bodó Katalin közösségi gyűjtést is indított, amivel a tízfős család otthont tudott vásárolni, mert addig templomokban aludtak.

Erotikus műsorban lép fel a dögös magyar TikTok-sztár

Ripost
-
 Tegnap 22:20Bulvár

Czigány Juditot hamarosan a Budapest Varieté színpadán láthatjuk. Jóval kevesebb ruhában, mint a TikTokon!

Közel száz év után újra női elnöke van a Magyar Vöröskeresztnek

Új tisztségviselőket választottak a Magyar Vöröskereszt vezetőségébe a segélyszervezet múlt hétvégén tartott kongresszusán, az új elnök Fodor Antalné lett. A Vöröskereszt hétfői közleményében az áll: a pénteken és szombaton, Esztergomban tartott XV. kongresszuson a szervezet elnökének Fodor Antalné Pest megyei küldöttet választották. Az alelnöki…

Különleges esttel jelentkezik Szokolay Dongó Balázs

KultúrPart
-
 Tegnap 22:08Zene

A Hagyományok Háza új sorozatában a népzene jelenét meghatározó muzsikusok szerzőként mutatkoznak be. Szeptember 24-én este Dongó ad ízelítőt sokoldalú munkásságából.

Verseny közben ütötték el a magyar vasembert

Az ötszörös Ironmanen induló Szőnyi Ferenc fájdalmai ellenére folytatja a mexikói versenyt.

A fenntartható fejlődési célok számos területén előrelépett Magyarország

Hazánk az egyik első olyan ország a világon, ahol külön tantárgy a fenntartható fejlődés a középiskolákban, amelyhez egy speciális tankönyv is készült.

Innovatív magyar startup lépett szövetségre a Microsofttal

A Microsoft eddig is folyamatosan kereste a lehetőséget, hogy támogathassa a magyarországi startup-közösséget, de a Microsoft for Startups Program elindításával