Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meghalt Dr. Kende János

ContextUs
-
  Ma 18:11 Kultúra

Fő kutatási területe a Szociáldemokrata Párt, a szociáldemokrata mozgalom története volt a XIX. század végén, a XX. század elején.

Ukrajnában elfogták az Iszlám Állam terrorszervezet egyik vezetőjét

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) a CIA-val és a georgiai

Ukrajnában elfogták az Iszlám Állam terrorszervezet egyik vezetőjét

Az elfogott férfi egy bizonyos Al Bara Sisani néven ismert, georgiai állampolgárságú férfi.

Semjén: Az etnikai alapú magyar pártokat kell támogatni a szomszédos államokban

HírTV
-
  Ma 18:04 Vélemény

A kormányfő helyettese kiemelte: teljes konszenzussal zárult a Máért ülése.

Mit jelez az állandó köhögés?

HáziPatika
-
  Ma 18:03 Egészség

A melléküregek gyulladásának következtében jelentkezhet elhúzódó, száraz köhögés. A panaszok jellemzően éjszaka, fekvő helyzetben erősödnek. Milyen megoldások léteznek a probléma kezelésére?

Ukrajnában elfogták az Iszlám Állam terrorszervezet egyik vezetőjét

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (Szbu) a Cia-val és a georgiai belügyminisztériummal együttműködve őrizetbe vette a terrorszervezet egyik vezetőjét.

Elfogták az Iszlám Állam terrorszervezet egyik nagykutyáját

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) a CIA-val és a georgiai belügyminisztériummal együttműködve őrizetbe vette Kijev mellett az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egyik kulcsfiguráját - hozta nyilvánosságra pénteken az SZBU sajtószolgálata.

Ukrajnában fogták el az Iszlám Állam egyik kulcsfiguráját

Ala Bara Sisani jelenleg kiadatás előtti letartóztatásban van.

Újratervezés: lehet, hogy maradhatnak a fák a normafai parkolóban

Egészen jónak hangzó hírt tett közzé a Közösen a Hegyvidékért csoport pénteken kora délután:Ezek szerint Pokorni polgármester úr fogadta azokat, akik Konkoly-Thege úti parkolóépítéshez kapcsolódó fairtás elleni petíciót indították és koordinálják.És tájékoztatta őket, hogy a parkoló "áttervezés" alatt van, néhány autónyi hely "beáldozásával"…

Az utcán élő állami gondozottak között tarolnak a dizájnerdrogok

Arra is van példa, hogy az idősebb hajléktalanok a kannás borról váltanak át a drogra, mert az olcsóbb. És van, akinek az életében már a dizájnerdrog jelenti a vészkijáratot, hogy megszabaduljon a szenvedéseitől. Az Abcúg riportja.

Pellegrini szerint nem fogják újra megszavazni az 50 napos moratóriumot

A miniszterelnök ezt a Rádio Expres műsorában jelentette ki pénteken. Čaputová korábban visszautalta a parlamentnek újratárgyalásra a választási törvény módosítását. „Feltételezem, hogy ez a törvény már nem fog 76 szavazatot kapni. Ennyi kellene az elnöki vétó megtöréséhez” – pontosított a kormányfő. Hozzátette: a…

Vízválasztó mérkőzés előtt áll a Greenplan Balatonlelle SE

Sonline
-
  Ma 17:26 Sport

Nyugati csoport Fontos, szinte vízválasztó mérkőzés vár a Greenplan Balatonlelle SE együttesére a harmadosztály tizenötödik játéknapján.

A kormányfő szerint nem fogják újra megszavazni az 50 napos moratóriumot

Peter Pellegrini úgy véli, hogy a képviselők az 50 napos moratóriummal összefüggésben nem fogják letörni Zuzana Čaputová államfő vétóját. A miniszterelnök ezt a Rádio Expres műsorában jelentette ki pénteken.