Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 318 hír

Baj van, megsérült Gelencsér Timi

Ripost
-
  Tegnap 23:20 Bulvár

Az Exatlon riportere rossz hírt közölt az Instagram-oldalán a rajongóival.

Rendőrrel fenyegette meg a stewardess Vajna Tímeát

Ripost
-
  Tegnap 22:40 Bulvár

Régen másként volt, mára sok minden megváltozott.

Megérkezett Amerikába Vajna Timi, ám az utazása nem volt zökkenőmentes

Blikk
-
  Tegnap 20:09 Bulvár

Hatalmas meglepetést okozott a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna (†74) özvegye, miután kiderült, őt rejtette Szőrmók jelmeze a TV2 Nicsak, ki vagyok, című show-jában.

Húsárut és sajtokat lopott egy férfi egy füzesabonyi élelmiszerraktárból

Az ügyészség a nyomozás során bármikor tudathatja, hogy milyen intézkedés megtételére, illetve határozat meghozatalára lát lehetőséget, ha a bűntény gyanúsítottja beismeri a deliktum elkövetését.

Húst és sajtokat lopott egy férfi egy füzesabonyi élelmiszerraktárból

Az ügyészség a nyomozás során bármikor tudathatja, hogy milyen intézkedés megtételére, illetve határozat meghozatalára lát lehetőséget, ha a bűntény gyanúsítottja beismeri a deliktum elkövetését.

Zaklató szegődött Tim Cook nyomába

iMagazin
-
  Tegnap 19:00 Infotech

Érdekes hír járta be a médiát: az Apple távoltartási parancsot kért és kapott egy férfi ellen, aki nemcsak Tim Cookot zaklatta, de a cég vezetőségével szemben is fenyegetően lépett fel. Az esetre  OneZero technológiai hírportál munkatársa, Dave Gershgorn derített fényt, méghozzá bírósági dokumentumokból. Az újságíró a Twitterére posztolt…

Babos Tímea sikerrel vette az első selejtezőt a dohai tenisztornán

Origo
-
  Tegnap 18:02 Sport

A főtáblára jutásért a magyar játékos a kvalifikáció első kiemeltjével, a cseh Katerina Siniakovával (58.) találkozik.

Babos Tímea sikerrel vette az első akadályt Dohában

Propeller
-
  Tegnap 17:38 Sport

Babos Tímea bejutott a selejtező második fordulójába a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt A világranglistán 100. magyar pénteken az algériai Inesz Ibbuval találkozott, aki a rangsor 617-edikjeként szabadkártyával indult el a viadalon. Első összecsapásukon a 12.…

Vajna Tímea és Demcsák Zsuzsa a legnagyobb magyar címlapsztár, Sas József a hatodik a listán

A Marketing&Media magazin összeállította az ország legnépszerűbb celebjeinek listáját olyan emberekből, akik bulvármagazinok címoldalain szerepelnek. 

Megrohanták az újságírók Orbánt az uniós csúcs sajtótermében

HVG
-
  Tegnap 16:55 Gazdaság

Benézett az oroszlán barlangjába a magyar miniszterelnök.

Juventus: a Man. City csatárával erősítenének – sajtóhír

NSO
-
  Tegnap 15:36 Foci

Olasz lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő Juventus a Manchester City támadójával, Gabriel Jesusszal erősítené meg a keretét.

Már hatszázezer külföldi él Csehországban, a legtöbben ukránok vannak

Csehországban a múlt év végén 595 881 külföldi állampolgár élt

Vásárhelyi Fidesz: a cégek a külföldi helyett a helyi munkaerőt fizessék meg!

Nem az idegen munkavállalókkal van problémánk, hanem azzal, hogy a tisztességesen dolgozó vásárhelyieknek bizonyos cégek nem fizetnek tisztességes bért – jelentette ki Cseri Tamás önkormányzati képviselő, a Fidesz-frakció vezetője pénteken.

Amiről nem szól a baloldali sajtó: közel ezer szakmai észrevétel figyelembevételével készült el az új NAT és a kerettanter…

Emellett csökkennek a diákterhek, a lexikai anyagrész, a tanári szabadság 10 százalékról 20-ra növekszik a tananyag megválaszthatóságában, a matematikaoktatásban pedig hangsúlyossá tették a mindennapokban használható ismereteket. Kásler Miklós szólalt meg az új NAT kapcsán.