Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Környezettudatosság, fellépés a bántalmazás ellen, exoskeleton, ökokertészkedés – ebben látják a 12-18 évesek a jövőt

A kihívásra beküldött ötletek a legkülönfélébb helyi társadalmi, környezetvédelmi vagy személyes problémákra keresték a megoldást.

Mennyire lehet a hidrogénhajtás a jövő az elektromos autóknál?

Blikk
-
 Ma 10:16Autó-motor

Bár a legtöbben még mindig az elektromos hajtásra esküsznek, ha a jövő mobilitásáról beszélünk, a képletbe könnyen beilleszthető lehet a hidrogén is. Nem is egy, hanem mindjárt két alternatívát is kipróbáltunk a Hyundaitól.

Jason Momoa vs Dave Bautista: Egy sorozatban feszül egymásnak a DC és a Marvel sztárja

Mafab
-
 Ma 10:15Film

A napokban beszélt arról Jason Momoa egy friss interjú során, hogy szívesen készítene közös filmet Dwayne Johnsonnal. Minderre határozatlan ideig várniuk is kell a rajongóknak, arra viszont már csupán néhány hetet, hogy Dave Bautista is felbukkanjon a See második évadában.

Britney Spears sosem fog már színpadra állni?

Az énekesnő egy újabb videójában válaszolt a rajongói által feltett kérdésekre. Az is szóba került, hogy vissza fog-e valaha térni a showbiznisz világába.

Már lehet nevezni a Balaton-átúszásra, SUP-osok is indulhatnak

MMonline
-
 Ma 10:12Sport

Június 16-án megnyílt a nevezés az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport-eseményére, a 39. Lidl Balaton-átúszásra. Az idei év újdonsága: a Lidl Balaton-áthúzás, külön verseny SUP-osoknak. A szervezők legfontosabb törekvése idén is az, hogy július 31-én a résztvevők biztonságos körülmények között tegyék meg…

Már a Lambda variánst is figyeli a WHO

Dél-Amerikában fedezték fel a variánst, amelynek tüskefehérjéjén többféle mutációra bukkantak, közli az InfoStart.

A jövő elhozza a hiperaktív időskort: hatvan év felett is mázsás súlyokat fogunk emelgetni

Száz évvel ezelőtt nemigen éltek az emberek 70 évnél tovább, most pedig arról tanácskoznak az európai nemzetek, hogy kitolják-e a nyugdíj korhatárt 70 éves kor fölé. Természetesnek vesszük a jelen állapotot, de érdemes megállni egy pillanatra és értékelni a pozitív változásokat. A modern agykutatásnak köszönhetően ma már az…

Nem arra kell a digitális jüan, hogy megfigyeljék az embereket, mert ez már eddig is lehetséges volt – mondta az e-jüan …

Jao Kian szerint a kínai állam eddig is ráláthatott minden állampolgárának digitális tranzakciójára, ha akart.

Több ezer hamis márkajelzésű ruhát találtak egy teherautóban

A huszonnyolcmillió forint értékű ruhát lefoglalták.

Pálinkás: Sokan azért maradnak Orbán mellett, mert az egzisztenciájuk függ tőle

HVG
-
 Ma 09:49Belföld

Az Új Világ Néppárt miniszterelnök-jelöltje szerint a 2022-es választáson eldől a pártja sorsa.

Miért érdemes már 30-40 évesen félretenni a nyugdíjunkra?

A nyugdíjcélú megtakarítás életünk egyik legjelentősebb pénzügyi jellegű feladata: akik nem készülnek fel idős éveikre, ők súlyos megélhetési nehézségekkel fognak szembesülni. Egyre inkább úgy látszik, hogy az aktuális nyugdíjjárulékokból finanszírozott, úgynevezett „felosztó-kirovó” elvre épülő állami nyugdíjrendszer nem lesz képes…

Eltűnés miatt keresik Horváth Máriát

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 58 éves nő megtalálásában.

Egész Európában kopogtat az infláció, Magyarország már 5% felett

Májusban két és fél éve a legmagasabb infláció alakult ki az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtöki jelentése szerint. Az uniós átlag 2,3%, Magyarországon 5,3% volt a drágulás mértéke.