Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bértámogatási program: Százezerhez közelít a megmenthető munkahelyek száma

Mostanáig már 95 ezer munkavállaló után kérték az ágazati bértámogatást a koronavírus-járvány miatt működésüket szüneteltetni kényszerült vállalkozások – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdai közleménye szerint a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára. Schanda Tamás hangsúlyozta, hogy a kormány a…

Exatlon: Dóri számára Dani távozása több mint sokkoló, amiből baj is lehet

Liner
-
 Ma 21:36Divat

Dóri lelkileg összetörhetett Dani távozása után, hiszen a társa sokat jelentett számára, és úgy érzi, ettől a ponttól kezdve még inkább nehéz lesz.

Nagy-Britannia: Ötmillió felett a beadott oltások száma

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek.

A járvány ellenére nőtt az utasok száma ezen a kisvasúton

Felemás esztendőn vannak túl az ÉSZAKERDŐ Zrt. által fenntartott kisvasutak.

Végre az átlagember számára is érthetően magyarázták el, mi a baj a kínai vakcinákkal

Végre érthetően elmagyarázták, miért nem jók a kínai vakcinák Duda Ernő immunológus, virológus, a Szegedi Tudományegyetem orvosi karának professzor emeritusa a Válasz Online-nak adott nagyinterjúban

Nem kötelező biztosítani a hozzátartozók számára az intézetekben lakókkal való érintkezést

Ugytudjuk
-
 Ma 18:46Megyei

A Társaság a Szabadságjogokért az országos tisztifőorvoshoz fordult, mivel jelenleg csak egy iránymutatás van érvényben.

A járvány alatt is nőtt a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet

A koronavírus járvány minden korábbinál nagyobb kihívás elé állította a vendéglátóipari vállalkozásokat. Az éttermek számára a házhozszállítás, illetve az elviteles értékesítés jelentette és jelenti még ma is a működés lehetséges módját, ezért a készételek csomagolására alkalmas dobozok iránti igény jelentősen nőtt. Az Indepack Kft. 2020-as évi…

Mormonként nőtt föl, mégis úgy mutogatja magát, hogy még a kamera is belepirul – hatalmas mellet, hatalmas villantás…

Rég maga mögött hagyta családja konzervatív értékeit a szőke modell, aki jelenleg abból él: mindent, de tényleg mindent megmutat.

A százezret közelíti az ágazati bértámogatási programban megmentett munkahelyek száma, összesen több mint egymilli…

Mostanáig már 95 ezer munkavállaló után kérték az ágazati bértámogatást a koronavírus-járvány miatt működésüket szüneteltetni kényszerült vállalkozások, jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdai közleménye szerint a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára.

A százezret közelíti az ágazati bértámogatási programban megmenthető munkahelyek száma

Magyarország a járványban is jobban teljesít, mint sok gazdagabb ország – mondta Schanda Tamás.

A százezret közelíti az ágazati bértámogatási programban megmenthető munkahelyek száma

Magyarország a járványban is jobban teljesít, mint sok gazdagabb ország – mondta Schanda Tamás.

Egyre igényesebbek a társasok, sokat nőtt a népszerűségük

Teol
-
 Ma 17:30Megyei

A járványhelyzetben még inkább felértékelődött az együtt töltött idő jelentősége. A karantén és egyéb korlátozások miatt több az otthon töltött szabadidő.

Bevezethetik az oltási igazolványt az ukrán állampolgárok számára

A koronavírus ellen beoltott embereket egy speciális elektronikus adatbázisba vezetik majd be, hogy ezt követően az orvosok kiállíthassák számukra az oltási igazolványt.

Informatívabb lett a Facebook a látássérültek számára

Jelentőset fejlesztett a Facebook az Automatic Alt Text rendszerén, amivel a látássérült emberek élete lehet könnyebb a közösségi oldalt böngészve. Az Automatic Alt Text lényege, hogy egy algoritmus kitalálja, hogy mi látható egy adott képen, majd azt felolvassa a felhasználónak. A 2016-ban indult szolgáltatás most sokkal pontosabb lett, és…