Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jelentősen nőtt az OPUS GLOBAL eredményességi mutatója

Több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei háromnegyedéves időszakot a cégcsoport.

Fogyatékossággal élő személyek számára bentlakásos vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi szervez…

Pafi
-
 Ma 19:12Gazdaság

A pályázati program célja a fogyatékos személyek számára bentlakásos szociális ellátást nyújtó intézményt fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése, ennek keretében a bentlakásos szociális ellátást, illetve támogatott lakhatást igénybe vevők számára a…

Csökkent a folyamatban lévő lakásértékesítések száma Amerikában

Az Egyesült Államokban csökkent a folyamatban lévő használtlakás-értékesítések száma októberben, már a második egymást követő hónapban, mivel a kínálat szűkössége elriasztja az ingatlanpiacról a vásárlók egy részét.

Autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont fenntartó nem állami, nem egyházi szervezet…

Pafi
-
 Ma 18:59Gazdaság

A pályázat célja, célcsoportja Az autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont (továbbiakban intézményt) fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése.

Még mindig nem tudni, mit jelentenek a kormány számai

444.hu
-
 Ma 18:27Egészség

Csúcson a kórházban és lélegeztetőn lévők száma, még mindig nem tudni, hogyan kell értelmezni a kormány statisztikáit. A Goldman Sachs szerint 2021 őszére be leszünk oltva.

A hazai üzletek nyitva tartása a nyugdíjasok számára fenntartott idősáv hatásaitól is függ

Vámos György, a kereskedelmi szövetség főtitkára úgy nyilatkozott, hogy az első adventi hétvégén megemelkedett az üzletek forgalma, szombaton azonban nem alakult ki akkora tömeg a bevásárlóközpontokban, véleménye szerint a lakosság rendkívül fegyelmezetten betartotta az intézkedéseket – írja a Magyar Nemzet.

Csehországban ezerre csökkent a napi fertőzések száma

Csehországban vasárnap 1074 új igazolt koronavírus-fertőzést mutattak ki a szűrések,

Novemberben nőtt a részmunkaidős foglalkoztatás Németországban

Németországban ismét növekedésnek indult a részmunkaidős foglalkoztatás a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének hétfői jelentése alapján. Ez rámutat arra, hogy a válság hatása nem feltétlenül az, hogy az emberek elveszítik az állásukat, gyakran az történik, hogy tömegesen kényszerülnek részmunkaidőbe.

Jelentősen nőtt az Opus Global eredményességi mutatója

VG
-
 Ma 18:03Pénzügy

A cég több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei háromnegyedéves időszakot.

Sokszínű, virtuális adventi programok minden korosztály számára

Perkáta település online közösségi teret hozott létre, az ünnepi készülődés jegyében.

Új pirotechnológiai eljárás az állatbarátok számára: itt a kutyabarát csendes tűzijáték!

Stresszmentes szilveszter kutyáknak   Itt a megoldás ami elsimíthatja a pirotechnikai szerelmesei és a kutyatartók közti ellentétet. Úgy is mondhatnánk: a csendes tűzijáték a kutyát se zavarja. És persze van egy jó tanácsunk az ismert és kedvelt kutyaiskola vezetőjétől: azok a kutyák akiket be szoktak a viharban engedni a házba, nem akarnak „kifelé

KSH: január-szeptemberben 395 ezer forint volt a bruttó átlagkereset

A kedvezmények nélkül számolt nettó átlagkereset 262 ezer 700 forintot ért el.

Új pirotechnológiai eljárás az állatbarátok számára: itt a kutyabarát csendes tűzijáték!

Védd te is a kutyusok lelkét! Óvd meg Te is a kutyusokat a szilveszteri stressztől!  Stresszmentes szilveszter kutyáknak! Itt a megoldás ami elsimíthatja a pirotechnikai szerelmesei és a kutyatartók közti ellentétet. Úgy is mondhatnánk: a csendes tűzijáték a kutyát se zavarja. És persze van egy jó tanácsunk az ismert és kedvelt kutyaiskola…

A pécsi önkormányzatnál, egy óvodában és a Tüke Busznál is nőtt a vírusfertőzöttek száma

A pécsi polgármesteri hivatal újabb két munkatársa kapta el a koronavírust, tudatta hétfőn délután a pécsi önkormányzat. A hivatal Jogi és Szervezési Főosztályának két munkatársa a hétvégén kapta kézhez pozitív teszteredményét. Egyikük pénteken lett rosszul, közvetlen kollégájánál pedig szombaton jelentkeztek a tünetek. Az önkormányzat…

KSH: 392 ezer forintra nőtt az átlagkereset

Ami 8,8 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A statisztikai hivatal számításaiba csak azok kerülnek be, akik 5 fősnél nagyobb cégnél dolgoznak teljes állásban. Tehát pl. a részmunkaidősök nem.