Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 263 hír

4 százalékos lehet a minimálbéremelés február 1-jétől

Amennyiben mindhárom munkaadói szervezet és mindhárom szakszervezet elfogadja, akkor hétfőn aláírhatják a bérmegállapodást.

Rusvai: Két feltétele van annak, hogy lesz-e harmadik vírushullám

Index
-
 Ma 17:50Gazdaság

A virológus szerint a kínai és orosz gyártó nem engedheti meg magának a blamázst, hogy visszautasítsák a vakcinájuk engedélykérelmét.

Anyasági támogatás a munkanélkülieknek a harmadik vagy a negyedik gyerek után

Két éven keresztül járó anyasági támogatás folyósításáról döntött szerdán a tartományi kormány. A munkanélküli édesanyáknak a harmadik vagy a negyedik gyermek után havonta 15 ezer

Hvg: 4 százalékos lehet a minimálbéremelés

Egy szakszervezeti tömörülés már elfogadta a munkaadók javaslatát, a másik kettőnek péntekig kell válaszolnia.

Körvonalazódik, amire mindenki várt: 4 százalékos lehet a minimálbéremelés február 1-jétől

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) készíti el a bérmegállapodás tervezét, amelynek értelmében február 1-jétől a minimálbér és a garantált bérminimum 4 százalékkal emelkedhet, minderről a felek hétfőn döntenek, mondta el a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórum (VKF) szerdai ülését követően a munkaadói…

Négy százalékos lehet a minimálbér-emelés Magyarországon

Úgy néz ki, megállapodtak a munkavállalók és a munkaadók képviseletei. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) készíti el a bérmegállapodás tervezét, amelynek értelmében február 1-jétől a minimálbér és a garantált bérminimum 4 százalékkal emelkedhet, minderről a felek hétfőn döntenek – mondta el a Versenyszféra és a Kormány…

4 százalékos lehet a minimálbér-emelés február 1-jétől - Bruttó 167 400 forintra nőhet

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) készíti el a bérmegállapodás tervezét, amelynek értelmében február 1-jétől a minimálbér és a garantált bérminimum 4 százalékkal emelkedhet, minderről a felek hétfőn döntenek - mondta el a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórum (VKF) szerdai ülését követően a…

Szegedi virológus egyes kínai vakcinákról: Ezek a harmadik világ tömegei számára készülnek

Duda Ernő szerint a Sinopharm és a Sinovac vakcinája a kínai oltóanyagok között is a legkorszerűtlenebbek.

Aratott a Morgan Stanley az utolsó negyedévben

A vártnál nagyobb bevételt és nyereséget ért el a Morgan Stanley.

Négy százalékos lehet a minimálbéremelés február 1-jétől

Budapest – Az Innovációs és Technológiai Minisztérium készíti el a bérmegállapodás tervezét, amelynek értelmében február 1-jétől a minimálbér és a garantált bérminimum 4 százalékkal emelkedhet, minderről a felek hétfőn döntenek .

Négy százalékos lehet a minimálbéremelés február 1-jétől

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) készíti el a bérmegállapodás tervezetét, a felek erről hétfőn döntenek.

4 százalékos minimálbéremelés várható februártól

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) készíti el a bérmegállapodás tervezét.

Közeledik a megállapodás, 5 helyett csak 4 százalékos lehet az idei minimálbér-emelés

A három szakszervezeti tömörülésből egy elfogadta a munkáltatói oldal ajánlatát, a másik kettő péntekig kapott időt, hogy eldöntse, enged-e az 5 százalékból.

Ausztriában júniusig meghosszabbítják a gazdasági válságtámogatásokat

Ausztriában fél évvel meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt folyósított gazdasági válságtámogatásokat - jelentette be Werner Kogler alkancellár szerdán Gernot Blümel pénzügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján.