Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tűz ütött ki egy csornai lakásban

Villanyóraszekrény égett egy társasház első emeleti lakásában Csornán, a Soproni úton. A lakók a város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt eloltották a lángokat, az egység porral oltóval megszüntette az izzást.

Fizetés: mennyit kapnak a nyugdíj felé tartók? És a nők? És a férfiak? És az ország egyik fele?

Napi.hu
-
 Ma 11:08Belföld

Megérkezett a 2020-as fizetési statisztika, amelyből kiderül, hogy bár 9,7 százalékkal nőttek az átlagbérek, az adatok mediánja alapján az emberek fele az átlagos bruttónál 20 százalékkal alacsonyabb fizetéssel rendelkezik. A férfiak átlag nettója 292 ezer forintot tett ki, a nőké pedig 246 ezret. Fizetési helyzet a Bukszától egy infografikán.

Tűz ütött ki egy csornai lakásban

Villanyóraszekrény égett egy társasház első emeleti lakásában Csornán, a Soproni úton. A lakók a város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt eloltották a lángokat, az egység porral oltóval megszüntette az izzást.

A magyarok fele 200 ezer forintot sem visz haza

Az LMP éveken át harcolt azért, hogy megkapja a magyarok keresetének valós képét mutató számokat.

Veszélyessé vált a levegő Magyarországon - ezeken a településeken különösen

Többfelé tovább nőtt a légszennyezettség a szálló por miatt. Szinte valamennyi mérőállomással rendelkező településen veszélyes vagy egészségtelen a levegőminőség.

Meghalt 107 beteg, 4948-cal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 107, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4948 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.k is.

Késelés Budapesten, egy fiatal férfi az áldozat

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 23 éves férfi, akit támadója - szóváltás után - Zuglóban, egy buszmegállóban szúrt meg.

Egyszerű és elegáns módja a farmer beszűkítésének, varrógép nélkül: ezt tedd, ha csak picit áll el a dereka

Retikül
-
 Ma 11:00Divat

A farmer szűkítése valamilyen bonyolult műveletet sejtet, ám, ha nem vészesen áll el a dereka, ez a rém egyszerű trükk megoldást jelenthet, így nem muszáj mindig övvel viselni a kedvenc darabot.

Ujhelyi: ha a magyar kormány nem lép, magyarok százezreinek mozgását korlátozhatják!

A magyar kormánynak haladéktalanul lépnie kell, különben több százezer magyar állampolgár maradhat kívül az európai oltási igazolvány egységes rendszerén – hívta fel a figyelmet szombati online sajtótájékoztatóján Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője.

Megkéseltek egy 23 éves férfit éjszaka egy budapesti buszmegállóban

Az 52 éves férfi életveszélyesen megsebesítette a fiatalt.

Közös képpel állt ki hat magyarországi nagykövet a szivárványcsaládok mellett

A magyarországi spanyol, német, holland, ír, svéd és belga nagykövet azt üzeni, hogy a család az család.

Megkéseltek egy fiatal férfit egy zuglói buszmegállóban

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 23 éves férfi, akit támadója Zuglóban, egy buszmegállóban szúrt meg.

Eddig titkolta, megszületett a magyar szupermodell kislánya

Ripost
-
 Ma 10:50Bulvár

Ebergényi Réka tavaly októberben jelentette be az örömhírt, hogy újra várandós. Most egy tündéri babafotóval tudatta a világgal, hogy Alba Rose egy hete megérkezett...

Kiderült, milyen célokra spórolnak a magyarok

A korábbi évekhez hasonlóan továbbra is a váratlan kiadások fedezése a legtöbbek által említett megtakarítási cél. A megkérdezettek 57 százaléka kiemelten fontosnak tartja a rendkívüli helyzetekre való takarékoskodást – derült ki az OTP Bank 2020-ban mért megtakarítási szokásokat vizsgáló kutatása* alapján.